reklama
czesc mamusie ;D
wyrabialam tylko czasem z czytaniem, ale juz nie z pisaniem, bo po pol dnia moj komp kilka dni z rzedu byl na odserwacji w serwisie
cos mi grafika nawala a i dalej nie znamy przyczyny
bardzo sie wkurzam jak sie cos psuje, a dzieje sie to czesto, bo i sprzetow masa ;D
niestety nawalaja mi tez stawy, nigdy wczesniej nie mialam z nimi problemow, a teraz np. po nocy to musze powoli je wygimnastykowac, zeby wogole mala wziasc na rece
niestety reumatyzm panuje w mojej rodzinie, wiec pewnie i mnie dopadl
nie mam tylko czasu poszukac dobrego specjalisty w moim miescie
Aniulka moja tesciowa podobnie jak Twoja nie garnie sie do wnuczki, ustawia sie tylko bardzo chetnie do fotografii ;D
wlasciwie to calymi dniami siedze sama z mala, duza rozrywke stanowia codzienne spacery, ale z 3 godzin w zwiazku z ta paskudnie zimna pogoda ograniczymam je do 2 godzin
Milenka ma rozne dni, dzis np. spi i przebudza sie tylko na karmienie, a zwykle najaktywniejsza byla od 7 do 10 i wieczorkami
zobacze co przyniesie dzisiejszy dzien ;D
wyrabialam tylko czasem z czytaniem, ale juz nie z pisaniem, bo po pol dnia moj komp kilka dni z rzedu byl na odserwacji w serwisie
cos mi grafika nawala a i dalej nie znamy przyczyny
bardzo sie wkurzam jak sie cos psuje, a dzieje sie to czesto, bo i sprzetow masa ;D
niestety nawalaja mi tez stawy, nigdy wczesniej nie mialam z nimi problemow, a teraz np. po nocy to musze powoli je wygimnastykowac, zeby wogole mala wziasc na rece
niestety reumatyzm panuje w mojej rodzinie, wiec pewnie i mnie dopadl
nie mam tylko czasu poszukac dobrego specjalisty w moim miescie
Aniulka moja tesciowa podobnie jak Twoja nie garnie sie do wnuczki, ustawia sie tylko bardzo chetnie do fotografii ;D
wlasciwie to calymi dniami siedze sama z mala, duza rozrywke stanowia codzienne spacery, ale z 3 godzin w zwiazku z ta paskudnie zimna pogoda ograniczymam je do 2 godzin
Milenka ma rozne dni, dzis np. spi i przebudza sie tylko na karmienie, a zwykle najaktywniejsza byla od 7 do 10 i wieczorkami
zobacze co przyniesie dzisiejszy dzien ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Ineczko czasem długo cie nie ma
kurcze mi tez cos komp nawala do tego forum czuje sie zmeczona chcialabym jeden dzien bez niuni , ale tak tez sie nie da bo bym caly czas o tym myslala
i jeszcze te pretensje tego mojego i niewiadoma przyszłość czy bede z nim czy bede sama
kurcze mi tez cos komp nawala do tego forum czuje sie zmeczona chcialabym jeden dzien bez niuni , ale tak tez sie nie da bo bym caly czas o tym myslala
i jeszcze te pretensje tego mojego i niewiadoma przyszłość czy bede z nim czy bede sama
M
Melanie
Gość
Ineczka ja mam takie pytanko za 10 punktów
czy mozna sobie u Ciebie zamówić taką piękną szatkę do chrztu z wyszytym imieniem ??
czy mozna sobie u Ciebie zamówić taką piękną szatkę do chrztu z wyszytym imieniem ??
Witaj Ineczko po długiej przerwie. Wklejaj fotki Milenki bo na pewno duża panna juz z niej.
U na sdzisiaj przymroziło minus 5 na termometrze. Ale świci słoneczko więc dzień dosyć przyjemny. Tylko ja taka senna dzisiaj jestem. Spac mi się chce i leń mnie odwiedził. Chętnie bym kawkę wypiła ale nie mam bezkofeinowej. Poproszę teściową żeby mi kupiła bo własnie się do miasta wybiera.
U na sdzisiaj przymroziło minus 5 na termometrze. Ale świci słoneczko więc dzień dosyć przyjemny. Tylko ja taka senna dzisiaj jestem. Spac mi się chce i leń mnie odwiedził. Chętnie bym kawkę wypiła ale nie mam bezkofeinowej. Poproszę teściową żeby mi kupiła bo własnie się do miasta wybiera.
M
Melanie
Gość
my na 12 lecimy na kontrole na usg bioderek a później z wizytą do pradziadków
Paris ma dzisiaj ubraną - drugi raz w życiu - sukienkę ;D
Paris ma dzisiaj ubraną - drugi raz w życiu - sukienkę ;D
Koreczek trzymam za Was kciuki,
masz racje, najbrdziej dobija niepewnosc
Aniulka wkleje jak mi grafika znow nie zwiesi kompa na pol dnia
Marta ciesze sie, ze Ci chopcy sie tak wspaniale chowaja
Melanie oczywiscie, ze tak
jesli chcesz wyslij material lub klasyczna szatke ze sklepu albo powiedz jaki, a ja kupie u nas i zaniose do wyszycia
jesli chodzi o motyw do wyszycia to przeslij pomysl
jesli tylko imiona i daty to pomysl jaka chcesz czcionke liter i cyfr oraz kolor nici
jak wszystko bedzie ustalone to tylko zatwierdzisz projekt i sie spelni
masz racje, najbrdziej dobija niepewnosc
Aniulka wkleje jak mi grafika znow nie zwiesi kompa na pol dnia
Marta ciesze sie, ze Ci chopcy sie tak wspaniale chowaja
Melanie oczywiscie, ze tak
jesli chcesz wyslij material lub klasyczna szatke ze sklepu albo powiedz jaki, a ja kupie u nas i zaniose do wyszycia
jesli chodzi o motyw do wyszycia to przeslij pomysl
jesli tylko imiona i daty to pomysl jaka chcesz czcionke liter i cyfr oraz kolor nici
jak wszystko bedzie ustalone to tylko zatwierdzisz projekt i sie spelni
reklama
M
Melanie
Gość
Klasyczne szatki ze sklepu mi się nie podobają
wolałabym taką jak ma Milenka ;D
ten materiał, co wyglada jak rosa to widziałam u nas w sklepie a ten drugi to jaki jest?
i ile mam kupić z każdego ?
super sie cieszę !!
A Ty Ineczka byś nam uszyła takie cudeńko?
mamy chrzciny w 2 święto jakby co, więc jeszcze jest trochę czasu :
wolałabym taką jak ma Milenka ;D
ten materiał, co wyglada jak rosa to widziałam u nas w sklepie a ten drugi to jaki jest?
i ile mam kupić z każdego ?
super sie cieszę !!
A Ty Ineczka byś nam uszyła takie cudeńko?
mamy chrzciny w 2 święto jakby co, więc jeszcze jest trochę czasu :