reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

A ja nie żałuje ze "po sądach latałam":))Wiem ze bylo warto.I to nie z mściwości ale dlatego by dziecko mialo swoje pieniądze.Moze gdybym byla bogata to bym nie podawała.
Ja mam z tym dobrze ze "tatuś" nie interesuje sie dzieckiem więc problem z glowy:))i nie sadze by go kiedykolwiek córka obchodzila .Nawet nie zna naszego adresu i jakos nad tym nie ubolewa:)

reklama
A ja nie żałuje ze "po sądach latałam":))Wiem ze bylo warto.I to nie z mściwości ale dlatego by dziecko mialo swoje pieniądze.Moze gdybym byla bogata to bym nie podawała.
Ja mam z tym dobrze ze "tatuś" nie interesuje sie dzieckiem więc problem z glowy:))i nie sadze by go kiedykolwiek córka obchodzila .Nawet nie zna naszego adresu i jakos nad tym nie ubolewa:)

no to masz dobrze ze sie nie interesuje:) mozecie zyc spokojnie,ja swojegop exa znam i wiem ze jak bym go podala o alimenty to by mi i Alanowi "umili" zycie. Robil by wszytko tak bym zalowala tego ze go podalam. Msciwy jest i juz.

Moze lepiej nie gadac na ten temat, bo juz byl ten watek "ojciec nn" i ciagle afera z tego wynikala, to nie ma co tutaj zasmiecac, ze tak powiem

U mnie zmiana. Wozek zostal pokochany. Jezdzi nim w domu, dzisiaj wysiedzial 2 godziny, patrzyl jak prasowalam itd. Pozniej jak troche snieg przestanie padac to wybieramy sie na spacer a pozniej do galerii-to bedzie sprawdzian heh :) Chociaz nadal jestem wozkowa maniaczka, moglabym pracowac jako doradca w tych sprawach. Teraz podoba mi sie ten wozek-ja oszalalam na jego punkcie. Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.chickenlittlekids.com/images/orbit_flash.jpg
co sadzicie ?:)

a ja nie zaluje ze mam uregulowane sprawy alimentow ,bo jeszcze tego by brakowalo zebym bez kasy byla na dzieci,nawet sie nimi nie interesuja jak powinnni to ja mam im popuscic,nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pojechalismy pod ten domek,dzieciaczki padniete byly zabawa i zasnely, to kazdy po kolei szedl na spacer sobie jak bylo uzgodnione,zimno bylo na maxa ale aura tego byla cudna
i chlopaki nasze mowia dzieczyny to obokj jest dancing dzis,idzccie sobie potanczyc a jak sie dzieci obudza to zadzwonimy a my mamy piwko i bedziemy grzecznie ogladac tv:szok: no nie minelo 15 minut i juz tanczylismy,ja myslalam ze z parkietu nie zejde:) p co chwile pisal esy ze ok i mam sie bawic i zapomniec o tym koszmarze i czeka na mnie:) tak mi sie milo zrobilo,ze cos takiego mnie spotkalo,wytnaczylismy sie i wrocilsmy dio nich i siedzielimys do rana,tak milo bylo zasnac obok niego:)

Moze lepiej nie gadac na ten temat, bo juz byl ten watek "ojciec nn" i ciagle afera z tego wynikala, to nie ma co tutaj zasmiecac, ze tak powiem

U mnie zmiana. Wozek zostal pokochany. Jezdzi nim w domu, dzisiaj wysiedzial 2 godziny, patrzyl jak prasowalam itd. Pozniej jak troche snieg przestanie padac to wybieramy sie na spacer a pozniej do galerii-to bedzie sprawdzian heh :) Chociaz nadal jestem wozkowa maniaczka, moglabym pracowac jako doradca w tych sprawach. Teraz podoba mi sie ten wozek-ja oszalalam na jego punkcie. Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.chickenlittlekids.com/images/orbit_flash.jpg
co sadzicie ?:)

mi sie wydaje ze ten wozek nie bedzie dobry na zime bo ma malyutkie koleczka.

katerinka super ze sie dobrze bawilas:) no P spisal sie na medal:)

honey Ty to chyba kolekcjonujesz wozki :p Zgadzam sie z Fikuskiem co do tego, na zime zdecydowanie duze kola. ALe...przeciez juz masz wozek, tez kiedys nawet chcialam ten kupic ;] A moze bugaboo?? To podobno wozek gwiazd :):) Chociaz mnie jakos nie zachwycil :)

A co do alimentow zgadzam sie z katerinka. W koncu nie zrobilam dziecka sama, i tak zdecydowana wiekszosc obowiazkow spoczywa na mnie - niech chociaz placi, jego zakichany obowiazek!! Przeciez nie bede ciagnac od rodzicow, a sama nie zarobie az tyle zeby Sara miala wszystko co chcialabym zeby miala - przynajmniej poki co.

Dzisiaj kupilam sniegowce Sarze i poszlysmy ogladac snieg. Alez jej sie podobalo...Chodzila i chodzila az sie ciemno zrobilo...Teraz na pewno sie przeziebi i dostanie zapalenia pluc ;P

charlene no cos Ty? wyprowadzilas male bezbronne dziecko w snieg?? jakes mogla??
Filipek tez kilka dni temu odkryl snieg. bo tego z zeszlego roku nie moze raczej pamietac.
w kuchni napadalo mi na zewnetrzny parapet i jak mialam otwarte okno to Filipek wlazl na krzeslo i raczka sobie macal snieg :-)
a dzis razem z M zaciagnelismy go na sanach do taty i ponoc po obiedzie byl z tata zjezdzac z gorki. ponoc wystarczylo go podciagnac na gorke i z niej zepchnac samego.
tez mu sie bardzo podoba snieza aura:tak:.
dla mnie tez taka prawdziwa zima jest fajna. a juz na pewno fajniejsza od tego co jest tu zazwyczaj, czyli deszcz i wiatr:crazy:.
a co do alimentow to dzis pan tatus dal je poraz drugi od dluzszego czasu. no i dal je za 2 m-ce. a co sie przy tym nagadal...

charlene ja jestem jakas wozkowa maniaczka hehe szkoda, ze moje dziecko nie podziela teg uwielbienie. Bugaboo mi sie wcale nie podoba. Orbit jest booski, ale to poki co moje marzenie, bo pewnie z 3 tysiaczki przy dobrych wiatrach.

A ja nie zaluje, ze nie podalam ojca, mam taki blogi spokoj, i tak bym wiele nie dostala alimentow

ja akurat mam maluszka i dziecko w wieku szkolnym wiec wydatki sa co nie miara ,moze nie mam duzych alimentow ale nie ma co narzekac,grunt ze starczy na potrzeby dzieci poki co,chociaz corcie ucze oszczednosci od malego,bo jak widze jak dzieci wchodza na glowe mamie kup mi i koniec to mnie szlak trafia,ze dziecko nie potrafi uszanowac pieniedzy

p spisal sie na medal to fakt,mam nadzieje ze bedzie dalej tez wszystko ok :)

kropelcia no prosze tata sie rzucil?
chcialabym widziec to zjezdzanie na sankach z wykonaniem pchniecia tego pajaca,przeciez fifi mogl sie wystraszyc jak by sie przewrocil

ja dzisiaj kube posadzialam na sniej i sie rzucalismy z mala,potem sobie chodzi i robil duze oczy i krzyczal uuuu ,a dwa ze oczywiscie nie omieszkal sprobowac-zarlok jeden heh

reklama
ja akurat mam maluszka i dziecko w wieku szkolnym wiec wydatki sa co nie miara ,moze nie mam duzych alimentow ale nie ma co narzekac,grunt ze starczy na potrzeby dzieci poki co,chociaz corcie ucze oszczednosci od malego,bo jak widze jak dzieci wchodza na glowe mamie kup mi i koniec to mnie szlak trafia,ze dziecko nie potrafi uszanowac pieniedzy

p spisal sie na medal to fakt,mam nadzieje ze bedzie dalej tez wszystko ok :)

kropelcia no prosze tata sie rzucil?
chcialabym widziec to zjezdzanie na sankach z wykonaniem pchniecia tego pajaca,przeciez fifi mogl sie wystraszyc jak by sie przewrocil

ja dzisiaj kube posadzialam na sniej i sie rzucalismy z mala,potem sobie chodzi i robil duze oczy i krzyczal uuuu ,a dwa ze oczywiscie nie omieszkal sprobowac-zarlok jeden heh

Hahah Jas tez spróbował:)Bylismy dzis pierwszy raz na sankach:) Ale cos mu chyba nie podpadlo do konca bo wolal chodzic niz siedziec na saneczkach:)

Katerinko tak sie ciesze ze sie w koncu usmiechnelas..:)Podziekuj temy Panu odemnie za to bardzo!!:)I powiedz mu ze jak Cie skrzywdzi to go znajde i ubije!!:)

Charlene Ty wyrodna mamo!!Jak moglas takiego niemowlaka na snieg wywlec:D:-D!!!

Kropelcia jak bym najchetniej twojego eksa tak zrzucila tyle ze z takiej gorki co malysz skacze

Wiecie co ja tez nie mam ojca wpisane..i nie ubolewam nad tym..on nawet o tym nie wspomina zreszta zero kontaktu mamy ze soba..nie interesuje sie malym..tyle ze przysyla alimenty..

Myslalyscie juz o gwiazdkowych prezentach?:)

buziaki dla wszyyyystkich mam:)

Do góry