reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Carla po Nelce nie widac ze jest wczesniaczkiem:) zdolna corcie masz:)
a fotelik rzeczywiscie tani:)no a one dobrze w testach wypadaja.
Dzis gadalam z moim J i chyba w weekend wybierzemy sie na romantyczna kolacje:D:D i oczywiscie na tym sie skonczy:)

reklama
Fikusek mi jeszcze za darmo przywiozą fotelik, bo sprzedający blisko mieszka, a znajomi kurierzy tam jeżdżą :)
Romantyczna kolacja mówisz?? Ale Ci fajnie... Też bym poszła, ale najpierw trzeba mieć z kim :D

Fikusek mi jeszcze za darmo przywiozą fotelik, bo sprzedający blisko mieszka, a znajomi kurierzy tam jeżdżą :)
Romantyczna kolacja mówisz?? Ale Ci fajnie... Też bym poszła, ale najpierw trzeba mieć z kim :D

taka laska z ciebie ze napewno nie jeden by chcial isc z toba na kolacje:) co raz bardziej zaczynam ufac J....spotykamy sie od kwietnia i ani razu sie nie kochalismy,powiezialam ze nie jestem gotowa itp,a on mowil ze poczeka ,ze wazne ze jest ze mna a sex nie jest najwazniejszy,najpierw oczywiscie sobie pomyslalam"tak tak,kazdy tak mowi,pewnie zostawi mnie za miesiac bo nie wytrzyma":D No i mnie milo rozczarowal:) wychodzi na to ze moze sa normalni faceci na tej planecie:)

Fikusek to może normalnego znalazłaś, życzę Ci tego :) Muszę zacząć wychodzić do miasta, poznać kogoś nowego... Tylko kompana mi do wyjść brak :)

Fikusek to może normalnego znalazłaś, życzę Ci tego :) Muszę zacząć wychodzić do miasta, poznać kogoś nowego... Tylko kompana mi do wyjść brak :)

szkoda ze blizej siebie nei mieszkamy bo ja tez sama na spacery chodze:) czasmi w weekendy z J bo tak to w pracy siedzi i zanim skonczy i przyjedzie to pozno.
No ale z taka kumpela jak ty to codziennie bym smigala na spacerek:)
hehe jeszcze nasze maluchy by sie w sobie zakochaly:D

Fikusek Nela ma takiego Marcela, on jak ją widzi to biegnie i krzyczy "Oooo dzidzi!!!" i leci z nią w ślimaka :D Aż mi jest czasem głupio że dzieci się tak całują, a ja nie ;) Ja nie cierpię samotnych spacerów, na początku chodziłam sama, a teraz muszę koleżanki umawiać bo zawsze mam z kim pójść, tylko wieczorami nie mam z kim wyjść za bardzo... Ale faktycznie szkoda że daleko od siebie mieszkamy...

Carlaa heheto ladnie sie maluchy caluja:D przypomnailo mis ie jak bylam ostatnio z malym na festynie i stala kolo nas tak ok 4 letnia dziewczynka ,podeszla zaczela g;askac Alana po glowie,ten sie doi niej usmiechal,zrobili czesc a na koniec dala mu buzi:) hehe myslalam ze padne tak fajnie to wygladalo:D

Fikusek,nie chce ci nadzieji odbierac ale moj ex tez tak mowil:-D.
Że sex nie jest najwazniejszy,ze najpierw uczucie a potem łóżko itp.Kochalismy sie pierwszy raz dopiero po pol roku znajomosci.Poniewaz nie naleze do osób ktore od razu wskakują facetowi do łóżka.
A potem okazalo sie że juz wczesniej mial liczne kochanki i nawet jak bylismy razem to tez używal sobie na boku.A żadko sie widywalismy bo rzekomo duzo i ciezko pracowal:-D.
Takze facet mowi jedno a robi drugie a mysli jeszcze trzecie:-D

Może twoj jest inny i życze ci tego ale bym nie wierzyla we wszystko co mow
i.

reklama
oj dupeczki takie wieczorne spacerki :-) dawno takich nie mialam ... czasem wspólne spotkania przy kawce,piwku lub czyms tam :-) .... szkoda ze daleko od siebie mieszkamy

Do góry