reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

Witamy nową Beatkę.... :) :)
U nas też nie ma problemu z przytulanie...czasmi bywa, że coś tam jeszcze ukłuje...ale to prawie żaden ból. ;D ;D

reklama
U nas nie ma większego problemu z przytulaniem ;D Przeszkodą w przytulaniu jest przede wszystkim zmęczenie oraz ryzyko z zajściem ponownym w ciąże. Zaczęliśmy podobnie jak Beatka, czyli nie potrafiliśmy zbyt długo odczekać :laugh:

a ja wkoncu bylam dzis u doktorka hihihi
zemna jest ok powoli sie zrasta blizna pozatym jest git
ale musze powiedziec ze batrdzo bolało
aa i to co przytyłam w ciazy to juz zrzuciłam hihihihi ;D

koreczek szczesciara ;D
mi jeszcze z 5kg zostalo...

Karioke moja znajoma urodzila w kwietniu i juz jest w ciazy, wpadla...

Ja zprzytulaniem nie czekałam nawet do końca połodu odczekałam trzy tyg i spróbowałam ale boało więc poczekałam nastepne trzy :laugh:
teraz jest ok. tylko jakos sucho tam w srodku ale to ponoc może tak byc po porodzie nawet i rok czasu
ale nie jest to fajne ale ja mam sposob uzywam oliwki ;D

tez boję sie ciazy nastepnej a narazie tylko gumek uzywamy ::)

izis pisze:
Ja zprzytulaniem nie czekałam nawet do końca połodu odczekałam trzy tyg i spróbowałam ale boało więc poczekałam nastepne trzy :laugh:
teraz jest ok. tylko jakos sucho tam w srodku ale to ponoc może tak byc po porodzie nawet i rok czasu
ale nie jest to fajne ale ja mam sposob uzywam oliwki ;D

tez boję sie ciazy nastepnej a narazie tylko gumek uzywamy ::)

aż mi ciarki przeszły jak usłyszałam o gumkach fuuuj nie cierpie ich :p
Izis a nie myślałaś o globulkach "dowcipnych" ;)
one zabezpieczją przed ciążą i robią poślizg :D

mogłabyś odstawić gumki i oliwkę ;D

reklama
Do góry