KRROPELKA
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krropelka bardzo madrze to wszystko ujelas... Pozwolilam sobie skopiowac Twoj post i w chwilach zwatpienia bede go sobie czytac
dziewczyny ja tak tylko na chwilke... mam do was pytanie odnosnie zabkowania. Mikolaj slini sie na potege, ma rozpulchnione dziasla a marudny jest tak, ze momentami mam ochote go zapakowac i wyslac na ksiezyc Ani masci ani gryzaczki nie przynosza ulgi. Pomaga tylko jak mu masuje palcem dziaselka... Masuje mu dzisiaj gorne dziaselka i co czuje? Zeby... Ale nie takie, ktore sie juz powyrzynaly tylko takie w dziasle... i wyczuc mozna cale zeby... i normalnie mozna je zobaczyc w dziaslach... troche zglupialam... czy to jest mozliwe??
ja rok temu znalazłam lewy tel w aucie z sms do jakiejś baby...to że go znalazłam dostałam w twarz wylał mi piwo na głowę itp spakował się i wyniósł...nie było go miesiąc po czym wrócił a jak go przyjełam z powrotem to teraz jest to samo ....i co i dalej go kocham...normalnie wstyd mi przed samą sobą...mój syn ma już 16 lat drugi 10 no i teraz ta ciąża....