reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
jest wielu mężczyzn, którzy "biorą" kobietę z dzieckiem. Są przypadki, że chodzi im tylko o seks. No ale trzeba być czujnym, jeżeli facet od razu pcha się do łózka to po prostu grzecznie mówimy spadaj.

rosi nie kazdy facet jest zly , wielu marzy o dzieciach i nie swoje traktuja wspaniale , jedynie przerazajace jest to ze faceci tak naprawde nie dorosli i mysla ze rodzina to zabawa ktora zawsze mozna skonczyc wtedy gdy im sie znudzi. wielu poprostu boi sie odpowiedzialnosci jaka jest zwiazana z dzieckiem , widzisz ja widze po swoim ze moje humorki ciazowe wystraszyly go na tyle ze zwial , oczywiscie wymyslajac miliony innych powodow ... dopiero jak odeszlam przyznal sie . teraz chce powrotu , ale boi sie ze ja wredna bede jak w ciazy , a mi sie poprostu tlumaczyc nie chce ciagle jednego i tego samego , wiec powiedzialam zegnaj na zawsze .
zreszta wiesz powiem ci ze nam z wiekiem tez jest gorzej , dziewczyny jak carla czy fikusek sa mlode , skrzywdzone ale mlodsze , a my jak przyzwyczaimy sie do samotnosci i wiemy ze poradzimy sobie w kazdej sytuacji to i wymagania rosna wobec faceta ... wiec wszystko z wiekiem sie zmienia ;-) niestety .

no a ja juz po wszystkim , moge odpoczywac ... tylko ta cholerna szkola ... brrrr ... nie lubie .... aczkolwiek , kocham swoje czorty ale caly dzien z nimi to dramat ..tym bardziej ze wakacje naprawde ich rozpuscily bo jedyny obowiazek to sprzatniecie swojego pokoju .... po za tym wczoraj .... o zgrozo ... okazalo sie ze moj 8 letni syn ... popala papieroski :wściekła/y: nie wydalo by sie ale ojcu zginela wieksza ilosc i zapalniczka ... dorwalam i znalazlam ..... asz jaka ja wsciekla bylam :wściekła/y: w takich sytuacjach to czlowiek nie wie co ma robic .... w pierwszym wsieklosci mysleniu to .... boshh zabila bym gnoja ... ale przyjdzie z tymi oczkami i placze przeprasza ... i .... zal mi go . ale sprawdzam go co godzine, wacham i wogole ... mam nadzieje ze to przejdzie .

a i mam prosbe ... jeszcze w sumie nie wiem co jest , ale czuje ze to corcia i nie mam pomyslu na imie .. pomozecie ????

Pewnie jakies tam wyjatki gdzieś są................ale jak to mądrze napisala kołtunek.Jak odrazu pcha sie do łóżka to wiadomo o co mu chodzi.Na pewno nie o stały związek............

Rosi mi nie chodziło na początku o związek. Sama chciałam układu. Ale okazało się, że jednak nie potrafię nic do niego nie czuć. Taka była umowa, po prostu potrzebowałam w końcu faceta, sex jest ludzką potrzebą. Wiedziałam że z nim i tak nie wyjdzie, ale jestem zła że nie wywiązał się z obietnicy. I to jest typowe dla samców, krótka pamięć :)
Margolcia oj to łobuz ;) Dziecko wszystkiego ciekawe... A co imienia... Mi się podobają Alicja, Karolina :) , Kinga, Laura, Ola, Ewa... Ale nie mam takiego imienia- faworyta, już je wykorzystałam dla córci :)

rosi ja sie z toba nie zgodze,ze facet nie chce matki z dzieckiem,teraz to jest bardzo modne ze tak powiem,taki facet potrafi lepiej zajac sie dzieckiem niz wlasny ojciec a ze nie ktorym odwala to inna sprawa,
ja mialam paru facetow i mialam mala i to nie byl problem sexu,zawsze pojawialo sie jakies ale miedzy nami i moze przejscia nie pozwolily zaufac i tak sie stalo jak stalo
fikusek babcia malej nie byla u mnie ani razu a corcia juz ma 6 lat:) bo zawsze jakies ale a syn jest najswietszy na swiecie
margolcia no to nie zle. ja sie tez boje tej szkoly i tego towarzystwa.zreszta ja swieta w szkole tez nie bylam:)

ja jestem wogole w szoku,dzisiaj matka zrobila dym na placu zabaw bo jej corka przyszla ja pouczyc jak maja zrobic braciszka,okazalo sie ze jest dziewczynka,ktora sypie teoria w krzakach ...szok, !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
katerinka to widze malej tez sie "udala" babcia:)
co do facetow to moj akurat nie mysli tylko o sexie bo spotykamy sie juz jakios czas i nic miedzy nami wiecej nie bylo:)

A ja już chyba wiem o co chodzi...
Dzwoniła do mnie Karola z pracy, była dziś u mnie z synem, później poszłam z nią zaprowadzić małego do Marcina, weszłam, powiedziałm cześć i wyszłam razem z nią. No i on jej zrobił jazdę później przez telefon, że po co ona mnie ze sobą ciągnie, że masz przekazać SWOJEJ KOLEŻANCE że on sobie nie życzy żebym do niego przychodziła!! Pójdę po nią na przystanek to mi powie co dokładnie mówił jej ex. Hmmm, a jeszcze w piątek gotowaliśmy u niego obiad, prawie co wieczór się z nim widziałam, bo to mój kolega od lat, razem grille na działce, spacery itp. A ja się dowiaduje że nagle nie jestem jego koleżanką!!! No k... mać!!!! Ja nie wypominam, ale busem woziłam mu co chciał, osobówką też- jak nie panele, to nawet metalowe słupki do ogrodzenia na działkę, jakieś farby, no co chciał!! Dla mnie problemu nie było, bo to mój kolega i wiadomo że się pomaga. Aż się popłakałam. Dawno mi tak przykro nie było, bo nie wiem o co mu chodzi!!! Powiedział Karoli że ja na niego do niej nagaduje, ale tak nie było!! Bo sama mówiłam, że mimo że się rozstali, to nie chcę z żadnym z nich kontaktu tracić, i po co miałabym nagadywać??!!
Nie wiem, może on coś M. powiedział, bo ja znam Marcina i wiem, że on jest plotkara jakich mało i lubi sobie pogadać. Nie wiem, może się dowiem, ale na dzień dzisiejszy nie mam ochoty się z nimi widywać- a wieczorami chodziliśmy na piwko, albo graliśmy w tysiąca u Marcina. Świetnie, mam taki podły humor że płakać się chce!! I jestem wściekła, bo nic nie zrobiłam, a on takimi tekstami jej wali!! Co za dupek!! My nawet święta razem spędzaliśmy, ale mniejsza z tym...

Carlaa wcale sie nie dziwie ze ci sie przykro zrobilo.A on zamias tak najezdzac to mogl powiedziec tobie osobiscie o co mu chodzi....aj ludzie sa dziwni. I jeszcze tak dobrze sie przyjazniliscie...

reklama
Dziewuszki.. pomocy :)
Chce kupic Johnowi krzeselko do karmienia :)
Pomozcie.. doradzice czy lepiej takie tanie proste czy lepiej sie sprawdza z regulacja oparcia dwiema tackami i innymi bajerami podam dwa przyklady tego co ogladalam opcjonalnie:) pozdrawiam i z gory dziekuje za podpowiedzi!:)

SUPER PREZENT SKLADANE KRZESELKO DO KARMIENIA 2KOL (1192286143) - Aukcje internetowe Allegro

KRZESEŁKO DO KARMIENIA ARTI EASY REWELACJA!!! (1200575456) - Aukcje internetowe Allegro

Krzeselko do karmienia 4 KOL +MAGICZNA KULA GRATIS (1192644441) - Aukcje internetowe AllegroNOWOCZESNE KRZESEŁKO do karmienia . (1206719241) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry