reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
margolcia no to ci sie ulozylo ale bynajmniej wiesz na czym stoisz,chociaz podziwiam ze wchodzisz do tej samej rzeki po raz kolejny, ja moim exom nie potrafilabym zaufac i nawet nie chce po tym wszystkim!!!!
daje rade bo musze i nie mam wyjscia

a ja sie dzis poklocilam z mama,przyszla do mnie kolezanka a ona mi awanture robi ,ze nie chce jej widziec.mowie chyba ci sie cos pomylilo,tez chce z kims pogadac i zreszta co tak dom moj jak i twoj,do ciebie przychodza goscie i ja nic nie mowic,nos cholera jak bym miala malo na glowie,jeszcze jej wywodow wysluchiwac,i nie gadam z nia caly dzien,mam nadzieje ze znow nie zacznie wariowac....

a moj babel dzis dostal znow dwa zabki:)

jaimisdzięki za pamięć :*
Zdaję relacje:-), jest wszystko w porządku, maluch rośnie, waży już ponad 0,5kg i .......JEST SYN:-)

yenna1 no i ja tez gratuluje :) i niech synek sobie rosnie w brzuszku zeby byl silny i zdrowy :) a myslałas juz jakie imie dasz?:)

Co do imienia to jeszcze zobaczę:-)
tiptiriptip jak sobie radzisz? jak malutka?Powiedz mi czy w szpitalu wypytuja coś o ojcu dziecka?

reklama
jaimisdzięki za pamięć :*
Zdaję relacje:-), jest wszystko w porządku, maluch rośnie, waży już ponad 0,5kg i .......JEST SYN:-)

Gratulacje :) niech sobie rośnie pisiorek ;p

Co do imienia to jeszcze zobaczę:-)
tiptiriptip jak sobie radzisz? jak malutka?Powiedz mi czy w szpitalu wypytuja coś o ojcu dziecka?

Pytają, ale ja również powiedziałam, ze nie żyję z ojcem dziecka i już nic później nie pytali.

Niunia moja miała wczoraj ciężki dzień, od rana po szpitalach i lekarzach.
Wpierw Centrum Zdrowia Dziecka - poradnia metaboliczna
Niunia na czczo płakusiała strasznie, a tam jeszcze rozbieranie, badanie, ubieranie ehhh najgorsze kolejki
później miała pobieranie krwi - MASAKRA płakałam razem z nią bidna moja :(
Później miała 2 szczepienia ehhhhhh rozżalona taka była moja piękna, i znów rozbieranie i ubieranie do badania które miała 2h wcześniej w CZD :[ - na szczęście skończył się tamten dzień uff !
Moja pyza waży 5kg ( w 6tyg. przytyła prawie 2kg ) i ma 57cm ;p

Do góry