reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Carla jaka Nela juz duza:szok: sliczniutka:*:*

a ja moge powiedziec ze moj pracodawca jest super:) jak sie dowiedzial o mojej ciazy to zrobil wszytko bym miala jak najlepiej:) nie mial pretensji ze poszlam od razu praktycznie na zwolnienie:) takze bardzo dobrze trafilam:) no i przyszlym roku wracam do pracy:)

DSC05908.jpgDSC05906.jpgDSC05907.jpgDSC05901.jpgDSC05903.jpgDSC05902.jpg

moj synulek kocha swojego misia :-D:-D:-D:-D:-D

a ja dzis po rozmowie , i sadze ze poszlo mi niezle :-) czekam na telefon ..... oby sie udalo :-)

Carla jak Nelcia jest sliczna .... widze ze corusia tatusia :D :D i rosnie jak na drozdzach

Ostatnia edycja:
Carla,a wiesz dokladnie na czym bedzie polegala ta praca w banku?
Ja czytalam w necie calkiem niedawno,ze zatrudniaja do banku tylko po to zeby klientow im nabijac.Ze taki stażysta ma obowiazek sprzedac przez tel.iles kart (nie wiem jakich) i tym sposobem bedzie klientem banku.Takie cos jak akwizycja.Ze ma na miesiac ograniczona ilosc a jak nie sprzeda czyli nie namowi na uslugi banku to wywalaja.Ludzie namawiali swoje rodziny a jak juz nie bylo kogo to zostawali na lodzie.
Nie che cie straszyc.Byc moze i zycze tego to praca "normalna" ale moze zwykle naciagactwo.

carla nelcia jaka panna,jestem w szoku:)))) jak sie zmienila nie do poznania
to trzymamy kciuki za prace
rosi u nas jak jest taki dzien ze ktos nie moze to wtedy idzie babcia ,rodzenstwo i dziecko nie odczuwa ze kogos nie ma,zreszta u malej jest tak ze jest taka zabawa ze te dzieci nie maja czasu nad tym zastanawiac

a ja dzisiaj zamowilam juz ksiazki do 1 klasy z promocji za 162 zl.szok!!! i jeszcze trzy takie pojedyncze beda,religia i jezyk, ta szkola to jest dopiero bankructwo mowie wam

u mnie w pracy dzieci to zaden problem,i kazda jedna ma i u mnie akurat w miescie jest ful pracujacych mam i podchodza do tego tak ,ze taka osoba sie stara i jej zalezy

Książki szok ! katerinka111
i z roku na rok coraz droższe. Do trzeciej klasy chyba płaciłem 350, a do czwartej jeszcze więcej. I tu nie ma mowy o używanych bo wszystko do wypełniania. Powiedz mi
katerinka111 jaką książkę masz kupić do angielskiego. Bo o ile pamiętam tam było "Bingo" w częściach. Jutro zapytam młodego. Jeśli ta książka będzie to będę mógł oddać.

Ufff ale nadrabiania!!! :)

Ale fajnie ze forum żyje! :) Pozdrawiam Wszystkich bardzo cieplutko :)
I witam nowe mamusie! Dacie rade kochane!! "co nas nie zabije to nas wzmocni" :) Macie tu żywe przykłady!!

Adka..jestes z eksem? Widze zdjecie na nk!

Katerinkaaa buuuuziaki!! I wogole dla wszystkich mam dzis tak dobry humor mimo pogody ze az mnie energia rozpiera!

I WSZYSTKIEGO NAJ DLA NASZYCH CUDOWNYCH DZIECIACZKOW!:):-):-):-):-)

I ja się dokładam z życzeniami dla Waszych najukochańszych dzieci ... Życzę im by nigdy nie odczuwały żadnych braków i żyły swoim uśmiechem.

Zycze wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow :*:*:*:*

Ja sie zastanawiam co mam zorganizowac mojemu dzisiaj, ale nie przychodza mi zadne pomysly do glowy.. Chyba moja mama pojedzie z nim na dzialke, a ja musze zostac i sie uczyc heh, ale dzieki temu pierwsy raz od ponad roku bede calkowicie sama w domu, to bedzie musialo byc dziwne uczucie hehe

reklama
Witaj honey01
Wystarczy że dzieciaczek poczuje, że to dzień szczególny ... One nie muszą dostać "dużo", a wystarczy że z czegoś się ucieszą.
A przede mną wizja całego miesiąca w samotności - bo tak ułożyłem synowi wakacje, i już mnie to przeraża. Hehe ... zobaczysz jak dziś będzie Ci czegoś brakować :)
Nuda jak nie wiem co ...

Do góry