reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Hej dziewczynki....widzę że piszecie sobie...wpadłam was odwiedzić i powiedzieć że u mnie wszystko ok....chyba jakoś zbieram sie do kupy...zaczynam funkcjonować i nawet sie smieje...i powiem wam cos jeszcze w NIEDZIELE MAM RANDKĘ....trochę sie boje ale CO MI TAM....buziakiiiiii.........

no to juz jutro Twoj wielki dzien:)
pochwal sie po wsyztskim czy randka udana:)

Widzę, że koleżanka studiuje to, co ja ;-)Zaraz wyślę odpowiedzi ;-)

dziekuje w imieniu kolezanki :)

o wlasnie podsunelas mi ppmysl z tym odkurzaczem:D na roczek dostal zestaw do strzataniai tam jest mop ,szcztka itp bo uwilebia sie tym bawic,alb lac mnie po glowie:-D odkurzacza tez uwielbia wiec moze kupie mu zeby mial swojego:D

hahah a to dobre! Alan wie jak mamie okazac milosc:)

Witaj na forum,ja tez przezylam nie dawno to samo co ty-tir i nie ma czlowieka na ktorym mi zalezalo,z ktorym moglam ulozyc sobie zycie na nowo ze szczesciem na twarzy,wszystko jest swieze:-(ale jest rozaniec,potem pogrzeb,i zostaje tylko cmentarz gdzie zapalam swieczke bo nic mi wiecej nie zostaje..........................
przykre ale boli jak cholera,mieliscie pewnie poukladane zycie i dlatego jest ciezko na pewno i tak,dzidzia w brzuszku.masz pomoc,wsparcie rodzine????????????
ja mam klopot za klopotem,nie konczace sie problemy i dwojke wspanialych dzieci,dla ktorych warto zyc i zmierzyc sie ze wszystkim.dla mnie swieta nie istnieja,to prostu wekend ,tak chce to przezyc bez emocji i tej calej atmosfery sztucznosci.

oj strasznie mi przykro...
zycie faktycznie niesprawiedliwe..
jedne mecza sie z facetami mezami brutalami pijakami itp a te ktrore chcialyby by ich ukochane polwoki byly obok niesttey nie maja takiej mozliwosci!
nikt nam niesttey nie zapewnial ze bedzie na swiecie sprawiedliwie! co jeszcze nas w zyciu czeka!
i tak silne ejstescie dziewczyny! dajecie rade! macie pociechy te slodkie cukiereczki kochane! dla nich musicie zyc cieszyc sie choc i tak na codzien myslicie o tej tragedii! przytulam mocno:*

reklama
dzisiaj mielismy super pogode,rano napadalo sniegu a potem nawet wiaterku nie bylo,poszlismy na spacer,a potem do marketu,mowie wam szal totalny tam,ludzie oglupieli po prostu na zakupach i po co,trzy dni swiat minie a potem beda mieli puste portfele przez nie wiadomo ile.ja kupilam to co trzeba i dla corci jabuszko na gorke,miala taka radoche jak zjezdzala a kubus sie smial od ucha do ucha i probowal ja gonic pod gorke ,smiesznie to wygladalo
a i dzis wyszedl 7 zabek na dole,zrobil mi ranke przy karmieniu ale obstawialam gorne bo ma az czarne a tu niespodzianka

charlene oj to przykro ale teraz chyba jest taka technika ze kobiety wygrywaja z tym i tego zycze twojej mamie,co do swiat podziwiam ze na tyle osob robisz
bezsenna ja juz sie na nic nie nastawiam .........
a tata kubusia widuje go teraz jak sie przeprowadzilas
dafi a jak twoj tam sie sprawuje?
carla NO KOBIETO PRACUJACA JAK TAM U WAS,JAK NELCIA TO ZNOSI????

Ja na chwilę
Katerinka Nelka jest grzeczna, bardzo dobrze znosi moją nieobecność. Mi zminili godziny pracy i mam od 9 do 17. Wczoraj M. pilnował małej bo miał wolne. Praca w porządku, wdrażam się, ale jak znajdę chwilę to szukam czegoś nowego :)

no to chyba lepiej takie godziny niz te zmiany,no widzisz m na medal i oby tak dalej,
a co nie chcesz tam pracowac na dluzsza mete?

Katerinka a o moim to by duzo mozna bylo pisac!
czsami jest ok ale czasami jak juz cos powie czy zrobi to naprawde ja bym sobie palnela w glowe predzej...
mialam kilka dni odpoczynku od niego..
bo w sumie raz wrocil z pracy o 23 raz po polnocy a ostatnio tak o 21 wiec mala juz po kapiele spala a ja alkbo kladlam sie do niej albo siedzialam przed kompem takze znikomy kontakt... w sumie mozna by pwoiedziec ze 2 dni byly super narazie ciagle cos gdzies jakies schodki sie pojawiaja!
a mi mala sie pochorowala lekko....
wczoraj roczek miala i bylo ok a dzis juz od rana lezy i temp 38.41... nie mam pojecia zupelnie skad sie wziela!

Candy kochana Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin!!!!!!:):):):)

Ostatnia edycja:
Daffi :* pięknie dziękuję !

Proszę trzymać też za mnie kciukasy kochane :) Właśnie jadę do szpitala i chcę wrócić z najwspanialszym prezentem :p

Hej mamuski mnie dawno nie bylo... No ale niestety nawet nie mam jak napisac bo laptop mi padl...;/

CandyC Wszystkiego naj :* 100 lat :)

CandyC i Margolcia28 wracajcie z maluszkami ;) ja na moja krolewne niestety musze poczekac do lutego

no to mamuski czekamy:)))) candy sto lat
carla wiesz na czarno mozna pracowac ale to na krotki czas a czemu nie chce dac ci umowy? taki standard
dafii podziwam cie,ja bym z nim dlugo nie wytrzymala naprawde:)

a ja dzisiaj wstalam z takim bolem plecow ze po prostu szok w trampach,to chyba od tego dzwigania,MAM PRZEKLETE TO 3 PIETRO !!!!

spokojnego popoludnia

Ostatnia edycja:
ojeju dziewczynya z 2 naraz sie rozpakowujecie?
no to trzymamkciuki mocno!
jejku nie moge sie doczekac na wiesci o malenstwach i kiedy je ozbacze..
ja juz zapomnialam kiedy moja byla taka malenka.

reklama
Moja mała jest uparciuszkiem ;p Wie gdzie jest dobrze i ciepło, nie spieszno jej na to zimno ;p
Po piątkowych skurczach szyjka się skróciła, ale jest pozamykane jeszcze tam wszystko :) Puścili nas do domu. Dostałam skierowanie na KTG co 2 dzień i jak w ciągu 10dni nic się nie wydarzy, jadę na wywołanie porodu.

Od dziś intensywnie spaceruje po schodach i skaczę na piłeczce ;p Muszę ją troszkę pomęczyć :D bo mi też nie jest lekko ;p

Dziękuje za życzonka :*

Do góry