reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Katerinka Ty to sie masz ...... masakra jakas .... zdarzylas wrocic.
mnie to zastanawia z kad ich goopota sie bieze :-D

aaaa dzis w zwiazku z dniem mężczyzny ...... naszym facecikom duzy buziak

reklama
ale cos ty:) ja mowilam spokojnie,usmialam sie ,nie pisalam calej dyskusji ,bo ja tam bez emocji a ten sie tam rumienil i cudowal,dla mnie BYLO MINELO I NIE BEDZIE,JA MAM WSPANIALEGO SYNA A ON JEST ZEREM HEEHHE . dziecko ma rok i 4 miesiace a on przechodzi przemiane , powie,mu zwierzeta to taka przechodza pare razy w roku hehehe ale one potrafia kochac i przytulic sie na maxa :))))))))))

apnoe ten typ tak ma:) odszedl z dnia na dzien i teraz nawet jak bedzie umierajacy to ja mu reki nie podam, dosc nerwow stracilam dla mnie teraz najwazniejsze sa dzieci a on ...........niech zyje jak zyje i guwno z tego ma

a mnie też ex wkurwił już dziś, do 10tego ma wyplacac pieniadze, dzisiaj jak zwyukle jade 10 do wrocławia bo zawsze mam cos do zlatwienia a przy okazji idę na zakupy duże, tu gdzie teraz mieszkiam wszystko jest ale ceny kosmiczne, tak jak np mleko kupuje we wrc za 12 zl a tutaj 18, takze jak wydaje 300 zl to zaoszczędze ta stowe. Dobrze wie o tym, że zawsze tak robie ale ch.. po co wysłać pieniadze na czas, teraz mi bedzie na zlosc robil;.:dry:

jeszcze jestem w szoku.... zostać wywaloną 1 dnia po macierzyńskim i to po tym jak pracowałam cały sezon po 12 godzin, w systemie zminnym i jeszcze z dzieciakiem jechać na kwaterę wózek, wanienka itp itd z moim przełożonym na niejdną imprezę chodziłam, tyłek krylam, w pracy nie ma się poświęcać i nie ma kolegów:no::no::no:

jaimis czy oni sumienia nie mają????Współczuję gorąco, Dziewczyny jak to jest prawnie czy moga zwolnić zaraz po macierzyńskim?

reklama
skoro zwalniają to chybą mogą...jedynie pod ochroną jest kobieta w ciąży...tak, a później to się dziwią, że kobiety dzieci nie chcą rodzić!!!! współczuję...

Do góry