Carla mi sie wlasnie podobaja wozki rozowe, ale chyba Nikos by protestowal gdybym mu kupila :/ a mi sie wydaje po tym co piszesz, że oboje cos do siebie czujecie, tylko kazde z Was boi sie o tym powiedziec drugiej osobie tak przewaznie mowia ludzie, ze przyjaciele jak sie zwiaza, to pozniej rozpada sie i zwiazek i przyjazn, ale przeciez moze byc calkiem inaczej. Sa tez pary, ktore od dziecka sie przyjaznily i sa ze soba bardzo zwiazane na cale zycie z reszta nawet jakby sie zwiazac z "obcym" (w sensie, ze to nie przyjaciel), to i tak moze nie wyjsc, wiec trzeba ryzykowac, bo inaczej nie dowiecie sie jak by to bylo
Katerinka Jezu ten Twoj ex juz mnie doprowadza do wariactwa!!!! Jak mozna dziecku sie pokazac w takim stanie?????? Jeszcze robic metlik w glowie!!!!! Dobrze, ze Twoja corcia rozumie juz wszystko, bo pewnie gdyby byla mniejsza i nie rozumiala jeszcze wielu rzeczy, to by pomyslala, ze Mama jest zla, bo tatus mowi, ze kocha ja a ona nie chce zeby z nami mieszkal :/ co za w ogole koles!! Jak mozna pokazac sie zakrwawionym dziecku??????????? Przeciez ona mogla sie go przestraszyc nawet!! malo tego ze zakrwawiony ale i pijany!!! coz ku***!!!!!!!!
Fikusek faktycznie masz tych postow nawalonych juz
Katerinka Jezu ten Twoj ex juz mnie doprowadza do wariactwa!!!! Jak mozna dziecku sie pokazac w takim stanie?????? Jeszcze robic metlik w glowie!!!!! Dobrze, ze Twoja corcia rozumie juz wszystko, bo pewnie gdyby byla mniejsza i nie rozumiala jeszcze wielu rzeczy, to by pomyslala, ze Mama jest zla, bo tatus mowi, ze kocha ja a ona nie chce zeby z nami mieszkal :/ co za w ogole koles!! Jak mozna pokazac sie zakrwawionym dziecku??????????? Przeciez ona mogla sie go przestraszyc nawet!! malo tego ze zakrwawiony ale i pijany!!! coz ku***!!!!!!!!
Fikusek faktycznie masz tych postow nawalonych juz