C
Carlaa
Gość
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 2w1 H4789 LUSTERKO (917840224) - Aukcje internetowe Allegro
Katerinka o ten Ci chodzi?? Bo ja ten mam na oku
Katerinka o ten Ci chodzi?? Bo ja ten mam na oku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alicja, to pewnie przez ząbki, swędzą Ją dziąsełka i dlatego jest niespokojna ślinotok i wszystko ląduje w buzi. Kup żel na dziąsełka i uzbrój się w cierpliwość. Osobiście podarowałabym sobie lekarza, chodzę tylko w ostateczności, ale jeśli wolisz się upewnić, że wszystko ok - nic nie narzucam.Martwi mnie zachowanie mojej Malutkiej. Od dwóch dni jest marudna, budzi się z płaczem. Nie wiem co jej jest i jak jej pomóc :-( Temperatury ani katarku nie ma, kupki robi normalne. Jak jej nie przejdzie to jutro chyba wybierzemy się do lekarza. Zastanawiałam się czy to może coś z dziąsełkami, bo jak pisałam wcześniej ostanio zaczęła ssać palce, wpychać rączki i wszystko co jej się nawinie do buźki. I strasznie się ślini.
ja mam butle w domu ale nie dam za diabla,tak postanowilam i koniec,a wygoda dla mnie jest cyc,wyciagiesz i masz i gotowe a z tymi butlami robota,a kasa fakt,mega oszczednosc,to chyba najwiekszy wydatek z tym mlekiemMam dosyć karmienia cyckiem... Męczące to jest, i nikt inny poza mną jej nie nakarmi niestety... Wczoraj jej już butle dałam bo mnie po kilku godzinach coś trafiało. Duża oszczędność, ale jak dla mnie to wygoda tylko w nocy...