reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Ja swojego S. poznalam...przez internet ;) Ale duzo czasu uplynelo zanim trafilam na tak fajnego faceta. Naprawde jestem zakochana szalenie - nie sadzilam ze to sie kiedykolwiek zdarzy. S. tez zakochany. Jest cudny i uroczy i kochany - dba o nas bardzo ,mozna z nim o wszystkim pogadac, madry z niego facet, naprawde widac, ze mu zalezy i ze nie mysli tylko o sobie.

Czyli jednak można przez internet :) ?
Mloda_mama gratulacje, wpisalem sie u nas w zamknietej :)

reklama
No wlasnie przez internet.. Ja tez myslalam, zeby sie zalogowac na jakims portalu, ale nie wiem czy bym umiala. Mam jakies dziwne wrazenie, ze tam sa same zboczence albo nieudacznicy, drobne cwaniaczki. Ale z drugiej strony cemu by tak mialo byc. Chyba zaraz to zrobie !

A ja oczywiscie znowu chora, w gardle mnie tak drapie, jakbym miala jakies piorko

U mnie z mlekiem jest tak, ze Olin pije rano 180 ml, pozniej do uspiania po poludniu, i jeszcze wieczorem tez 180. I jakbym nie stopowala w ciagu dnia to by mogl bez konca chlac butle heh.Ale ograniczylam soczki, zadnych slodyczy i dzisaij zjadl normalnie sniadanie, obiad, kolacje :)

a nam sie wekend super zapowiadal.piatek wieczor rozmawiamy ,jestesmy na balkonie,patrze dzwoni zastrzezony ,bylo po 22 to odebralam a tam ex od kuby kompletna dentka ze chce sie z nami zobaczyc :szok: i tam seflenil cos a ja mowie dowidzenia i tyle sie rozlaczylam a e tak mnie chwycil za reke mocno i mowi z taka wsciekloscia na cholere z nim rozmawiam :szok::wściekła/y:.mowie wam mi jak by ktos macjnal w twarz,odepchnelam go mowie co ty robisz,jaka rozmowa,a dwa juz mozesz stad isc ,moze za minute mnie strzelisz?to wiecie co mi odpowiedzial,ze to wina tego ze ma lekko wypite i zazdrosc mu sie wlaczyla, kon by sie usmial ,\ i to jest powod do tego ze dzis mam siniaka, i na tym skonczylam nasza znajomosc!!!!!
i pisze caly czas i przeprasza to mu dzis napisalam ze zle trafil ,,,,

i wczoraj juz bez niego pojechalismy do sopotu na molo,monciaka i zwiedzilismy wsztystkie kluby,taki czad ale jeden minus ze nie mozna bylo za bardzo tanczyc =tyle ludzi :szok::szok::szok::szok::szok::szok: -wiadomo sezon,
i juz bylam na siebie wsciekla ze znowu poswiecilam komus swoj czas i wogole i zas rozczarowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale jak znajomi wczoraj stw,lepiej ze skonczylo sie to tak teraz niz pozniej , cholera moze tak musi byc ze wszystko toczy sie tak a nie inaczej ale wypadu wczorajszego nie zaluje :))))

charlene to duzo szczescia:)
carla ja nie ogarniam tego twojego taty w dalszym ciagu,przeciez dlug rosnie i co straci mieszkanie w koncu....
mlodamama GRATULACJE:))))

co do jedzenia jest to jest strasznie drogie,ja biore to co musze a nie raz rachunek siega setki i wychodze z dwoma siatkami, a jedzenia idzie duzo,tyko szkoda ze kasa nam nie idzie w gore

katerinka kurcze, szkoda ze tak wyszlo. Ale dobrze zrobilas, bo to raczej nie rokowalo zbyt dobrze...takie zachowanie

Carlaa a powiedz mi czy Ty moze znasz jakis fajny pensjonat/miejsce wlasnie w dolnoslaskim? Moze cos kolo Ciebie? Bo wlasnie szukamy i sie nie mozemy zdecydowac.

a no i chcialam zapytac tak z czystej ciekawosci...po jakim czasie od rozpoczecia zwiazku zamieszkalas z M.?

Ostatnia edycja:
moze dobrze ze stalo sie to teraz a nie pozniej ......
carla ja z takim cisnieniem domowym to dla mnie bylo jak zbawienie troche poskakac tak naprawde i tak sobie gdzies jechac dalej a za tydzien ja mam warte
to oby sie udalo z tym wynajeciem bo szkoda stracic jak macie
charlene taki czas we dwoje tez duzo daje nawet na poznanie siebie w swoim towarzystwie i ogolnym byciu

Mloda_mama- gratulacje. Dużo zdrówka dla Maluszka :))

Charlene - z jednej strony się cieszę jak czytam takie wiadomości a z drugiej podziwiam, że miałaś odwagę. Dla mnie te wszystkie portale randkowe to się kojarzą tylko z jakimiś zboczeńcami ale tak naprawdę to się temu nigdy na poważnie nie przyglądałam. Trzymam za Was kciuki :)

Katerinka111 - i dobrze, że teraz na początku wszystko wyszło. Olej cwaniaka.... Dzielna jesteś :).

Charlen a jaki to portal że tacy się trafiają porządni faceci :-D No my niestety mamy kolejną noc nie przespaną- wczorajsza wizyta na ostrym dyżurze zaowocowała zapaleniem oskrzeli i nie obyło się bez antybiotyku :wściekła/y:. Ehhh
Mloda_mamo - WIELKIE GRATULACJE :-)

reklama
zaczelyscie ingerowac w moje zycie prywatne i mam wqrwa .... jaki prawem pytam !!!!!!!!!!!!!! pouladajcie swoje a potem wpieprzajcie sie w czyjes. i nie mowcie mi ze robilyscie to dla mojego dobra to tymi waszymi przejawami dobroci mozecie sobie dupe podetrzec ....... ja wiem ktora to z was i osoby do ktorych bylo pisane tez wiedza !!!!!!!!!!

Do góry