reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

ALE MAM NERW,NIECH MNIE KTOS TRZYMA!!!!!! WCZORAJ *******O,....KUTAS MOWI DZIECKU ZE NIE MOZE PRZJECHAC PO NIA BO CIEZKO PRACUJE A DZISIAJ!!!!!!!!! zdazylam wejsc z malym do klatki a mala zostala na dworzu,a TATUS NAPIERDO,,, JAK WOREK,beba rozwalona BRUDNY OD BLOTA i krwi podlecial sie z corka przywitac usmiechniety od ucha do ucha,i pyta GDZIE JA JESTEM Z MALYM.nosz w morde co za palant,zaczal sie drzec do mnie do okna ze mnie kocha i chce do mnie ....kurde zrobilabym mu cos naprawde, pieknie sie dziecku pokazal, i mam wyrabane niech mi tylko na klatke wejdzie zaraz dzwonie na policje,kur PALANT ,PALANT ,PALANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mloda ja ten wozek ogladalam co ty i zaraz raczka sama odpadla.wiec nie wzielam,
ja mialam dla malej baby design i ten tanszy ponad 200 i super ,ale trzeba sie liczyc z tym ze z kadym wozkiem cos sie stanie a nic nie jest wieczne,
carla to on moze sam juz nie wie co on ma myslec a na co moze liczyc z twojej strony,nie mysl tak,nie ktorzy faceci maja dobrze w glowie i akceptuje w pelni dziecko swojej partnerki,ja jak mialam facetow to mala byla na pierwszym miejscu ale z czasem miedzy nami sie zle dzialo,i mysle ze kazde swoje przezycia gdzies w nas siedza i potem ciezko byc szczesliwa rodzinka,ale trzeba byc dobrej mysli

Ostatnia edycja:
reklama
Carlaa Alan ogolnie dobrze na wszytkich reaguje:) takze z J nie bylo problemu:) no moj jest 14 at starszy:) ale za to nie wyglada na tyle:) no widzisz a twoj pewnie mysli ze nic nie chcesz wiecej:)
no kurcze neta musialam odlaczyc bo znowu burza niezla nadeszla:)
moze powinnas jakos delikatnie mu cos nasunac i zoabczyc jak zareaguje? w razie czego mozesz pozniej wszystko obrocic w zart:) a bedziesz wiedziala na czym stoisz:)
ja z moi J jeszcze nie spalam mimo ze bym bardzpo chciala:) ale boje sie ciazy i to mie dobija,musze jak najszybciej isc do gina i niech :) J wyciaga mnie na jakis wypad na weekend z malym no i co wtedy? przeciez juz wiecej bez sexu nei wytrzymam:D

Ostatnia edycja:
katerinka no to sie Qrwa tatuś popisal :wściekła/y: aczkolwiek ja wiem ze to szok dla dziecka i nie powinno ogladac takich rzeczy ale ona jest juz duza dziewczynka i na swoj sposub zrozumie ze tata jest potworem .
carla nie chce sie bawic w psychologa bo nie moja w tym rola , ale sadze ze powinnas szczerze porozmawiac ze swoim jak on to widzi i co Ty czujesz , wygarnij obawy i cala reszte jesli jes FACETEM podejmie ryzyko i da wam szanse , powiedz ze moze boisz sie stalego zwiazku i zeby poczekla a nawet jesli zdecyzdujesz sie odejsc tez zeby to zrozumial, szczera rozmowa wszystko wyjasni . bo tak on nie chce zrobic kroku bo sie boi Ty rowniez i bedzie bledne kolo :-) a ja ze swojej strony zecze Ci Słonce jak najwiecej szczescia dla Ciebie i Nelki , zreszta KAZDEJ Z WAS tego zycze , bo kazda zasluguje na szczescie i milosc ..... jakas sie dziwna zrobilam ;-) to chyba dlatego ze w srode juz w domku z dziecmi bede :-)

Pozatym nie wiem co sie dzieje z K , jest kims kim byc powinien , tuli mnie i wogole . wczoraj poczuł malenstwo i wogole cos wniego wstapilo ... nie poznaje go , albo moze czuje ze nas traci .... i ze juz nie ma odwrotu .... zrobilam sie obojetna wobec niego ......

Katerinka biedna ta Twoja córcia, nie powinna tego widzieć!! A Ty musisz mieć nerwy, nie zazdroszczę...
Fikusek ja poszłam do lekarza w samą porę :)
Margolcia a może on się zmieni...?? Ja wiem że już nabroił, ale czas pokaże czy jego zachowanie jest szczere, czy to tylko chwilowa odmiana... Dzięki, też mam nadzieję że szczęście zawita do nas :)

A ja bym z chęcią z M. porozmawiała na ten temat, ale... boję się, że powie koniec z naszymi spotkaniami... A ja czekam jak głupia na piatki i soboty, bo nokogo u mnie nie ma, wczoraj siostra spała poza domem i dlatego on został u mnie... Cholera, było tak normalnie, tak jak powinno być. Jak mała się obudziła i butlę jej dałam to on ją tak fajnie za stópkę łapał :) A ona odwracała się do niego :) I pewnie myslała co ten wujek tu robi?? :)
Tylko że ja się boję, bo nie chcę pakować się w krótki związek, a wiem, że on nigdy dziewczyny nie miał. Zresztą mówił, że na związek nie ma czasu... Hmmm, ja niby tez nie, ale te weekendy są takie związkowe, tylko to udawanie przy znajomych jest męczarnią!! Bo na pożegnanie on zawsze wykonuje jakiś gest... A najlepsze że nasz kolega ciągle wali tekstami typu- M. wczuwa się w rolę taty, Karolina i ty to coś tam... A mi się śmiać chce, dziś z pokoju nawet wyszłam bo by się wydało :)
Może za tydzień się odważę :)

Przepraszam ze wcinam się w wątek.
Młoda nasmaruj te kółka, choćby ten plastik, ja mam też ten wózek i po jednym spacerze strasznie mi piszczał i zdjęłam te koła i nasmarowałam tam gdzie to mozliwe i jeżdzi się bez zarzutu.
Też narzekam na słabą :tapicerkę:, przednie koła mi sie blokują, ale ogólnie jet ok - ba teraz to już nie mam co narzekać, ale jak dla mnie to typowy wózek na gładkie powierzchnie z częstotliwością wyjazdów na większe zakupy..

Pozdrawiam wszystkie mamy, my też sami od dłuższego czasu, poczytuję Was ale weny mi brak na pisanie dobrych rzeczy, a narzekać Wam nie będę...

Carlaa takie udawanie jest najgorsze przed zanomymi:) kurde no ja ci mowie ze mi sie wydaje ze on tak moze gadac bo najpierw ty powiedzialas ze nic nie bedzie wiec on tez tak mowi po to by cie nie stracic bo jak by powiedzial ze chce cos wiecej to bys go zostawila:) to takie bledne kolo tak jak margolcia napisala:)
Margolcia a moze facet dojrzal do tego wszytkiego? moze potrzebowal czasu? ja go nie usprawiedliwiam bron boze ale no roznie moze byc:)

słowa mojej corki ,, mamo wiesz tata przyszedl,taki byl brudny i pijany,gdzies sie chyba bil,pokazal jaka ma rane przy oku,widzialas tez? a i krzyczal ze cie kocha ,slyszalam dobrze i powi,ze dzis nas odwiedzi, nosz w srodku to jak by mnie ktos obluchem walnal ,to jej mowie ze bardzo mi przykro ale tata przegial i nas nie odwiedzi w takim stanie ,bo nie wolno przy dzieciach, to mi odpi, wiem ze juz taty nie kochasz bo jest nie dobry i dlatego z nami nie mieszka ale za to ja bardzo cie kocham .SLOWA 6,5 LETNIEGO DZIECKa.
ja wiem ze nie powinan tego widziec ale tatus zachamowan nie ma jak widac i sie tym nie martwi a jutro bedzie udawal ze nic sie nie stalo,co za palant ja wale,ale z drugiej strony ona ma juz swoj rozumek i sama widzi jak jest,juz sie nie moge doczekac az pojdzie siedziec

carla udajecie przy znajomych ??????? co ze zapytam? czyli moze byc smialo cos miedzy wami jak widac,a tak to sie zazwyczaj zaczyna, a ty nie czekaj,bo co tylko bedziesz spedzac po kryjomu wekendy a tak na codzien moze byloby fajnie,facet jest zawsze zajety ale jak mu zalezy to zawsze znajdzie czas,a jesli jest ok dla nelci to nie ma co GADAJ Z NIM SZYBKO!!!!
margolcia brak slow ale co zrobic'
a twoj no cos rychlo w czas tak w sumie,ale skoro juz sie tobie wypala to powiedz sama czy chcesz byc a takim zwiazku

reklama
słowa mojej corki ,, mamo wiesz tata przyszedl,taki byl brudny i pijany,gdzies sie chyba bil,pokazal jaka ma rane przy oku,widzialas tez? a i krzyczal ze cie kocha ,slyszalam dobrze i powi,ze dzis nas odwiedzi, nosz w srodku to jak by mnie ktos obluchem walnal ,to jej mowie ze bardzo mi przykro ale tata przegial i nas nie odwiedzi w takim stanie ,bo nie wolno przy dzieciach, to mi odpi, wiem ze juz taty nie kochasz bo jest nie dobry i dlatego z nami nie mieszka ale za to ja bardzo cie kocham .SLOWA 6,5 LETNIEGO DZIECKa.
margolcia brak slow ale co zrobic'
a twoj no cos rychlo w czas tak w sumie,ale skoro juz sie tobie wypala to powiedz sama czy chcesz byc a takim zwiazku
widzisz jakie masz mądre dziecko , nie musisz nic mowic ona widzi , dzieci sa madrzejsze niz nam sie zdaje :D potrafia zaskoczyc własnie w takich momentach
a co do mojego ..... kocham go ... i pewnie gdyby powiedzial "wróc" owszem zrobila bym to ale na moich warunkach inaczej nie mam mowy , skrzywdzil mnie ale ja dam sobie rade , za skrzywdzenie niewinnego malenstwa nie daruje ... bo to dzieciatko co wemnie rosnie nie zasluzylo na to wszystko .... jest zbyt niewinne

Do góry