reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

orchidea ja mu nigdy nie zabranialam,to on dziecka nie widywal miesiacami!! wiec niech sobie sklada,a jak chce wcale nie bedzie widzial.a jak mala powie tacie to ma chlop pozamiatane,tyle ..a o reszcie szkoda gadac!!!
a ty jak tam uspokoilas sie po telefonie?

reklama
orchidea ja mu nigdy nie zabranialam,to on dziecka nie widywal miesiacami!! wiec niech sobie sklada,a jak chce wcale nie bedzie widzial.a jak mala powie tacie to ma chlop pozamiatane,tyle ..a o reszcie szkoda gadac!!!
a ty jak tam uspokoilas sie po telefonie?

poplakalam i przeszlo.. Ja zawsze stosuje taktyke -jak on cos mi odwali zaraz jego rodzina co po mojej stronie jest WIE O WSZYSTKIM zeby taki swiety sie im nie wydawal..Ale i tak do konca nie wierze ludziom bo sa tacy co jak im zagraja tak zatancza jak to mowia ..tu moga byc dla mnie super ale juz w rozmowie z nim mnie oczerniac wien nie ma co wierzyc do konca..

oj ja porozmawiam z rodziacami exa,bo tak byc nie moze ,wiec tez beda miala wesolo,ja rozumiem ze kazdy po stronie swojego ale sa jakies granice
mi nawet lezka nie poleciala ale wkur,,,sie na maxe,glownie o mala,ze zas musiala byc swiadkiem,i nie mieszkam z tym debilem to musial pokazac co potrafi!!!!

oj ja porozmawiam z rodziacami exa,bo tak byc nie moze ,wiec tez beda miala wesolo,ja rozumiem ze kazdy po stronie swojego ale sa jakies granice
mi nawet lezka nie poleciala ale wkur,,,sie na maxe,glownie o mala,ze zas musiala byc swiadkiem,i nie mieszkam z tym debilem to musial pokazac co potrafi!!!!

w sumie nie znam jego rodzicow ale zauwazylam ze oni maja wszystko w dupie centralnie nawet to co rodzice mowia bliscy nzajomi itd..powiedza moje zycie moja sprawa odpie* sie i tyle... Szkoda nerwow kochana..

na początku tak będzie, dół, dół, lepiej, lepiej, dół - sinudoida. każda musi przejść ten etap.. czas pomoże zobaczysz. kiedyś będziesz żałowała tych stresów w ciąży. Masz mamę, masz na kogo liczyć. Będzie dobrze. Urodzi się maluszek i wszystko będzie się układało. A ile masz lat?? co porabiasz w życiu?

mam 18 lat (wiec bede mloda mamuśka :) ) poki co nie robie nic bo dostalam od lekarza zwolnienie 31 dniowe, a przed ciaza pracowałam chwile po ciazy mam zamiar wrócic do pracy bo wiadomo kazdy grosz sie przyda:)

mam 18 lat (wiec bede mloda mamuśka :) ) poki co nie robie nic bo dostalam od lekarza zwolnienie 31 dniowe, a przed ciaza pracowałam chwile po ciazy mam zamiar wrócic do pracy bo wiadomo kazdy grosz sie przyda:)

Dokladnie kochana..macierzynskie itd :)Glowa do gory..:)
Ehh kolejna niedziela i pelno par malzenstw z dziecmi na spacerkach ;/Ale co tam!
Ja i tak wiem ze wiekszosc to tylko pozory wszystko ladnie pieknie na pokaz a w domu wpiernicz:p

reklama
orchidea ja im uswiadomie ze jak ex zlozy cokolwiek do sadu albo bedzie sie cos takiego powtarzalo u nich w domu,to niestety ale wnuka beda odwiedzac u mnie!!ja nie wierze w jego nagla zmiane co do odwiedzania a nerwy im niech psuje,a nie mi skoro nie jestesmy razem,a on mi moze skoczyc bo w sadzie i nawet gdyby to nie wygra,bo na palcach policze ile widzial malego od jego narodzin

tipt..... to tak jest a jak zostaniesz na forum i potem poczytasz to bedziesz sie z tego smiala,kazda z nas to tutaj przechodzila,
a to pieniazki jakies bedziesz miala i mama pewnie tez pomoze

Do góry