u mnie dzisiaj masakryczna wichura.wychodzialam z auta i drzwi mi odepchnelo i facetowi uszkodzilam auto ,ale nikt nie przyszedl,chyba nie widzial
tych malych rysek.
anowi wiesz co w ciagu dnia jakos nie przesikal,ale przebieram go ciagle bo te kupy znowu robi na zeby,ale zobacze dzis w nocy,a z tymi rozmiarami to parodia jest i tak i to w kazdych pampkach,
a z kasa wiadomo,teraz szkola ,za dwa lata komunia i zas wydatek,ja to z kredytow nigdy nie wyjde hehehe
charlene ona bedzie miec ten aparat wkladany taki,raz ze sie dlugo czeka,a dwa mimo tego ze ma jeszcze mleczaki juz jest duzy problem z dolem i gora jedynkami,ja przechodzialam przez to samo i wiem jak to sie ma do tego jak oni lecza,ale bede probowac
a jesli chodzi o staly i bedzie trzeba to po prostu wezme kredyt ,bo u mnie sam aparat 5 tysiecy i jak mowisz wizyty itp,ale zabki sa wazne,ja mam problem od malego ale wazniejsza jest mala.
a jesli chodzi o przedszkole????? co ty sie martwisz,sarze niczego nie brakuje,nie bedzie jej nikt wytykal palcami ani nic,ja nie raz o tym pisalam tutaj jak jest w przedszkolach( albo nawet teraz u malej w zerowce) rodzice ci normalni maja zdrowe podejscie do tego ,ubieraja dzieci do szkoly tak na ile ich stac,daja na sniadanko to co maja,jesli kogos stac to jedzie na wycieczke,nawet jak nie maja,zbierane sa pieniazki i dziecko jedzie,zeby nie czulo sie gorsze,KWESTIA PODEJSCIA RODZICA
i powiem ci jedno najwazniejsze co dziecko ma w glowie i jak zyje z otoczeniem a takie bogate dzieci-egoisci nie maja zycia,
moja corcia nie ma zadnych problemow,wychowuje ja tak jak uwazam,jest lubiana,nie ma problemow z nauka i malo tego malo kto wie ze jestem sama,ale jak sama wiesz nigdy tego glosno nie mowie,bo nie bede sie nikomu tlumaczyc i jestem z niej dumna,wiec spokojnie,twoje obawy nie sa sluszne,a nawet gdyby najlepszym obserwatorem jest wychowawca i nawet jak sie cos dzieje zaraz odpowiednio reaguje