reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
wiecie jak to jest babska ciekawosc ...... mimo zakazu wlazlam dzis na fejsa (najwyzej mi lapa skonfiskuja , ale jest drugi ) by zobaczec co ten ch** mogl na wyprawiac ........ i :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nic nie zmajstrowal mimo ze tak grozil ........ jedynie usunol mi K i jego posty a dodal siebie do znajomych . o masakra ........ ubawilam sie . czlowiek ma 29 lat a gorzej niz moja trojka co ma 10 i 9 lat no i pol roku :-D:-D:-D

Devilku jak to jest z tymi facetami ........ powiedz jak rasowy męzczyzna,wytlumacz chodz troche :-)

lonely gratuluję i zazdroszczę pokarmu:-)
ja mojemu podaję pierś, ciumka sobie, a potem butla, teraz to już 90ml wypija. Jak się drze w niebogłosy a zdarza się to bardzo często to jedynie cycuś jest w stanie go uspokoić.
A co do zdjęć. Kurka jak się je dodaje/pokazuje?

carla z corcia zostanie babcia z reszta i ona mi pomoze zaraz po porodzie ze wszystkim :)

lonely gratulacje a tak sie nie moglas doczeka :) a ja ci doradze abys sie nie poddawala z cycuchem i karm caly czas, ja teraz zamierzam skorzystac z tego przywileju bo jak przypomne sobie walke z modyfikowanym: parzenie butelek, przygotowywanie mieszanki, noszenie goracej wody i mieszanki na spacerze jak za gorace to szukasz wody zimnej do schlodzenia albo za zimne juz bylo i tak w kolko, najgorzej poza domem bylo koszmar a tak cycucha wyciagasz i masz gotowe. Ja mam sztucznego po dziurki i mam nadzieje ze uda sie na naturalnym bo ze mnie cieklo a mala nie umiala i nie chiala ssac

no to my po imprezce,trwala do 3.30:) :-D:-D:-D nasmialam sie ,posiedzialam na luzie,pogadalismy sobie i oczywiscie byl pan od kawy i dzis ta kawe tez pilismy,oboje mamy nie fajna sytuacje i dzis np z dziecmi i jego synkiem bylismy na placu, super sie dogadujemy,mamy to samo poczucie chumoru i oboje kochamy dzieci,i tam jest ze to on tez zajmuje sie dzieckiem jak ma tylko wolne. narazie sobie kawkujemy a dalej sie zobaczy ,mi sie chumor poprawil ,zaczelismy sie razem usmiechac a wiec moze nie raz cos trzeba przejsc zeby kogos poznac :-):-):-)

margolcia co za pacan ja nie moge ALE NIE DAJ SIE CHAMOWI !!!! gnom jeden na takich tylko lac i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak chcecie karmic to zadnej butelki i tyle !!! dziecko sobie tak pociagnie ze mleka bedzie mialo dosc ,ja mam do dzis, i jeszcze walcze z kubusiem zeby go odstawic przez to jego chorowanie ale juz jestem blisko sukcesu,rano i wieczorem dostaje butle :))))

katerinka tak sie ciesze ze jakios to ci idzie ku lepszemu :):) oby tak zawsze
carla ja pamietam ze zawsze po spaniu sadzalam mala i jakos zalapala a jak sie buntowala w ciagu dnia to tez nic na sile tylko z tym ze ja zaczelam od jej 8 miesiaca zycia a na 1,5 roku skonczylam juz calkowicie z pampersami

Margolcia i nie staraj sie zrozumiec. to i tak niemozliwe. a im wiecej usilujesz sie wczuwac w jego chory umysl tym dalej jestes od zapomnienia o nim :no:
ja wiem, ze to takie proste nie jest jak sie nadal kocha. pamietam jeszcze siebie jak myslalam jak tu pomoc exowi, bo widzialam, ze z samym soba sobie nie radzi.
a prawda jest taka, ze musisz zajac sie soba i dziecmi. a on niech sam sobie siega swojego dna. i to nie Twoja rola by go z tego dna wyciagac, bo conajwyzej wlecisz tam razem z nim...

Ja dla swojego też chciałam pomóc mimo wszystko, ale już nie chcę. Dla mnie i dla synka najlepiej jakby zniknął. Z jego ojcem jest coraz gorzej, więc tylko straciłam czas.

reklama
margolcia wzruszylas sie tym??? powinna to olewac i nawet nie otwierac takihc linkow,on ci jedzie na psyche i o ty w tym chodzi naprawde a po co ci to????

carla no to oby tak dalej
a zobaczymy co bedzie heh

Do góry