reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Adka Nela też butli nie chciała, a mam nuka 2 rodzaje i tomee tipee czy jakos tak. No i najlepiej zacznij dawać Lili butlę podczas nocnego karmienia, jak jest zaspana. Ja tak nauczyłam Nelkę, bo za cholerę nie chciała bebiko, a teraz nie mam problemu. I jej najlepiej się pije z tej butli TT, ma taki smoczek jak sutek :) Uważam że jest super. A jakie mleko podajesz?? Może jej nie smakuje. Ja różnych próbowałam, i bebiko najlepiej posmakowało.
Katerinka baw się dobrze :)
Ravenalka Wy też :)

reklama
Adka to moze sok jej nie smakuje ,moj nie pil jak po prostu mu nie smakowalo:) sproboj mleczka moze od razu pojdzie:)

jak dziewczyny po weselichu?:)

Adka ja Neli soczek, herbatkę czy wodę daję z butelki Nuk first choice, a mleko z TT. Spróbuj jej na śpiocha dać mleko np. bebiko, ono jest dobre w smaku, może załapie. A zresztą te cyckowe wolą zazwyczaj cyca zamiast soczku :)

CZESC MAMUSKI:)
no ja sie wybawilam za wszystkie czasy,dzwonilam do domku ,kubus nawet byl grzeczny ale jak uslyszlama w sluchawce jak plakal i mama mama to chcialam wracac ale mama mowi baw sie jak masz i przestan dzwonic:) a mala mowi baw sie dobrze i sie nie martw,poradzimy sobie z kubusiem,przeciez jestesmy dorodli hahaha
a wesele? REWELACJA:)))))) wrocialam dzisiaj o 6,30:) tancowalam od poczaktu do konca.i w szpilach,pilam,jadlam ,wyroznialam sie troche z tlumu :) ale to nic .czulam sie super dobrze wygladajac,zlapalam nawet welon,jaja byly,moim panem mlodym byl uwaga 18 letni pan:) naprawde bawilam sie super,kolega gral w zespole,co chwile puszczal jakie piosenki chcialam,a wiec tanczylam od kaczuszek po twista,moj partner wymiekal :) a ja dalej tanczylam,normalnie nie moglam przestac :))))))))))))))))i nazwali mnie na weselu spidi :) nikt nie mial tyle energi:) wirowalam po parkiecie jak pochodnia:)ale co tam,po takim czasie wyszlam z domu,zadne widoki mnie nie wzruszaly,malzenstwa sie klocily a ja bylam szczesliwa ze jestem sama i swietnie sie bawie z partnerem:))) chcialam wrzucic fotke ale aparat sie zepsul:)
a teraz do lozeczka bo padam na pyszczek ale bylo warto

katerinka super ze sie wybawilas:) bylas krolowa parkietu:) ja jak ostatnio welon zlapalam to muszke zlapam 7 latek:D:D a wesele bylo ze 2 lata temu:D

ravenalka katerinka jak sie bawilyscie?? pochwalcie sie :))

ravenalka zdjecie z avatara sueperanckie.... ale Majeczka do Ciebie podobna
Oczy ma po ojcu, nawet kolor, ale chyba i tak większość mi mówi, że podobna jest do mnie. Twoja Martynka też mała mamusia, z tego co pamiętam, jak wrzucałaś tu zdjęcia z chrzcin :-)

jak dziewczyny po weselichu?:)
Radośnie, aczkolwiek wesele z dzieckiem to trochę umęczenie, tym bardziej, że pierwszego dnia dla Majki to wszystko było nowe, za głośno, była przemęczona, bo mi nie zasnęła w dzień i dopóki nie odwiozłam jej do prababci do spania, to cały czas u mnie na rękach. Wczoraj już wiedziała co ją czeka, już sama się bawiła z dziećmi, goniła balony i balowała z dziadkiem :-) Ogólnie tak dawno nigdzie nie byłam, że nawet gdyby było do d*py, to by mi się podobało :p ale nie było, nawet spotkałam moją koleżankę z podstawówki, wesele udane, pomimo, że byłam kierowcą, i że byłam sama :-)

zadne widoki mnie nie wzruszaly,malzenstwa sie klocily a ja bylam szczesliwa ze jestem sama
naprzeciw mnie siedziały dwa małżeństwa, jedno od samego początku się kłóciło, drugie zaczęło później, a mnie się chciało z nich aż śmiać :-)

ravenalka super ze sie tez dobrze bawilas:)

u nas nie koniec zabawy,jedziemy z para mloda i znajomymi z wesela pod domek nad jezioro,zabieramy dziecmi:)

anowi BUZKA WIELKA I WIELKIE DZIEKUJE WIESZ ZA CO:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
FIKUSEK no to tez fajnie mialas:) taki mlody:)

reklama
Do góry