reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

samopoczucie u wrzesniówek

reklama
dziewczyny czy któras z was tez tak ma??? mam dzisiaj w gardle ale nie głęboko w przełyku, tylko blizej podniebienia takie pieczenie... czy to jest ta słynna zgaga???

ja mam cos takiego jak spie, albo mi sie tylko to sni ???
piecze mnie tak wysoko w przelyku, tak duszaco to czuje, ale dzieje sie to w polswiadomosci, wiec nie wiem

za to moj maz ma zgage w gardle i przelyku,
ale on ma wiekszosc objawow ciazowych ;D

Aniulka a ty nigdy nie miałaś zgagi :o
To jesteś szczęściarą ;D mnie zawsze piecze od samego żołądka aż po gardło :p

ja ciągle sie jeszcze męczę ze zgagą :p i już tej raczej nic nie pomaga :p
mnie pali w przełyku :p i zazwyczaj zaczyna się po obiedzie a kończy jak zasnę, bo potem, to już nie wiem

Ja po opuszczeniu brzucha mam mniejszą ale jednak objawy cały czas się utrzymują boję się że nie przejdzie mi po ciązy a to prowadzi do róznych chorób przełyku ::)

nie panikuj Izis ;D
nic się nie bój

a mi np palec pstryka za każdym zgięciem i wkurza mnie to ale sie nie przejmuje bo wierze, że potem przejdzie ::)

Ja nigdy nie miałam zgagi. Dlatego pytam, bo podobno to pali ta rura a mnie paliło wczoraj przy samym podniebieniu, tak po jednej stronie. ::)

A dzisiaj w nocy obudził mnie najpierw o 2,20 sikanko a potem o 3,50 ból brzucha. chyba miałam skurcze. do rana już nie zasnęłam. Nawet myślałam że nie dam rady zaprowadzić Kuby do przedszkola. Na pół godziny przed dzwonkiem budzika zasnęłam i jak się obudziłam... już mnie nic nie bolało. Więc poczłapałam do przedszkola... a nie na porodówkę :-[ :p

reklama
No a mnie ciągle wkurza żółty glut... nie meduza ... i na pewno nie biała

Robiłąm dwa tyg. temu posiew z pochwy i nic się nie wyhodowało,
jak ja nie cierpię żółtych, pochodzenia kosmicznego, glutów...

Do góry