C
Carlaa
Gość
Bluedress co to znaczy że on nie robił nigdy takich rzeczy dla kobiety?? Hmm, nie jarał dla żadnej trawy?? Prawda jest taka, że jak koleś nie jest w stanie zrezygnować z trawy to jest h... warty!! Nienawidzę ćpania, mam znajomych co jarają, kręcą blanty przy dziecku, kłocą się przez to, wydają 500zł na trawę w miesiącu... Kurw. a jakie mają zryte głowy!! I wierz mi, nie przestanie odreagowywać jak ćpun, a to, że Cię jeszcze nie uderzył to cud. Chcesz wychowywać dziecko z agresywnym człowiekiem? Bo ćpanie robi z ludzi debili, ja mam dookoła wielu takich znajomych, co dla nich trawa jest najważniejsza. I żadnemu z nich nawet na minutę nie zostawiłabym dziecka.
Jak go dusisz i trzymasz na smyczy to go z niej spuść, niech biega luzem i robi co chce, pije i jara do woli.
Ja takiemu bym już szansy nie dała. Samej będzie Ci łatwiej i spokojniej niż z takim facetem.
Może mój post jest za ostry, ale niestety- na taki temat mam jedno zdanie- jak facet pokocha trawe, to jest to miłóść na całe życie. Niech sam je sobie marnuje, a nie z Tobą.
Masz do kogo wracać? To zrób to...
Masz jeszcze nas oczywiście, dzięki kochanym dziewczynom od razu jest lepiej na tym podłym świecie
Jak go dusisz i trzymasz na smyczy to go z niej spuść, niech biega luzem i robi co chce, pije i jara do woli.
Ja takiemu bym już szansy nie dała. Samej będzie Ci łatwiej i spokojniej niż z takim facetem.
Może mój post jest za ostry, ale niestety- na taki temat mam jedno zdanie- jak facet pokocha trawe, to jest to miłóść na całe życie. Niech sam je sobie marnuje, a nie z Tobą.
Masz do kogo wracać? To zrób to...
Masz jeszcze nas oczywiście, dzięki kochanym dziewczynom od razu jest lepiej na tym podłym świecie