reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

Dziewczyny postarajcie sie olać tych mądralińskich którzy wiedzą lepiej co jest dla waszego dziecka dobre ;)
u mnie teściowa pare razy zwróciła mi uwagę że powinnam poić małego :p
to jej powiedziałam raz a dosadnie że ja jestem matką i wiem lepiej niz ona jak postępować ze swoim dzieckiem i nie będę się słuchała nikogo tylko robiła to co uważam za słuszne
od tej pory sie nie wtrąca i jest ok :)

reklama
Jak dobrze że ja nie mam takich dobrych doradców. Ani mama ani teściowa się nie wtrącają. Jak mam problem to sama się pytam.

u mnie jest tak jak zwykle jestem nie wyspana ledwo widze na oczy pije 3 kawy dzienie zeby jakos wytrzymac
bardzo mnie plecy bola od noszenia martyny
Wygladam jak potworek wlosy rozkopane z 10 pekow ale jakos zyje dalej
najwazniejsze ze mam kochana coreczke :)

a ja nie moge sie skarżyć na to ze inni mi gadaja jak co mam zrobic, bo jestem z mala prawie cały czas sama. z jednej strony to fajnie.wiadomo. ale jak mała bardziej marudzi to nie mam jak nic koło siebie zrobić ani zjesc ani nic :mad: i chciałoby sie czasem oddac małą komus na troche do noszenia, a tu nie ma komu, mąż pracuje teraz bardzo długo, bo mu zarzucaja w firmie ze nie ma efektów i on sie przejmuje, i stara sie jak może a tu nic, bo ma taki a nie inny rynek i trudno mu go rozwinąć :(jak wraca to jest zmęczony i nie ma za duzo siły nosic małej, naszczeście za to on ją kąpie. choć tyle... a mnie plecy bolą tez bardzo i wczoraj jak wkładałam małą do łóżeczka to cos mi zesztywniały plecy i nie mogłam sie wyprostowac. kiedys miałam problemy z korzonkami i mam nadzieje ze one nie wracają.
no to ja juz tez sie wyzaliłam i jest mi lżej.
a jak mała marudzi to juz czasem nie mam siły i wczoraj marudziłam mężowi ze sie na matke nie nadaję i że chyba nie jestem do tego stworzona bo nie daje rady, ale dzis jest lepiej. jak sobie poczytałam ze w też miewacie takie nie najfajniejsze dni :) :) :) to czuje sie lepiej bo juz myślałm że jestem jakas dziwna ;D

siwasek moja mala jest strasznie nerwowa bo ogolnie nie ma co sie oszukiwam=c
mialam spora dawke nerwow w czasie ciazy prawie przez caly czas
jak juz nie moge wytrzymac nerwowo to ide po pomoc do mamy ktora ma strasznie duzo cierpliwosci i moze mala nosic a ja
ona juz jest taka ciezka ::) ::)

Siwasek wszystkie mamy kiepskie dni. Ja np mam taki dzisiaj i widzisz mieszkam z tesciową ale ona nie kwapi się do pomocy a Łukasza na rękach miała 3 razy. I tez mi kręgosłup nawala. jak się nachylę to mam kłopoty zeby się podnieść. Czasami az mi łzy w oczach stają. Ty jesteś po cesarce? bo nie pamietam. Jeśli tak to pociesz się że to skutek uboczny cc i minie za jakiś czas. Z Kubą tez tak miałam i po pewnym cxzasie ustapiły te koszmarne bóle pleców.

tak Aniulka jestem po cesarce, miejmy nadzieje ze te bóle miną
dziekuje dziwczyny za wsparcie, ciesze sie ze was mam ;D :laugh: ;D :laugh: dzis mam duZo lepszy dzien odstresowałam sie troszke na forum, pogadałam ze znajomymi na GG, MIAŁAM CHWILE DLA SIEBIE IGA SPAŁA PRAWIE 4 GODZINY!!!WŁAŚNIE SIE OBUDZIŁA I JA KARMIE. dobrze Aniulka ze piszesz o tej kawie bo tez mialam ochotwe ale jak lukaszek tak zareagowal to lepiej nie próbuje jak zareaguje iga

reklama
Do góry