katerinka111
Fanka BB :)
ALE MAM NERW,NIECH MNIE KTOS TRZYMA!!!!!! WCZORAJ *******O,....KUTAS MOWI DZIECKU ZE NIE MOZE PRZJECHAC PO NIA BO CIEZKO PRACUJE A DZISIAJ!!!!!!!!! zdazylam wejsc z malym do klatki a mala zostala na dworzu,a TATUS NAPIERDO,,, JAK WOREK,beba rozwalona BRUDNY OD BLOTA i krwi podlecial sie z corka przywitac usmiechniety od ucha do ucha,i pyta GDZIE JA JESTEM Z MALYM.nosz w morde co za palant,zaczal sie drzec do mnie do okna ze mnie kocha i chce do mnie ....kurde zrobilabym mu cos naprawde, pieknie sie dziecku pokazal, i mam wyrabane niech mi tylko na klatke wejdzie zaraz dzwonie na policje,kur PALANT ,PALANT ,PALANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mloda ja ten wozek ogladalam co ty i zaraz raczka sama odpadla.wiec nie wzielam,
ja mialam dla malej baby design i ten tanszy ponad 200 i super ,ale trzeba sie liczyc z tym ze z kadym wozkiem cos sie stanie a nic nie jest wieczne,
carla to on moze sam juz nie wie co on ma myslec a na co moze liczyc z twojej strony,nie mysl tak,nie ktorzy faceci maja dobrze w glowie i akceptuje w pelni dziecko swojej partnerki,ja jak mialam facetow to mala byla na pierwszym miejscu ale z czasem miedzy nami sie zle dzialo,i mysle ze kazde swoje przezycia gdzies w nas siedza i potem ciezko byc szczesliwa rodzinka,ale trzeba byc dobrej mysli
mloda ja ten wozek ogladalam co ty i zaraz raczka sama odpadla.wiec nie wzielam,
ja mialam dla malej baby design i ten tanszy ponad 200 i super ,ale trzeba sie liczyc z tym ze z kadym wozkiem cos sie stanie a nic nie jest wieczne,
carla to on moze sam juz nie wie co on ma myslec a na co moze liczyc z twojej strony,nie mysl tak,nie ktorzy faceci maja dobrze w glowie i akceptuje w pelni dziecko swojej partnerki,ja jak mialam facetow to mala byla na pierwszym miejscu ale z czasem miedzy nami sie zle dzialo,i mysle ze kazde swoje przezycia gdzies w nas siedza i potem ciezko byc szczesliwa rodzinka,ale trzeba byc dobrej mysli
Ostatnia edycja: