reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Carla Twoja Nelcia to z tyłu taka łysa czy mi sie wydawalo , a te jej loczki :-) łobuz niezły widać :-)
a ja dzis kosciół zaliczam , pierwsze spotkanie rodzicow dzieci przyjmujacych sakrament Eucharystii :crazy: znowu to przerabiamy , ale na szczescie nastepne za 8 lat :-) no i zastanawiac sie zaczynam jak to z chrztem bedzie .... zobaczymy

reklama
Margolcia Nelce teraz włoski odrastają, bo jak tylko leżała to jej się wytarły po bokach. A ja też miała takie loki, teraz za to mam proste jak druty :)

Rosi ale ja nie mam zamiaru nic z jej włosami robić. A ja słyszałam że po roczku można ściąć.
Margolcia oj ten jej uśmiech jest powalający, a efekty dźwiękowe jeszcze lepsze :)

Bo dziecku nie obcina sie wlosow do 2 lat.Jezeli ma krecone i wczesniej sie obetnie to zostaną proste.
Twoje mądrości badz zabobony sa śmieszne , ja syna obcinalam juz od 1 roku i nic mu sie nie stało :baffled:
Margolcia [/B]oj ten jej uśmiech jest powalający, a efekty dźwiękowe jeszcze lepsze :)[/I]
uwielbiam śmiejace sie dzieci , w necie jest filmik takiego chlopca ... umieram ze smiechu slyszac go :-D

Ostatnia edycja:
Córka sąsiadów urodziła się z czarnymi włosami, teraz jest blondynką. I to chyba nie dlatego, że coś jej z włosami robili :/ Geny raczej...

Ale tak patrze ta Twoja Nelcia to taki "grubasek" wiec nie dziw ze budzi sie w nocy , pewnie głodna :-p
aaaa i przypomnialo mi sie , mówisz ze Nelcia to raczkuje i staje juz , dziewczyno ona ma juz 7,5 miesiaca wiec nie jest za wczesnie .... moi chlopcy mieli 9 miesiecy i juz "biegali" dosłownie bo oni nie chodzili tylko biegali

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja Alanowi w wikeku 8 mies obcielam wlosy:) w zadne zabobony nie wierze:D:D
Carla ja do 3 roku zycia bylam blondyneczka a pozniej wlsoy czarne mi sie zrobily:)

Do góry