reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
czesc mamuski :)
kubus to mowi mama jak talala tak ladnie i wtula mi sie w cycki i dzis juz na cacy sam wstaje z podparciem na nozki i probuje chodzic :) no to teraz sie zacznie,dzis tez ladnie przywandzolil w kaloryfer,tak wariowali z mloda:) mowie wam oczy do okola glowy caly dzien

carla odnosnie jeszcze cycka,dzisiaj na placu zabaw karmilam ja i patrze a tu jeszcze dwie matki karmiace ale bardzo zakryte ,bo ja to sie nie szczypie,cyc na wierzchu:)i od slowa do slowa i one mi mowia ze maja tak uparte dzieciaczki i karmia tylko z jednego cycka na okraglo ,bo tyle sie tam produkuje i wystarczy ,wiec nie wiem
a ja bym sobie tez z checia poszla na koncert dody
gratulacje dla nelci:)
fikusek a daleko mieszkacie od siebie? to jak sie widujecie czesto
to widze ze masz jak ja ,ja nie raz kawy nie wypije bo zawsze cos
adka kubus wcale nie ma smoczka i mala tez nie miala,klopot z glowy nie ma sie co martowic
'kubus pije z lovi albo nie kapka

dzisija kolezanka sciela mi wloski,walnela mi pasmo kolorku pod kolor sukienki,i tak wogole przyjaciolka ubrala mnie cala z gory do dolu,i sie ciesze bo jak bym sie tak odwalic na amen to ja wale
i przjedzie po mnie jutro jakis fajny pan i mam sie czuc jak ksiezniczka,kochanego mam patrnera naprawde,
bede tesknic za moimi szkrabami ale bede sie bawic na calego i mam nadzieje ze troche odspane i odreaguje:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Katerinka mieskzay od siebie ok 45 km:) takze kawalek jest. No i to on do mnie przyezdza zawsze bo ma swoje auto . A ja jak juz poloze malego spac i moze swobodnie sie z nimspotkac by gdzies wyjsc to juz nei jezdzi zaden bus do niego:D Ale teraz mnie cos denerwuje bop chcialam zadzowni a jest poza zasiegiem!

katerinka milej zabawy , wyszalej sie ile mozesz :-)
carla GRATULUJE to jest cos wyjatkowego :-)
a ja mam dola , nie odezwal sie jeszcze domnie i z jednej strony mi przykro ale tak sobie mysle ze moze to dobrze ... szybciej sie skonczy .... chodz caly czas mam w glowie slowa na dowidzenia " zegnaj moje Słoneczko " ..... chce juz sie od niego uwolnic .... ale kuzwa tak bardzo tesknie .... to normalne ????

katerinka milej zabawy , wyszalej sie ile mozesz :-)
carla GRATULUJE to jest cos wyjatkowego :-)
a ja mam dola , nie odezwal sie jeszcze domnie i z jednej strony mi przykro ale tak sobie mysle ze moze to dobrze ... szybciej sie skonczy .... chodz caly czas mam w glowie slowa na dowidzenia " zegnaj moje Słoneczko " ..... chce juz sie od niego uwolnic .... ale kuzwa tak bardzo tesknie .... to normalne ????
normalne...na poczatku zawsz esie teskni, a czasami i dluzej. Ja szybko zapomnialam o eksie bo akutrat w chiwli rozstania elzalam w szpitalu z zagrozona ciaza iwec martwilam sie malenstwem.

Uważam ze butelka nie ma tu znaczenia a smoczek.Trzeba dobrac odpowiedni ksztalt i rodzaj dla buźki dziecka.Ważny tez jest materiał z czego smoczek jest wykonany.
U mnie sprawdzil sie kauczukowy,bo silikonowego(rzekomo mial byc idealny)to wogule do buzi brac nie chciala bo byl dla niej za twardy.

Uważam ze butelka nie ma tu znaczenia a smoczek.Trzeba dobrac odpowiedni ksztalt i rodzaj dla buźki dziecka.Ważny tez jest materiał z czego smoczek jest wykonany.
U mnie sprawdzil sie kauczukowy,bo silikonowego(rzekomo mial byc idealny)to wogule do buzi brac nie chciala bo byl dla niej za twardy.
nie wszytkie slikonowe sa twarde z lovi sa miekkie:) no ale wlasnie dzieci maja suze wymagania co do smoczkow:) moj np nie pije z tych profilowanych jak ma np nuk. musi buz okragly i tylko z duzym gwintem:)

Adka wlasnie zamiask tkupowac butle nowa mozesz kupic sam smoczek,ja tak robilam,mialam butle z aventu i kupiulam smoczek lovi i pasowal:) pozniej dokupilam i tak butle zeby bylo i na picie:)

reklama
Do góry