Orchidea wiesz co u nas podobnie bylo z zabkami, bo wlasnie jakos napoczatku ich wychodzenia, czyli wlasnie jak mial 9 miesiecy, to go nic nie bolalo, ale za to nic nie chcial jesc :/ oj ciezko bylo mu wsadzic butle z jedzeniem, piciem czy nie daj boze wyzeczke ;/ ale dobrze dawal flipsy, podobno troche tam drapia, poza tym marchewke tez mozna dawac, nie przegryzie jej, a przynajmniej sie podrapie Ja tez stosowalam dentinox, ale duzo wczesniej, bo mialam wrazenie, ze mu zabki wychodza, a wyszly 4 miesiace pozniej, wiec to jednak nie to podobno dobry, ale ja sie wypowiedziec nie moge Szybko staje na nozki, Nikos gdzies od miesiaca dopiero chodzi, ale ciagle potyka sie o cos, nawet potrafi biec przez caly pokoj, stanie i po kilku sekundach sie przewroci juz sama nie wiem co to za dziecko, ale podobno ex tez tak sie gibal przy kazdej okazji poza tym to nic specjalnego u nas ja nie mam pracy, znaczy tej poza wychowawczym w sumie jest, ale tak malo, ze za miesiac nie starczy na waciki ;/ na szczescie ostatnio troche odkladalam, wiec bede miala na przezycie, no i moze szanowny ex odda mi zalegle i przyszle alimenty, to bedzie dobrze a jak Ty i Twoje serducho? ma okazje mocniej zabic?
reklama
Noel, a może warto pozbyć się prowodyra w tym wypadku prowodyrki ?
Niestety nie da rady bo nie łamie żadnego regulaminu.
Wyrażać swoje zdanie każdy może.
Jak nie chcecie czytać to dodajcie ją do ignorowanych i nie będziecie widzeić napisanych przez nią postów.
Margolcia28
Mama 3 synków :*
Noel ja naprawde PRZEPRASZAM za slowa ale czasem na spokojnie nie da sie ..... obiecuje poprawe i panowanie nad slowami :-)
Orchidea no ja ostatnio pisalam apropo Twojego Misia :-) a co do zebow , Carla ostanio z mala tez miala problem ..... kazde dziecie inaczej to przechodzi
Orchidea no ja ostatnio pisalam apropo Twojego Misia :-) a co do zebow , Carla ostanio z mala tez miala problem ..... kazde dziecie inaczej to przechodzi
CandyC ja rozumiem administracje, bo gdyby tak wywalali kazdego, ktory wyrazi swoja opinie nie tak jak powinien (nie mowie, ze to pierwszy raz, ale jednak wyraza jedynie opinie), to ludzie by mieli gdzies takie forum, poza tym usuniecie nic nie da. Kazdy moze zalozyc sobie pozniej nowe konto e-mail a nastepnie nowe konto na BB, wiec jak dla mnie nie ma wyjscia w tej sytuacji, po prostu unikajmy tutaj klotni, bo z pewnoscia nie sa potrzebne naszym Ciezaroweczkom - TOBIE TEZ!!!! Moze sprobujmy nie reagowac, a jesli zajdzie potrzeba, walnac ignora i tyle
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Bede robic tak jak mowiszMarchewki nie podawalam bo nie chcialAle moze mu wcisneFakt chrupki gryzie bardzo mocno wiec napewno go swedza te dziaselka..Orchidea wiesz co u nas podobnie bylo z zabkami, bo wlasnie jakos napoczatku ich wychodzenia, czyli wlasnie jak mial 9 miesiecy, to go nic nie bolalo, ale za to nic nie chcial jesc :/ oj ciezko bylo mu wsadzic butle z jedzeniem, piciem czy nie daj boze wyzeczke ;/ ale dobrze dawal flipsy, podobno troche tam drapia, poza tym marchewke tez mozna dawac, nie przegryzie jej, a przynajmniej sie podrapie Ja tez stosowalam dentinox, ale duzo wczesniej, bo mialam wrazenie, ze mu zabki wychodza, a wyszly 4 miesiace pozniej, wiec to jednak nie to podobno dobry, ale ja sie wypowiedziec nie moge Szybko staje na nozki, Nikos gdzies od miesiaca dopiero chodzi, ale ciagle potyka sie o cos, nawet potrafi biec przez caly pokoj, stanie i po kilku sekundach sie przewroci juz sama nie wiem co to za dziecko, ale podobno ex tez tak sie gibal przy kazdej okazji poza tym to nic specjalnego u nas ja nie mam pracy, znaczy tej poza wychowawczym w sumie jest, ale tak malo, ze za miesiac nie starczy na waciki ;/ na szczescie ostatnio troche odkladalam, wiec bede miala na przezycie, no i moze szanowny ex odda mi zalegle i przyszle alimenty, to bedzie dobrze a jak Ty i Twoje serducho? ma okazje mocniej zabic?
Pracy nie masz powiadasz..;/ kiepsko ja tez szukam..Teraz masz wiecej czasu dla Nikosia pewnie sie cieszy ze ma mame ciagle przy sobie A jak sie w domku uklada? Bo umnie roznie znowu klotnie z mama moja..jej chyba nic nie bedzie pasowac;/ Ciagle slysze ze cos nie tak robie albo nic nie robie..a synus czesciej wola baba niz mama..nie moge go nauczyc samodzielnego zasypiania bo konczy sie to rykiem a wtedy slysze "nie znecaj sie nad nim niech tak nie wyje bo serce mi sie kraja" ok to dalej straego konia w bujaczki bede bujac Jak nauczylas Nikosia samego zasypiac?A co do mojego serducha..Zabite jest dla facetowTomek mnie zostawil oszukiwal i spotykal sie z byla..W sumie no to ja go zostawilam..bo spakowalam sie po tym jak sie dwoeidzialam wszystkiego i wyprowadzilam sie a on mnie prosil o czas i zebym wziela pare rzeczy..Zreszta opisywalam to tu po czesci.. E h Najwazniejszy dla mnie jest JasZarejestrowalam sie na stretcomie zamowilam probki i ciagle pisze "sprawdzamy twoj adres" Ty tez tak mialas?
Z calym szacunkiem Pani noel szybka reakcja..skoro oni maja na nas oko dlaczego nie zareagowali wczesniej?Mnie tez tu ponosci ale nie umiem pozostac obojetna gdy ktos obraza innych w taki a nie inny sposob..kto bez winy niech pierwszy rzuci kamien czy jakos tak
Margolcia haha tak pasowal by do Lili hihi
Ostatnia edycja:
nie zaplodnilam sie sama,lecz mialam kochankow,to jego wypowiedz...a najlepsze jest to ze 24h/d spedzalam z nim mieszkajac,wiec to bylo fizycznie nie mozliwe...wiec on doskonale wie ze to jego dziecko a ci kochankowie to wymysly na brak jego winy w tym wszystkim
katerinka111
Fanka BB :)
WSZYSTKO IDZIE W PIEKNA STRONE ZEBY ZAMNKAC FORUM -AZ MILO CZYTAC
TYLKO JA WIDZE ZE ZNOWU ZACZELA ROSI I JEST WOJNA,CZY MODERATORZY TO WIDZA,
BO NAWET IGNORANCJA ROSI NIE POMAGA ZEBY SIE UDZIELALA
MARGOLCIA,CANDY,i inne NIE WDAWAJCIE SIE W DYSKUSJE I NIE PISZCIE TAK BO NIE BEDZIE MILO
poranek sie pieknie zaczal i juz bylo za fajnie ,jeszcze rok temu panowala tu rodzinna atmosfera czekania na porod i cieszenia sie z malenstwa a terac co ?
a odnosnie pieniedzy? ja mam 1400 poki co i dopiero od nie dawna pracuje na czarno wieczorem,w ciagu dnia jak mam chwile,nie mam nic dla siebie!!!mam debet,kredytowke,nie raz nie zostaje mi nic z pieniedzy i sie glowie,ALE DZIECI SA NAJWAZNIEJSZE DLA MNIE I IM ODDAM WSZYSTKO .moi ex sie nie martwia czy mam czy nie,nie obchodzi ich zycie dzieci itp.wiec powtarzam PO RAZ KOLEJNY NIC SAMO NIE PRZYJDZIE,TRZEBA RUSZYC SWOJE 4 LITERY I ZALATWIAC i czy ja sie tu komus skarze,nie oceniajcie siebie po portfelach,mozna sobie pomoc jesli ktos chce nie w finansowy sposob i dostac usmiech na twarzy w zamian -proste
TYLKO JA WIDZE ZE ZNOWU ZACZELA ROSI I JEST WOJNA,CZY MODERATORZY TO WIDZA,
BO NAWET IGNORANCJA ROSI NIE POMAGA ZEBY SIE UDZIELALA
MARGOLCIA,CANDY,i inne NIE WDAWAJCIE SIE W DYSKUSJE I NIE PISZCIE TAK BO NIE BEDZIE MILO
poranek sie pieknie zaczal i juz bylo za fajnie ,jeszcze rok temu panowala tu rodzinna atmosfera czekania na porod i cieszenia sie z malenstwa a terac co ?
a odnosnie pieniedzy? ja mam 1400 poki co i dopiero od nie dawna pracuje na czarno wieczorem,w ciagu dnia jak mam chwile,nie mam nic dla siebie!!!mam debet,kredytowke,nie raz nie zostaje mi nic z pieniedzy i sie glowie,ALE DZIECI SA NAJWAZNIEJSZE DLA MNIE I IM ODDAM WSZYSTKO .moi ex sie nie martwia czy mam czy nie,nie obchodzi ich zycie dzieci itp.wiec powtarzam PO RAZ KOLEJNY NIC SAMO NIE PRZYJDZIE,TRZEBA RUSZYC SWOJE 4 LITERY I ZALATWIAC i czy ja sie tu komus skarze,nie oceniajcie siebie po portfelach,mozna sobie pomoc jesli ktos chce nie w finansowy sposob i dostac usmiech na twarzy w zamian -proste
Ostatnia edycja:
Ja również z szacunkiem Pani Orchideo;-):-)Z calym szacunkiem Pani noel szybka reakcja..skoro oni maja na nas oko dlaczego nie zareagowali wczesniej?Mnie tez tu ponosci ale nie umiem pozostac obojetna gdy ktos obraza innych w taki a nie inny sposob..kto bez winy niech pierwszy rzuci kamien czy jakos tak
Wasza moderatorka miała Wam przekazać, żebyście się opanowały ale widzę, że nie ma je na forum od jakiegoś czasu.
Rosi, rzuca kąśliwe, złośliwe i zaczepne uwagi ale Was nie wyzywa i nie obraża.
Ostatnia edycja:
noel....tydzien temu mnie wyrzucil,tej samej nocy przygarnela mnie kolezanka,ktora chwilowo mieszka sama,wiec chwilowo mam gdzie mieszkac,prace dostalam dwa dni temu wiec to poczatek,nie wiem na jak dlugo,umowuy jeszcze nie mam,proszki te ktore dostalam sa na bole stawow,ale zawieraja w sobie jeden z srodkow ktory powoduje poronienie
reklama
Przekazywane miałyśmy, ale i poinformowano nas o upomnieniu dla Pani Rosi, jak widać nikt się nie dostosował, ale tylko dlatego, że gdyby nie zaczepiała i prowokowała na pewno żadna z nas nie zajęła by stanowiska zirytowanej.
Podziel się: