reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Wcale nie mam za dobrze, bo nie przyszedł :) Jego NA PEWNO jest warte tyle co nic. Już mi amorki z głowy wyleciały. Ja się o nic prosić nie będę, jestem tylko mega wkurzona, bo mógł napisać że nie przyjdzie. I ja teraz też będę żyła w celibacie, bo uważam nasz układ za zakończony!!

U mnie też zimno, padało długo... Teraz słonko wychodzi, może pójdziemy na jakiś miły spacer.

Haa jadę na wieś do cioci na 11 do kościoła, jak ostatnio byłam to wypatrzyłam fajnego pana :) To pojadę sobie popatrzeć :) I już mam plan.

reklama
carla widze bojowo bojowo:) facet nie ma poczucie ze warto kogos poinformowac ze nie przjedzie

u mnie znowu leje,dopiero wyszlam z lozka,kubusiowi kolejny zab wybija i nad narem koszmar a kupki robi o la boga:) wiec robie obiad a potem babeczki i uwielbiana przeze mnie niedziele zas minie i dobrze

Katerinka bojowo, bo mnie to już męczy. Ale to tak musiało się skończyć, ja niestety chciałam (chcę) czegoś więcej, a on raczej nie. Więc pozostaje mi przestać się z nim widywać, postaram się nie spotykać z nim też wieczorami w tygodniu, przestanę po prostu przychodzić do kolegi wspólnego...
Nelka ma 2 zęby na dole, nie ma zmian w zachowaniu, oby reszta ząbków też wyszła tak niezauważalnie :)
Adka a jak Ci idzie odstawianie Lili od cycy??

Fikusek pojechałam do cioci w odwiedziny ale jej nie było, poszłam pod kościół, ale nie widziałam tego pana :) Ja do kościoła raczej nie wchodzę, bo bym się spaliła na wejściu :D I z ciocią też się nie widziałam bo jakiś odpust był i długo to trwało, więc pojechałam do domu. Widziałam za to M. jak szedł do kolegi, akurat siedziałam z Karolą co rozstała się z tym co on do niego szedł. Widział nas na pewno, dupek jeden. A zachował się jak każdy "mężczyzna" :) Oni są po prostu boscy :D

Carlaa taaa oni sa przeciez najlepsi:D to my zdradzamy,klamiemy,ranimy serca:D:D:D
ha a zapomnialam wam powiedziec ze w piatek wreacalam z malym ze spaceru i na przystanku siedziala martka dawcy! przygladala sie Alanowi uwaznie i jak ja mijala to pyta sie czy spacerujemy? a ja na to ze przeciez widac i nawet sie nie zatrzymalam i poszlam dalej:D:D a co ,Alan to nie malpa w zo zeby go tylko ogladac! pierwszy raz widziala go z bliska!

carla to oby tak dalej nelci wychodzily,u mnie pampki hurtowo:)
nie fajnie ze tak sie skonczylo ale taki uklad jest dobry jak go dwie strony chca:)
fikusek to co nawet cie nie odwiedzila ani nic,ja nie lubie takich ciekawskich bab!!!

uczylam dzis kubusia tanczyc,i juz macha jedna reka jak slyszy muzyke:) a co tam ,niech sie uczy od malego
za to sam opanowal sztuke wstawania,idzie mu juz to rewelacyjnie,co jest minusem wszedzie sobie dojdzie i lapie ale co tam:) i dzisiaj mi uciekal na czterech i jka zaryl po raz kolejny w rog ,oj musialo bolec.

katerinka nigdy w zyciu mnie nie odwiedzila! nawet jak lezalam na ginekologii w 7 tyg z zagrozona ciaza w szpitalu i ona akurtat tez lezala bo jakies problemu miala,to nawet nie zapytala sie jak sie czuje
:/ natepnym razem mnie zaczepi to przy ludzial jej cos dosram !

Katerinka ja bym raczej powiedziała że jest dobry, jak żadna ze stron nie chce czegoś więcej, ale tak nigdy się nie dzieje. Jednak się myliłam, byłam pewna że ja tak potrafię... Zobaczymy przy następnym weekendzie, ale wtedy to ja nie będę miała czasu- idę z moją Karolcią w miasto :D A jej ex z M. niech sobie siedzą, piwko piją i blanty palą, jeśli to takie ciekawe zajęcie to ok, ja na cud czekać nie będę, do niczego go nie zmuszę.

Cholera mróz jest!! W nocy było tak zimno że szok, poszłam na balkon to zamarzłam!! Ludzie już ubrani na cebulkę, o jej... Sorry Orchidea, ale lata już nie będzie chyba :( Normalnie deprecha

reklama
Katerinka ja bym raczej powiedziała że jest dobry, jak żadna ze stron nie chce czegoś więcej, ale tak nigdy się nie dzieje. Jednak się myliłam, byłam pewna że ja tak potrafię... Zobaczymy przy następnym weekendzie, ale wtedy to ja nie będę miała czasu- idę z moją Karolcią w miasto :D A jej ex z M. niech sobie siedzą, piwko piją i blanty palą, jeśli to takie ciekawe zajęcie to ok, ja na cud czekać nie będę, do niczego go nie zmuszę.

Cholera mróz jest!! W nocy było tak zimno że szok, poszłam na balkon to zamarzłam!! Ludzie już ubrani na cebulkę, o jej... Sorry Orchidea, ale lata już nie będzie chyba :( Normalnie deprecha

Bo prawda jest taka ,ze faceci nie chca sie wiązać z kobietą z dziećmi.Oni chca poszalec tylko do łóżka.Tak bylo jest i bedzie.Bo to samcy i tylko sex im w glowie.
Wiec to normalne u takiego delikwenta jak zaczelas mowic o czyms powazniejszym ,ze zabrał doope w garść i poszedl.:crazy:
I nie zdziw sie jak niedlugo spotkasz go na ulicy z inna panienką..............

Nie znam poki co przypadku by obcy facet zechcial wiazac sie z panna z dzieckiem na zawsze.Mozliwe ze sa tacy ale to wyjątki sporadyczni.
Mój M,niedawno mi sie oświadczyl i gadal ze chce być ze mna i moim dzieckiem i takie ble ble ble.Ale jak odpowiedzialam ze nie jestem gotowa na tak powazne decyzje bo na ojca dla mego dziecka musze wybrac faceta rozsadnie to sie obrazil i zagrozil ze odejdzie:-D:-D:-D
No i wyszlo jak pragnal byc ze mna:-DNie chce czekac bo boi sie ze cos wyjdzie na jaw o nim:-D:-D:-D
A ja tam szczesliwa jestem.I być moze zimna suka:-Djak to okreslil pewien moj kolega:-Dbo faceta odrzucam:-D:-D:-D

Fikusek,ja tam bym takiej babie specjalnie pokazywala sie z dzieciakiem niech żaluje co stracila.Moja niedoszla tesciowa,byla tylko raz u wnuczki.Potem wielokrotnie spacerowalam z wozeczkiem pod jej oknami zeby widziala i żalowala.Teraz w sadzie gadala ze jej rzekomo bronie kontaktu z wnuczka a ona tak teskni.............hehehehe jednak ją zabolalo..........a wstydzi sie zagadac to podglada pewnie tylko przez okno.
A byly jak sie dowiedzial ze bylam na spacerze z jakims facetem to zakazal mi tam chodzic pod "jego" blokiem:-D:-D:-DBo mamusie serce boli.A niech żałują i zobacza co stracili,hehehehe

Do góry