reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Właśnie oglądałam, tak z 600- 700 zł muszę wydać. Ale ja w sumie codziennie jeżdżę, a w tym badziewiu co mam to małej nie wygodnie, no i chroni mnie tylko przed mandatem taki fotelik :/
Idę spać, sobotnich tańców jeszcze nie odespałam :)
no ja teraz tez mam taki badziewny bo od wozka,ale i tak ze 2-3 razy maly jezdzil tylko :)
tez mykam smac:) dobranoc :)

reklama
Dziewuszki mam pytanie no głownie do mam chlopcow ciut starszych od Johnyslawa;-)
Co robicie z ciuszkami z których Smyki powyrastały?
Bo jesli jakas by miala na skladzie chetnie pare bym przyjela..bo on mi normalnie wyrasta w oczach nie nadążam kupowac;/ Wole tu zapytac otwarcie niz po privach smarowac..;-)

Orchidea ja nauczyłam się kupować na wyrost.. jak maly mial 6 mscy to i tak nosil dziewiątki.. dlatego kupowałam 12.. podwijam spodenki i jest ok, rekawki do bluzy.. w ubiegłym tygodniu wybraliśmy się na łowy i często w c&a można fajne ciuszki kupić.. i takim sposobem upolowałam dżinsowe spodenki za 18 zł, oraz super bluzę szarą w foletowe paski za 20.. stać mnie na nowe rzeczy ale czasami chodzę do lumpa bo wbrew pozorom można dostać nowe rzeczy.. i takim sposobem ostatnio kupiłam prawie nową kurtkę nexta za 20 zł < zimową> sztruks z podpinką z misia oraz NOWĄ bluzę LONSDALE za 8 zł.. z metką na której cena widniała 29 euro:D

Ostatnia edycja:
Orchidea ja nauczyłam się kupować na wyrost.. jak maly mial 6 mscy to i tak nosil dziewiątki.. dlatego kupowałam 12.. podwijam spodenki i jest ok, rekawki do bluzy.. w ubiegłym tygodniu wybraliśmy się an łowy i często w c&a można fajne ciuszki kupić.. i takim sposobem upolowałam dżinsowe spodenki za 18 zł, oraz super bluzę szarą w foletowe paski za 20.. stać mnei an nowe rzeczy ale zcasami chodzę do lucpa bo wbrew pozorom można dostać nowe rzeczy.. i takim sposobem ostatnio kupiłam prawie nową kustrkę nexta za 20 zł < zimową> sztruks z podpinką z misia oraz NOWĄ blużę LONSDALE za 8 zł.. z metką na której cena widniała 29 euro:D

Dzieki za rady :) Metki nie maja dla mnie wiekszego znaczenia :)

ja staram się kupować lepsze rzeczy ponieważ one tak szybko się nie niszczą.. te w któe się już Kuba nie mieści, piorę. prasuję i wystawiam na aukcję do sprzedania.. takim sposobem zawsze odzyskam jakiś grosz:)

Ja tez kupuję Michałowi na wyrost, teraz nosi rozmiar 92 a już na wyprzedarzach ankupiłam mu rzeczy na 98, 104, 116 napewno się nie zmarnują:-)

/orchidea22 ja ubranka po Michale sprzedaje, daje ogłoszenie w lokalnej gazecie i za jakieś symboliczne grosze sprzedaje, nie długo ma ktos przyjść po jakieś ciuszki, przebiorę to co zostanie i jeśli będzie się nadawać to Ci wyślę.

moj teraz nosi roz 86 i jest tak w sam raz na niego ale teraz wolniej rosnie wiec pochodzi w nich troszke( mam nadzieje) bo jest i tak juz dosc spory...
Ale i tak biore sie za odlozenie tych mniejszych to tez bym mogla cos podeslac:)

No starsze dzieci wolniej rosną, Michał juz tak szybko nie wyrasta z ubrań, ale jest druga strona medalu...szybciej je niszczy, soczki, słodycze, włażenie w każdy kąt, ziemia, piach to wszystko odznacza się na jego ubraniach;-)

reklama
No starsze dzieci wolniej rosną, Michał juz tak szybko nie wyrasta z ubrań, ale jest druga strona medalu...szybciej je niszczy, soczki, słodycze, włażenie w każdy kąt, ziemia, piach to wszystko odznacza się na jego ubraniach;-)

no tak:) nasze jeszcze wyrastaja a starsze nisza szybciej,tak czy siak trzeba zawqsze miec cos nowego:)
jak w pracy?

Do góry