reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
No ... Elena sie zmartwiła tymi nerkami, tak jak ja ... bo to faktycznie problem. ...
Ja ta sie az tak nie znam, ale po wszelkiego rodzaju operacjach i przy niedyspozycji narządów, podobno lepiej jest zdecydować o cc.
To mniej obciązające dla organizmu ... Ale nie zakrzyczcie mnie .... To tylko moje gdybanie ...

Devil mi nawet urolog,bo zaraz po operacji chodzilam do urologa,powiedzial ze moge miec problemy z ciaza,albo ciaza moze zle wplywac na nerki,ginowi pokazalam dokumetacje ze szpitala ale i tak sie upieral ze jedno nie ma nic wspolnego z drogim,mam jedynie nadzieje ze jednak nic sie nie stalo,chociaz od porosu mam nadcisnienie i nefrolog w maju dal mi leki na to,stwierdzil ze to moze byc wlasnie od nerek ...mam nadzieje ze nic innego nie wyjdzie..
ja to w ogole mam pecha do chorob,tamta mialam wade wrodzona a wykryli w wieku 10 lat!
Od 8 lat mam kaszel,bardzo meczacy,przez caly rok i zaden lekarz nie wie dlaczego...

Ja tez mam nadzieję, że bedziesz zdrowa ... i tego Ci życzę ...
Nie bedąc lekarzem, mogę jednak wypowiedzieć pogląd, że narządy mają ze sobą bardzo dużo wspolnego. Moja siostra miała przeszczep soczewki, i lekarz zabronił jej rodzic naturalnie. Moja ex ... miała jedną nerkę ...

Fikusek,a mozna tam komentowac te fotki???
I mam pytanie do ciebie:)Masz swietnie pomalowane oczy,ty sama maluszesz czy to ktos?
Podziwiam.Tez tak chce sie nauczyc:)

Fikusek,a mozna tam komentowac te fotki???
I mam pytanie do ciebie:)Masz swietnie pomalowane oczy,ty sama maluszesz czy to ktos?
Podziwiam.Tez tak chce sie nauczyc:)
no pewnie ze mozna komentowac:) a maluje sie sama:)i zaqjmuje mi to ok 2 minut:D:D:Djak chcesz to jak bedzie chiwla to na priv napisze jak sie tak pomalowac:)

Devil mi nawet urolog,bo zaraz po operacji chodzilam do urologa,powiedzial ze moge miec problemy z ciaza,albo ciaza moze zle wplywac na nerki,ginowi pokazalam dokumetacje ze szpitala ale i tak sie upieral ze jedno nie ma nic wspolnego z drogim,mam jedynie nadzieje ze jednak nic sie nie stalo,chociaz od porosu mam nadcisnienie i nefrolog w maju dal mi leki na to,stwierdzil ze to moze byc wlasnie od nerek ...mam nadzieje ze nic innego nie wyjdzie..
ja to w ogole mam pecha do chorob,tamta mialam wade wrodzona a wykryli w wieku 10 lat!
Od 8 lat mam kaszel,bardzo meczacy,przez caly rok i zaden lekarz nie wie dlaczego...

Ja bym obstawiała alergie co do kaszlu.
Dobrze, że wogle wykryli. Czasem brak słów na tych lekarzy.

reklama
Jak na 8 lat to też stawiam na alergie. Oczywiście to na testach moze nie wyjść.
Ja też tak kaszlę ... Ale to wynik niedoleczonych zatok i byc może alergii.
U mnie w rodzinie tak jest, że mama nigdy nie paliła fajek a tez tak kaszle ...

A to ja nie wiedziałem, że już są tam fotki .... :)
Zaraz tam zaglądnę. Ma to swoje zalety, bo te nicki mi się ciągle myliły, a teraz bede wiedział z kim piszę :)

Do góry