reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Dzwoniła do mnie zapłakana Karola (ta od działki, to z nią praktycznie codziennie się widuję razem z jej facetem i M). No i ma dzwonić, bo mam pomóc jej przewieźć rzeczy od Marcina... 8 lat... Ona jest bardzo twarda, pierwszy raz słyszałam jak płacze. Ona ogólnie nie żali się, nie mówi co ją boli, ale jest kochana i dobra dziewczyna. A Marcin od roku nie pracuje, pracy nie szuka bo mu się nie opłaca bo na opiekunkę robić nie będzie... Ehhh, ja wiem że jemu się nie chce po prostu. A Karola pracuje i w domu robi... A on ją jak psa jedzie o wszystko, i to przy nas... Nastąpiło to, co było nieuniknione...

reklama
Hej Laseczki :-)
ja juz w domku w Polsce z moim skarbami :-) jak ja sie ciesze to szok , Damianek non stop przymnie nawet na lotnisko z babcia przyjechali by tylko mnie juz zobaczyc . Kocham te swoje rozrabiaki i jak ja za nimi tesknilam .
Carla a moze za duzo o tym myslisz i tak sie dzieje , czasem psychika plata figle i powoduje takie a nie inne rzeczy . pozatym wiem ze to jest jakis komfort , ale jesli to nie uniknione to stanie sie , a piersiami tzn wielkoscia nie przejmuj sie zejdzie i unormuje sie .
Postaram sie pisac , ale musze nacieszyc sie chlopcami wiec zajmuje sie nimi .... trzymajcie sie :*

Czesc mamuski,dla mnie doba za krotka a jakos ciezko teraz,pracy fulbo jakies zlecenia,kubus dokazuje,dziasla spuchniete na amen,co chwile kupa,wchodzi wszedzie i sie podnosci,wszystko wcina co ma pod reka a mi juz uszy wiedna od slowa mama,powtarza je jak katarynka:)

margolcia no to super:) bawcie sie dobrze
'carla ja tez tak mam z tym cycem:)ale olac to ,nic nie zrobisz:) ja pokarm mam,na sobote troche siagne ile sie da i w pogotowiu czeka bebiko w razie co,zobaczymy
a z kolezanka ciezko pewnie jej ale ja po 8,5 roku w mgnieniu oka spakowalam caly moj bagaz i nie bylo mnie i nie zaluje,nie raz szkoda tego sie co ma,tych chwil ale nie raz jak widac warto podjac krok do przodu:)

a moj ex dostal porzadne baty od paru kolesi:) dzisiaj sie dowiedzialam ale wcale go nie zaluje,palant i tyle:) ale chumoru sobie psuc nie bede,bo juz za dwa dni wesele i bede szalec:)

katerinka moj mlody taki sam sie robi:) dziasla napuchniete ,wejdzie wszedzie gdzie akurat mu nie wolno i w kolko mama mama:D ciekawie czy chociaz siwadomnie to mowi:) marudzic tez teraz duzo marudzi ,pewnie wina zebow. Dzis popolodniowa drzemka jego trwala 15 min i wyspany,a ja doslownie padalam na ryj:D Masz racje ze nie ma co soebie nastroju psoc przed weselem:) bawa sie dobrze:) wybaw sie za wszystkie czasy:)

DOCZEKAŁAM SIĘ PIERWSZEGO MAMA :D
Wczoraj powiedziała 2 razy, ale nikt mi nie wierzył, a dziś przy koledze gadała i nawet nagrałam filmik z idealnym MAMA :) Nie mamamamammam tylko MAMA :) Później gadała ciągle mamamama, ale w końcu usłyszałam te najpiękniejsze słowo :) Ale jestem z niej dumna :)

DOCZEKAŁAM SIĘ PIERWSZEGO MAMA :D
Wczoraj powiedziała 2 razy, ale nikt mi nie wierzył, a dziś przy koledze gadała i nawet nagrałam filmik z idealnym MAMA :) Nie mamamamammam tylko MAMA :) Później gadała ciągle mamamama, ale w końcu usłyszałam te najpiękniejsze słowo :) Ale jestem z niej dumna :)
gartulacje:) no to Nelcia mamie niespodzianke zrobila:)
moj juz mowi co raz czesciej:)

Fikusek dziękuję :) Niespodzianka była, ale ja ją od jakiegoś czasu męczę i wczoraj leży na przewijaku, ja do niej nooo powiedź mama, a ona MA MA :) Żebym się w końcu odczepiła ;) Ale się cieszę :)

A tu wszystkie wymiotło??

Carlaa no jakos cicho sie zrobilo:( my mamy jutro u siebie festyn:) i po jutrze tez i doda ma byc:) no nie przepadam za nia ale z chec ia koncert zobacze:)

Fikusek Doda była ostatnio w Karpaczu, koleżanka pojachała. Była garstka ludzi, i wiesz co?? Doda dała świetny koncert, spiewała ponad godzinę i nie przeszkadzało jej to, że mało osób przyszło. Więc pewnie warto zobaczyć :) A my jutro do Szklarskiej Poręby skoczymy na rynnę, albo do Świeradowa...

reklama
Carlaa czyli malka wycieczke bedziecie miec:) kurcze ja juz od jakioegos czasu sie z J nie widzialam i tk tesknie ze szok...ale mialam ostatnio za duzo na glowie,gosci i w ogole i nie mialam czasu dla niego:(

Do góry