reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
A ja jesli bede miala to o czym marze..Chce nawet 4 miec! :)Kocham dzieci..to taki dar...:)

Tylko jak to w naszym zyciu bywa trzeba kase miec ale ja i tak jestem zdania ze jak jest dziecko to jakos zawsze sie da rade przeciez:)

A ja jesli bede miala to o czym marze..Chce nawet 4 miec! :)Kocham dzieci..to taki dar...:)

Tylko jak to w naszym zyciu bywa trzeba kase miec ale ja i tak jestem zdania ze jak jest dziecko to jakos zawsze sie da rade przeciez:)

dokladnie:) ja jak dowiedzialam sie o ciazy to wiedzialam ze dam rade,ze z dzieckiem moze byc tylko lepiej:)

wy tu gadacie ze juz kolejna dzidzie moglbyscie miec a ja nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja maryśke :p hehe strasznie dluuuuugo trwa ciaza eh:p hehe xD

Mojej koleżanki babcia mówi
" Jak Pan Bóg daje dziecko, to i na dziecko "
Coś chyba w tym jest.

wy tu gadacie ze juz kolejna dzidzie moglbyscie miec a ja nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja maryśke :p hehe strasznie dluuuuugo trwa ciaza eh:p hehe xD

Witaj piękna :)
Wiesz co pamiętam jak ja tak nie mogłam się doczekać, a teraz już tylko 7 tyg. zostało, i nie wiem kiedy to zleciało.

KURCZE ALE MIALAM DO NADROBIENIA OD RANA:)az milo i z tradycja heheh

margolcia ja mam ten kojec i wlasnie przewijak sluzyl mi bardzo dlugo ,bo kubus z niego nie uciekal :-) ze tak powiem,bo teraz goly tylek i zasuwa az sie kurzy,super do czyszczenia,leciutkie do przemieszczania,PO PROSTU SUPER:)
fikusek a co ty sobie urlop robisz czy jak? hehhe
orchidea fajna zabawka moj kubus najlepiej sie bawi garami,lyzkami,i uwielbia male autka,ma juz swoja kolekcje i MOJE DZIECI UWIELBIAJA DUZE PUZLE,TZN MALA UKLADA A KUBUS ROZWALA hehe i klocki,mala buduje a kubus rozwala z zapalem albo namietnie je palaszuje
candy mniej go prosto i gleboko w czterech literach:)
mysle ze dwie posciele na zmiane wystarcza poki co :)

ja juz trzeciego dziecka nie chce :-)chocby mi sie ksiaze trafil z bajki,juz mam komplet dziekuje

ja bylam dzisiaj na rekrutacji i mam swoja 8 osobowa grupe i bedziemy dzialac z promocjami:)mazy mi sie wyjsc na prosta i choc raz nie miec debetu czy tylu :)

Candy moze i ja tak bede miala... ale bardzo bym chciala zeby mala byla juz ze mna:) szczegolnie wtedy jak jest mi strasznie zle... moze ona poprawialaby mi humor

Lalki Mirelli von Chrupek zamknięte w broszkach

Dziewczyny co o nich powiecie?:D Ja sie w nich zakochalam.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KURCZE ALE MIALAM DO NADROBIENIA OD RANA:)az milo i z tradycja heheh

margolcia ja mam ten kojec i wlasnie przewijak sluzyl mi bardzo dlugo ,bo kubus z niego nie uciekal :-) ze tak powiem,bo teraz goly tylek i zasuwa az sie kurzy,super do czyszczenia,leciutkie do przemieszczania,PO PROSTU SUPER:)
fikusek a co ty sobie urlop robisz czy jak? hehhe
orchidea fajna zabawka moj kubus najlepiej sie bawi garami,lyzkami,i uwielbia male autka,ma juz swoja kolekcje i MOJE DZIECI UWIELBIAJA DUZE PUZLE,TZN MALA UKLADA A KUBUS ROZWALA hehe i klocki,mala buduje a kubus rozwala z zapalem albo namietnie je palaszuje
candy mniej go prosto i gleboko w czterech literach:)
mysle ze dwie posciele na zmiane wystarcza poki co :)

ja juz trzeciego dziecka nie chce :-)chocby mi sie ksiaze trafil z bajki,juz mam komplet dziekuje

ja bylam dzisiaj na rekrutacji i mam swoja 8 osobowa grupe i bedziemy dzialac z promocjami:)mazy mi sie wyjsc na prosta i choc raz nie miec debetu czy tylu :)

Czary maryyyyyyyyy...kula mi mowi ze bedziesz miec 4:D Zobaczysz ze bedziesz miec jeszcze dzieciaczka!:)Juz ja to czuje:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry