reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
A ja jesli bede miala to o czym marze..Chce nawet 4 miec! :)Kocham dzieci..to taki dar...:)

Tylko jak to w naszym zyciu bywa trzeba kase miec ale ja i tak jestem zdania ze jak jest dziecko to jakos zawsze sie da rade przeciez:)

A ja jesli bede miala to o czym marze..Chce nawet 4 miec! :)Kocham dzieci..to taki dar...:)

Tylko jak to w naszym zyciu bywa trzeba kase miec ale ja i tak jestem zdania ze jak jest dziecko to jakos zawsze sie da rade przeciez:)

dokladnie:) ja jak dowiedzialam sie o ciazy to wiedzialam ze dam rade,ze z dzieckiem moze byc tylko lepiej:)

wy tu gadacie ze juz kolejna dzidzie moglbyscie miec a ja nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja maryśke :p hehe strasznie dluuuuugo trwa ciaza eh:p hehe xD

Mojej koleżanki babcia mówi
" Jak Pan Bóg daje dziecko, to i na dziecko "
Coś chyba w tym jest.

wy tu gadacie ze juz kolejna dzidzie moglbyscie miec a ja nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja maryśke :p hehe strasznie dluuuuugo trwa ciaza eh:p hehe xD

Witaj piękna :)
Wiesz co pamiętam jak ja tak nie mogłam się doczekać, a teraz już tylko 7 tyg. zostało, i nie wiem kiedy to zleciało.

KURCZE ALE MIALAM DO NADROBIENIA OD RANA:)az milo i z tradycja heheh

margolcia ja mam ten kojec i wlasnie przewijak sluzyl mi bardzo dlugo ,bo kubus z niego nie uciekal :-) ze tak powiem,bo teraz goly tylek i zasuwa az sie kurzy,super do czyszczenia,leciutkie do przemieszczania,PO PROSTU SUPER:)
fikusek a co ty sobie urlop robisz czy jak? hehhe
orchidea fajna zabawka moj kubus najlepiej sie bawi garami,lyzkami,i uwielbia male autka,ma juz swoja kolekcje i MOJE DZIECI UWIELBIAJA DUZE PUZLE,TZN MALA UKLADA A KUBUS ROZWALA hehe i klocki,mala buduje a kubus rozwala z zapalem albo namietnie je palaszuje
candy mniej go prosto i gleboko w czterech literach:)
mysle ze dwie posciele na zmiane wystarcza poki co :)

ja juz trzeciego dziecka nie chce :-)chocby mi sie ksiaze trafil z bajki,juz mam komplet dziekuje

ja bylam dzisiaj na rekrutacji i mam swoja 8 osobowa grupe i bedziemy dzialac z promocjami:)mazy mi sie wyjsc na prosta i choc raz nie miec debetu czy tylu :)

Candy moze i ja tak bede miala... ale bardzo bym chciala zeby mala byla juz ze mna:) szczegolnie wtedy jak jest mi strasznie zle... moze ona poprawialaby mi humor

Lalki Mirelli von Chrupek zamknięte w broszkach

Dziewczyny co o nich powiecie?:D Ja sie w nich zakochalam.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KURCZE ALE MIALAM DO NADROBIENIA OD RANA:)az milo i z tradycja heheh

margolcia ja mam ten kojec i wlasnie przewijak sluzyl mi bardzo dlugo ,bo kubus z niego nie uciekal :-) ze tak powiem,bo teraz goly tylek i zasuwa az sie kurzy,super do czyszczenia,leciutkie do przemieszczania,PO PROSTU SUPER:)
fikusek a co ty sobie urlop robisz czy jak? hehhe
orchidea fajna zabawka moj kubus najlepiej sie bawi garami,lyzkami,i uwielbia male autka,ma juz swoja kolekcje i MOJE DZIECI UWIELBIAJA DUZE PUZLE,TZN MALA UKLADA A KUBUS ROZWALA hehe i klocki,mala buduje a kubus rozwala z zapalem albo namietnie je palaszuje
candy mniej go prosto i gleboko w czterech literach:)
mysle ze dwie posciele na zmiane wystarcza poki co :)

ja juz trzeciego dziecka nie chce :-)chocby mi sie ksiaze trafil z bajki,juz mam komplet dziekuje

ja bylam dzisiaj na rekrutacji i mam swoja 8 osobowa grupe i bedziemy dzialac z promocjami:)mazy mi sie wyjsc na prosta i choc raz nie miec debetu czy tylu :)

Czary maryyyyyyyyy...kula mi mowi ze bedziesz miec 4:D Zobaczysz ze bedziesz miec jeszcze dzieciaczka!:)Juz ja to czuje:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry