anowi82
Fanka BB :)
adka moja martyna tak samo sie zachowywala. i dalej tak jest ciagle by na raczkach u mnie by chciala siedziec. najgorszy jest ten pierwszy miesiac dziecka. postaraj siie zrozumiec Lilke na swiecie jest dopiero dwa tygodnie. a w brzuszku bylo ciasno ciemno i przyjemnie. a teraz?nie slyszy twego bicia serca razi ja swiatlo boi sie. a u ciebie w ramionach tak bezpiecznie dobrze a jak jeszcze mamusia da cycusia to nirvana. wiesz co u mnie pomagalo?ja dawalam martynie moja bluzke w ktorej chodzilam kolo noska. czula moj zapach to spokojniejsza byla wiecej spala (a noworodek niewidzi). choc ci ciezko przetrwaj.zyj dniem.byle do jutra. jutro bedzie starsza madrzejsza wieksza. Lilka bardzo bardzo ale to bardzo potrzebuje twego ciepla czulosci bliskosci zapachu cycusia. z kazdym dniem bedzie lepiej naprawde Adka. moze poszukaj miejsca gdzie jej lepiej?moja Martyna nie lubi lozeczka. za noworodka duzo lezala w foteliku samochodowym i wszedzie ja ze soba taszczylam. ja siku ona ze mna.ja sie kapac ona obok wanny. ja robic obiad ona ze mna w kuchni. smiej smiej sie smiej. a ja sie cieszylam ze nie placze. trzymaj sie Mamusiu!!!!!!