Hej dziewczynki....widzę że piszecie sobie...wpadłam was odwiedzić i powiedzieć że u mnie wszystko ok....chyba jakoś zbieram sie do kupy...zaczynam funkcjonować i nawet sie smieje...i powiem wam cos jeszcze w NIEDZIELE MAM RANDKĘ....trochę sie boje ale CO MI TAM....buziakiiiiii.........
no to juz jutro Twoj wielki dzien
pochwal sie po wsyztskim czy randka udana
Widzę, że koleżanka studiuje to, co ja ;-)Zaraz wyślę odpowiedzi ;-)
dziekuje w imieniu kolezanki
o wlasnie podsunelas mi ppmysl z tym odkurzaczemna roczek dostal zestaw do strzataniai tam jest mop ,szcztka itp bo uwilebia sie tym bawic,alb lac mnie po glowie
odkurzacza tez uwielbia wiec moze kupie mu zeby mial swojego
![]()
hahah a to dobre! Alan wie jak mamie okazac milosc
Witaj na forum,ja tez przezylam nie dawno to samo co ty-tir i nie ma czlowieka na ktorym mi zalezalo,z ktorym moglam ulozyc sobie zycie na nowo ze szczesciem na twarzy,wszystko jest swieze:-(ale jest rozaniec,potem pogrzeb,i zostaje tylko cmentarz gdzie zapalam swieczke bo nic mi wiecej nie zostaje..........................
przykre ale boli jak cholera,mieliscie pewnie poukladane zycie i dlatego jest ciezko na pewno i tak,dzidzia w brzuszku.masz pomoc,wsparcie rodzine????????????
ja mam klopot za klopotem,nie konczace sie problemy i dwojke wspanialych dzieci,dla ktorych warto zyc i zmierzyc sie ze wszystkim.dla mnie swieta nie istnieja,to prostu wekend ,tak chce to przezyc bez emocji i tej calej atmosfery sztucznosci.
oj strasznie mi przykro...
zycie faktycznie niesprawiedliwe..
jedne mecza sie z facetami mezami brutalami pijakami itp a te ktrore chcialyby by ich ukochane polwoki byly obok niesttey nie maja takiej mozliwosci!
nikt nam niesttey nie zapewnial ze bedzie na swiecie sprawiedliwie! co jeszcze nas w zyciu czeka!
i tak silne ejstescie dziewczyny! dajecie rade! macie pociechy te slodkie cukiereczki kochane! dla nich musicie zyc cieszyc sie choc i tak na codzien myslicie o tej tragedii! przytulam mocno:*