reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

hej. Wlasnie zostalam samotna kobieta w 4 miesiacu ciazy :(:(:( nie bardzo wiem co mam zrobic ze soba:( boje sie ze nie dam sobie rady sama, rycze w kółko i jestem nie do życia... Kocham ojca dziecka ale on juz definitywnie powiedzial mi nie a ja hmm a ja boje sie ze sama nie bede umiala zapewnic mojemu dziecku dobrego zycia :(

reklama
hej. Wlasnie zostalam samotna kobieta w 4 miesiacu ciazy :(:(:( nie bardzo wiem co mam zrobic ze soba:( boje sie ze nie dam sobie rady sama, rycze w kółko i jestem nie do życia... Kocham ojca dziecka ale on juz definitywnie powiedzial mi nie a ja hmm a ja boje sie ze sama nie bede umiala zapewnic mojemu dziecku dobrego zycia :(

witaj na forum.to pewnie teraz bardzo trudna sytuacja dla ciebie ale na sile nic nie zrobisz

powiem ci ze kazda z nas to przechodzila,nie jedna poza mna wiecej bo dwa a nie raz trzy,ja jak sama odeszlam tlumaczylam sobie to na wiele sposobow i jakos szlo ale jak mnie ex zostawil a wiedzial co przeszlam z mala to juz nie bylo nic fajnie jak byc samemu z wizja z dwojka dzieci.ale powiem ci czas szybko mija,nie dlugo bedzie roczek synka a ja nie zaluje!!!! zyje sama lepiej jak bym miala byc z ktorym kolwiek z nim i O NIE NIGDY W ZYCIU,mozna ale trzeba czasu

a jak jest u ciebie,masz jakas pomoc i jak sie czujesz?

moge liczyc na pomoc mamy, kochana jest ale glupio mi tak siedziec u niej na glowie (poki co nie mam sie gdzie podziac...) a jak sie czuje? hmm dobrze chociaz schudlam 2 kilo od poczatku ciazy :( co mnie bardzo martwi...:(

nie ma sie co martiwc ja tez chudlam na poczatku:) dobrze ze masz na kogo liczyc a jak mama przjela wiadomosc ze bedziesz sama?
a stalo sie cos konkretnego ze tak sie miedzy wami posypalo wszystko,jesli nie chcesz nie pisz,ale wyrzucenie z siebie dobrze robi

a moj ex mi wiazanke pisze co on mi nie zrobi jak sie nie zgodze,wiec jak bedzie chcial malego widziec spotkamy sie w sadzie,chyba tam zamieszkam ..

Ostatnia edycja:
mowi ze damy jako rade, ze to nie koniec swiata i ze jest wiele kobiet ktore sa same i sa najwspanialszymi mamami na swiecie, ze teraz najwazniejsze jest to male w brzuchu i ze nie moge sie denerwowac bo moja dzidzia to wszystko czuje... Ja wiem ze nie powinnam sie stresowac ale chyba sie nie da staram sie nie myslec o tym wszystkim ale wystarczy ze wychodze z domu i slysze od sasiadki "to kiedy slub?" i w tym momencie zalamuje sie totalnie nie wiem co odpowiedziec... wiec nie mowie nic :( Chcialabym zlac to wszystko a najbardziej ojca dziecka i wierzyc ze bedzie ok ale poki co nie zalecze tego co czuje do niego :(

olej te sasiadki i tych natretnych ludzi ,ja mam ich gleboko w powazaniu:)
mama dobrze mowi i ma rajce,uwierz,takie matki lepiej sobie radza niz nie jedna mezatka i kocha za dwoje bo jest z malenstwem,a kazdy stres odbija sie na dziecku,swieta prawda,ja przyplacilam skurczami,pobytem w szpitalu,nie jedna tabletkami itp,NIE WARTO!!!

Tylko widzisz latwo mowic trudniej zrobic... Dzisiaj pomyslalam sobie ze chcialabym miec juz moje malensto na rekach moze wtedy byloby latwiej :) nie moge sie doczekac juz a to przeciez jeszcze tyle czas :(

reklama
Katerinka ja to tych twoich eksow bym zaciagnela w ciemny kat i czyms w lep ten pusty przywalila... nie denerwuj sie kochana!!!!!!!!A jesli on Ci grozi zglos to na policje:D ja bym tak zrobila,,a w tedy w ciemna dupe by poszly te jego widzenia:) bys wogole miala podstawe do zabrania praw a sedzina do zabrania widzen!!!kretyn jeden ;/

trip..cos tam:) skad zes taki nick wytrzasnela kobieto?:)Witaj:)I nie martw sie z nami dasz radE!!!Glowa do gory:)Dobrze ze masz mame!!Ktora Cie wspiera i mowi sama prawde nie kazda ma kogos naprawde uwierz:) Kochana glowa do gory!!Najwazniejsza jest dzidzia:)!Ja schudlam na poczatku ciazy 5 kg i bylo ok..ale potem szpital..wiec kochana nie denerwuj sie tak!!

Do góry