reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Orchidea no to gratulacje :) Szybciorem poszlo. Z kazdym dniem bedzie juz lepiej :)

Candy i reszta nowicjuszek - kiedys sie wymienialysmy z dziewczynami profilami na nk zeby sie zobaczyc i byc na biezaco. Jak macie ochote to podeslijcie tu linki swoje :)

reklama
ja co do tej stronki street .... cos tam cos tam dopiero sie zajerestrowalam a wsume nawet i nie to bo nie bardzo jak mam wydrukowac te oswiadczenie i wyslac .. wiec nie wiem za bardzo jak co dziala ....

Carla
ze zapytam ... a co z kobieta Twojego taty ... ona jezdzic nie moze badz ojciec nie moze do niej sie jakos "wyniesc"....cholera , albo jacys koledzy co go wozic nie moga .... nie wiem , jak tak mozna .... moj stary rzadko czegos chce a nawet jesli nie raz mu mowie " masz prawko i swoje auto to jedziesz, ja dzieci samych zostawiac nie bede" i koniec dyskusji ..... wez mu moze dosadnie wytlumacz czym grozi zostawienie Neli samej ....

Jeny jak sie ciesze..juz bylam na skraju zeby go wyciagnac:) Jasio spi mdzy -7.30 a 21 wiadomo bujany byl. Od 2 dni budzi sie 5 rano..wiec daje mleko..zje spi..jak sam do8-9 jak ze mna do 9-10-10.30 budzi sie buszuje po lozku ja drzemkuje ale jedno oko otware:) Za chwile ziewa marudzi trwa to ok godziny i dalej spimy:) a tu juz roznie raz pol godziny raz godzine gora poltorej albo dwie:) I w dzien tak ze 3 razy jeszcze spi..no i tez bujany.. No i nie wiem..w dzien tez go tak uczyc spac..;/? Watpie zzeby w dzien tak gladko poszlo.........

I już kłótnia...!!!!!!!!!!!!!!! Że w piątek po niego mam jechać, bla bla bla, a nagle że jednak Kasia po niego pojedzie bo ma na rano!! To od razu mógł powiedzieć a nie mnie wnerwiać!!
Ojciec ma prawko, jest kurierem i jazda samochodem to jego praca. Wraca z innym kurierem, ale on mieszka 20 km od Jeleniej i tam po niego trzeba jeździć, albo na pkp (wraca wtedy o 22 więc za późno), albo do Wałbrzycha- 60 km od Jeleniej. Dla mnie jazda z Nelą to męka, bo nie mam fotelika od 9 kg, a w tym 0-13 kg ona się męczy, pręży, chce siadać i ma mało miejsca. Ale szanownego taty to nie obchodzi, bo to mój obowiązek spełniać jego rozkazy. A jego Dorotka?? Ona mu kanapek do pracy nie zrobi, tylko ja albo Kasia, a jak kiedyś powiedziałam że w niedzielę mogłaby mu zrobić to on stwierdził żebym nie była bezczelna!! A co dopiero o pojechaniu po niego!! On ma w domu dwie niewolnice, Dorotka może by tak koło niego nie skakała jakby miała go na co dzień. A autem ojciec nie będzie jeździł do pracy bo raz że szkoda na paliwo skoro ma transport ( w drugą stronę gorzej), dwa że jest zmęczony po całym dniu jeżdzenia, a trzy że ja potrzebuję auta. I dlatego wynajem pokoju jest najlepszą opcją, no ale nie dla tatusia, on nie widzi problemu!!!!!! A zaraz śnieg spadnie, będzie pracę kończył o 20-21 i ciekawe co wtedy?? Oczywiście codziennie bedę musiała z Nelą po niego jeździć!! Hahaaaa nawet kiedyś kazał mi z nią paczki rozwozić!!! Całą ciążę rozwoziłam i nie mam zamiaru tego robić!!!
A z nim się gadać nie da, nie potrafię. W każdy możliwy sposób próbowałam. Zawsze jest kłótnia. Nienawidzę go. I on nie jest dziwny, on jest porąbany na całej linii!!

Carlaa szkoda, ze nie szukasz we wroclawiu...To moze jakos bysmy sie dogadaly, bo ja bym moze i sie wyprowadzila do mieszkania gdybym miala z kim - tlyko musialabym wynajmowac bo samej nie byloby mnie stac na placenie raty kredytu :(

Charlene ja marzę o Wrocławiu... Kocham te miasto za ten klimat, chociaż oststnio tak mnie palant w tramwaju wkurzył że wysiadłam, a jechałam pierwszy raz a on na mnie wydarł się że wyliczonego siana na bilet nie miałam!!
A pokoju szukam dla ojca w Wałbrzychu żeby tam mieszkał w tygodniu i żebym miała SPOKÓJ z tym jeżdżeniem po niego. Ale jemu to nie pasuje bo ja niewolnik muszę jeździć i już!! I już mi w pokoju siedzi a ja nie mam jak pójść spać, poczytac czy oglądnąć tego co ja chcę!!! Trafia mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orchidea ja tam zalozylam,wypelnilam formularz i bylo ze zostanie wyslane
margolcia ja tez nie mam drukarki ale przepisalam na kartke i wyslalam,bo jest taka opcja ze mozna przepisac
ale dalszych ankiet nie widze? mloda jak to jest,bo tam z kolei teraz pisza ze czekaja na adres :eek: wiec nie wiem co o tym myslec
candy nie przesadzaj,nie raz nie kazdemu sie odpisuje ale kazdy czyta na biezaco,zawsze tak bylo
carla a co by sie stalo jak nie pojedziesz?bo ja sobie nie wyobrazam zimy i mins 20 a ty z nela w aucie

ja dzisiaj zamowilam maly torcik na wtorek :) jakies jedzonko przygotuje i bedziemy swietowac roczek ,jejku jak to zlecialo

a co do jedzenia,to wam napisze,co kubus dzis wyczynil:)wiec wyciagal sobie z plecaka swojej siostry pojemnik z kanapka,otworzyl,i sobie wcinal,wiem jak cos robi bo wydaje dziwiek eeeee i oczy robi duze heheh ale mu smakowalo:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje dziewczyneczki za zaproszonka :D boshhhh ....inaczej Was sobie wyobrazalam.... ale wiecie co mnie dzis zastanowilo .... kuzwa kazda z Was tak jak patrze to przepiekna kobieta , zawsze rozsadnie do spraw podchodzicie i wogole .... wiec kuzwa czemu jestesmy same ???? Wasze,nasze dzieciaczki tez piekne i takie .... mmmm .... ahhhhh ja o bym kazde wyscickala, wytulila i wycalowala , wiec pytam czemu .... nie skumam tego chyba nigdy i zostanie to pytanie bez odpowiedzi

Do góry