reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Dlatego, że gotowałam mu codziennie do pracy obiadki ?
że kiedy wracał czekała gorąca kąpiel i świeża pościel ? a może dlatego, że nigdy go nie kontrolowałam, bo MU UFAŁAM !
rozumiałam kiedy był zmęczony, i pomagałam jak miał problem... = BYŁAM ZA DOBRA ! i dostałam po dupie !

Dobra lepiej pójdę, dziś nie mój dzień... zasmarkana, zaryczana, bezużyteczna ! DO NICZEGO !

Zona tez pewnie to samo mu robila a jednak uznal ze była niedobra:))
A moze lepiej żona gotowała niż ty????
Facet to zdobywca,im lepiej go sie traktuje tym bardziej ucieka.Niestety taka prawda.

Revenalka,dziwna ta sedzina twoja.Mi moja sama pytala czy malowalam pokoj dla dziecka ale niestety nie wpdlam na taki pomysl bo by mial wieksze koszta:))

Carlaa,napisze tobie tak jak swego czasu WY mi pisalyscie gdy starałam sie o jakiekolwiek pieniążki od exa.Możesz mieszkac w Domu Samotnej Matki jak tobie z ojcem źle:))a na wynajem ciebie nie stać.

A ja juz wczoraj pozalatwialam wszystkie urzedy i czekam na przyznanie zasilku.Mam nadzieje ze mi przyznają chociaz nie mam umocnionego wyroku.Nawet nie wiedzialam ze mam prawo dostac tzw.drugie becikowe 1500 zl.WOW.

reklama
Candy,a z czego do tej pory żyłaś???Pisalas ze nie pracowalas???Z faceta????firmowki kupujowalas z jego portfela????
W takiej sytuacji to i sad ci kosztow nie zwroci skoro to ON płacił.Facet zezna ze cie utrzymywal i wyprawke kupowal wiec sad oddali takie roszczenia.wiem to z doswiadczenia.

Rosi79, weź już się tu nie udzielaj tępaku !
Nie jesteś w temacie ani troszkę, na pewno nie w moim skoro uważasz, że on uznał ją za złą, skoro to ona pogoniła jego !

Popatrz na siebie i z kim się puściłaś, jaka teraz jesteś, jak to się na innych odbija !
Ty i te Twoje dobre rady hahaha...
Nienawiść i bycie zepsutą to Twoja siła napędowa.

Candy,a z czego do tej pory żyłaś???Pisalas ze nie pracowalas???Z faceta????firmowki kupujowalas z jego portfela????
W takiej sytuacji to i sad ci kosztow nie zwroci skoro to ON płacił.Facet zezna ze cie utrzymywal i wyprawke kupowal wiec sad oddali takie roszczenia.wiem to z doswiadczenia.

Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz ;]

jeśli mi to udowodni to go ozłocę :) Niestety przelewy szły za to wszystko z mojego konta na co mam dowody.

Rosi czytasz dokładnie?? Napisałam wyraźnie że wolę już z ojcem mieszkać niż wynajmować i żyć jak asceta. Dom samotnej matki?? Proszę cię... Żeby coś takiego jeszcze istniało w moim mieście. A nawet jeśli by był, to nie dzięki, mam swoje mieszkanie. No i o ile dokładnie przeczytałaś to ojciec ma mieszkać w innym miescie. Zresztą... Te twoje śmieszne rady nikomu nie służą, więc... odpuść sobie.

Taaaaaaaaaa pogonila,a potem on ją przepraszał.Sama tak pisalas.
skoro pogonila to miala powody.
On ciebie utrzymywal prze iles miesiecy ciąży a teraz jeszcze chcesz zwrotu kosztow od niego.Zastanow sie nad tym bo Sąd cie wyśmieje i na durnia wyjdziesz.
Zreszto zrobisz jak uwazasz,bo ty prZecież mądrzejsza jestes.Hehehehe

On mnie utrzymywał ?

Przepraszam Cię ;] on mieszkał U MNIE !! do niczego się nie dokładał.
może kupił kilka razy sraj taśmę :-D ale o tym też pisałam.

TAK ONA SIĘ Z NIM ROZWIODŁA, ONA GO Z DOMU WYRZUCIŁA,a teraz są razem i amen ! Niech sobie będą, nie będę zagłębiać się w ich relacje, bo dla mnie są one patologiczne. Widocznie miała powody aby przyjąć go z powrotem ;] a powodem są jego kłamstwa którym w końcu położy się kres, kwestia czasu.

Ja mam dowody zakupów, dowody na to, ze ja płaciłam za wszystko :)
On nie dokładając się mi do niczego na pewno na nic dowodów nie ma.
Lepiej niech on zacznie kombinować, może niech spróbuje kłamać.
Liczą się kochana dowody, a nie słowo przeciwko słowu. Nawet jego rodzina będzie zeznawać przeciwko niemu. Tak się wysterował.

Ravenalka ciesze sie, ze to juz koniec, mozesz odetchnac w koncu :D
Candyc nie mialas pracy? nie jeses zarejestrowana w up? to jak bedziesz rodzic? przeciez trzeba byc ubezpieczonym zeby do szpitala pojsc, chyba ze placisz takie ubezpieczenie moze? ja od stycznia bede musiala placic i w ogole nie wiem na czym to polega, a chce przez zus a nie jakies chore firmy ubezpieczeniwe :) a Ty juz nie placz! :)
Rosi czemu Ty tak naskakujesz na CancyC? Musisz akurat na nia? Dobrze wiesz jak ona sie czuje!Chyba czytasz jej wpisy, skoro piszesz cos do niej akurat jak ona napisze, ze siedzi i placze!! Jedna z dziewczyn wczesniej napisala, ze czytala Twoj blog i dlatego wie, ze mialas ciezko i nie powinnysmy na Ciebie naskakiwac, ale sorry (czytalam bloga) kazda z nas miala tak samo :/
Carla ja mieszkam z Mama i z Wujkiem i choc nie zawsze jest kolorowo, to na razie wole takie wyjscie, ale nie ma co porownywac, ja nie musze byc na kazde skinienie Mamy :/ doskonale wiemy, ze Mama ma swojego faceta, ja mam swoje dziecko i tak jakby jestesmy juz osobnymi rodzinami i kazdy patrzy na siebie a nie na innych. Mam nadzieje, ze sytuacja w domu sie poprawi ;)

reklama
Mloda1,ja nie chce naskakiwac na nikogo.Ale ta dziewczyna niestety placze sie w tym co pisze i widze ze klamie ile sie da tylko nie wiem w jakim celu.Zadala sie z żonatym facetem i teraz placze ze wrocil do żony.
Niestety nie akceptuje takiego zachowania jak ktos rozbija rodzinę.Dla mnie taka kobieta jest NIKIM.

Pisze ze nie pracowala,a zaraz potem ze kupowala firmowe akcesoria dla niemowlaka.Ze mieszkala z facetem co zarabial na czarno ale nic sie nie dokladal bo ona go utrzymywala.Hmmmm,przeciez sama nie zarabiala kasy.Jezeli jest w tym ciut prawdy to trzeba miec pusto w glowie zeby utrzymywac faceta ktory pracuje a ten nic sie nie doklada do domu.Kłamstwo goni kłamstwo!!!

Do góry