Margolcia28
Mama 3 synków :*
no ja wlasnie z doswiadczenia na chlopcach , kupilam teraz takieja jak bede miala kolejnego malucha to tez kupuje takie lozeczko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja wlasnie z doswiadczenia na chlopcach , kupilam teraz takieja jak bede miala kolejnego malucha to tez kupuje takie lozeczko
A ja jesli bede miala to o czym marze..Chce nawet 4 miec! Kocham dzieci..to taki dar...
Tylko jak to w naszym zyciu bywa trzeba kase miec ale ja i tak jestem zdania ze jak jest dziecko to jakos zawsze sie da rade przeciez
wy tu gadacie ze juz kolejna dzidzie moglbyscie miec a ja nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja maryśke hehe strasznie dluuuuugo trwa ciaza eh hehe xD
A ja jesli bede miala to o czym marze..Chce nawet 4 miec! Kocham dzieci..to taki dar...
Tylko jak to w naszym zyciu bywa trzeba kase miec ale ja i tak jestem zdania ze jak jest dziecko to jakos zawsze sie da rade przeciez
wy tu gadacie ze juz kolejna dzidzie moglbyscie miec a ja nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja maryśke hehe strasznie dluuuuugo trwa ciaza eh hehe xD
KURCZE ALE MIALAM DO NADROBIENIA OD RANAaz milo i z tradycja heheh
margolcia ja mam ten kojec i wlasnie przewijak sluzyl mi bardzo dlugo ,bo kubus z niego nie uciekal :-) ze tak powiem,bo teraz goly tylek i zasuwa az sie kurzy,super do czyszczenia,leciutkie do przemieszczania,PO PROSTU SUPER
fikusek a co ty sobie urlop robisz czy jak? hehhe
orchidea fajna zabawka moj kubus najlepiej sie bawi garami,lyzkami,i uwielbia male autka,ma juz swoja kolekcje i MOJE DZIECI UWIELBIAJA DUZE PUZLE,TZN MALA UKLADA A KUBUS ROZWALA hehe i klocki,mala buduje a kubus rozwala z zapalem albo namietnie je palaszuje
candy mniej go prosto i gleboko w czterech literach
mysle ze dwie posciele na zmiane wystarcza poki co
ja juz trzeciego dziecka nie chce :-)chocby mi sie ksiaze trafil z bajki,juz mam komplet dziekuje
ja bylam dzisiaj na rekrutacji i mam swoja 8 osobowa grupe i bedziemy dzialac z promocjamimazy mi sie wyjsc na prosta i choc raz nie miec debetu czy tylu