reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

I ja mam tak samo fikusek1988 da to da, nie to nie :) z tym ze nie dzwoni i nie widzimy się :) ...bo po co :) - hihihi ...
A liczę tylko dług, który jej rośnie, no i przyjdzie odpowiedni moment :) .... oj przyjdzie .....

reklama
hehe to moj ex osobiscie mi kase daje,no ja mojemu dlugu podliczyc nie moge bo nie jest wpisany w akt,ale jestem zdania ze to ise i tak kiedys na nim zemsci:)

fikusek1988 zostałaś moją idolką chcę osiągnąć taki stan będzie chciał dzwonić będzie się udzielał to będzie nie to nie :tak: jeszcze mi pikawa wali jak dzwoni ale to już nie to co kiedyś........

Witajcie, ja jak zwykle na moment. U nas minął miesiąc. Maluszek ma chyba niesamowite kolki. Po kazdym jedzeniu z jakies 5 minut po płacze, kopie nozkami, macha raczkami, przez to ma kłopot z zasnieciem, zasypia dopiero 1,5 godziny po jedzeniu, czesto z wyczerpania. Podawałam espumisan, ale chyba przejde na sab simplex od dzisiaj. Poza tym uwielbia cycusia chociaz mu mało leci i potem dostaje butle mleka. Rano jeśli się da robimy sobie sesję śpiewająco- bajkową:-). Za dwa tygodnie na szczepienie, chodzimy sobie na spacerki bo wtedy śpi, a ja zacznę chyba sypiać na ławkach w parku:-pW nocy przesypiam 3-4 godzinki, ale i tak świat jest piękny:-) Tylko czasem zmęczenie daje o sobie bardzo znać. Nie znosi przebierania, zakładania pieluchy, czapki i bycia w jednej pozycji dłużej niż 10 minut- to i tak wyczyn. Śpimy sobie razem- znaczy śpimy i nie śpimy sobie razem. ;)Pozdrowienia dla wszystkich

Ostatnia edycja:
yenna o rany to juz miesiac minal ? :szok::szok::szok: masakra jak ten czas leci a ty to juz pewnie w pelni sil po cieciu :) dawaj kobito jakies foty dzidziolka :)

a jak sie musze pochwalic ze bylam dzisiaj na usg i moje dziecie jak na 35 tydz wazy 2600 normalnie gigancik :-):-) a jeszcze tyle przede mna nie mowiac juz o tym ze wygina sie tak ze brzuch o malo mi nie peknie

Jesteśmy we dwójkę :) Mały niestety wisi 24 h na cycku :/ Ja już nie daje rady i nie wiem czy dokarmiać czy nie. W szpitalu proponowali dokarmianie ale nie chciał w ogóle tknąć MM :/

Lonley Urodzilas juz ? Bo nie wiem czy sie nie pochwalilas czy ja cos przeoczylam hehehe.

Kochane tak jest na cycku, dzieci sa takie niespokojne, juz kilka kolezanek mi mowilo to samo i ja tez to przechodzilam. Wiec ja mysle, ze warto sie zastanowic nad tym :)

reklama
Do góry