reklama
Hej Dziewczyny,
Pilnie poszukiwana jest przyszła Mama z Warszawy, która chciałaby udzielić wywiadu dla TVN24 w temacie: Jak zmieniło się jej życie podczas ciąży? Czy udało się zrealizować zaplanowane na czas ciąży cele, czy życie je zweryfikowało i wszytko potoczyło się inaczej? Na Wasze zgłoszenia czekamy na wawamusie@gmail.com, pan z TVN24 podjedzie do zainteresowanej kandydatki,
pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnych ciąż,
Magda
Pilnie poszukiwana jest przyszła Mama z Warszawy, która chciałaby udzielić wywiadu dla TVN24 w temacie: Jak zmieniło się jej życie podczas ciąży? Czy udało się zrealizować zaplanowane na czas ciąży cele, czy życie je zweryfikowało i wszytko potoczyło się inaczej? Na Wasze zgłoszenia czekamy na wawamusie@gmail.com, pan z TVN24 podjedzie do zainteresowanej kandydatki,
pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnych ciąż,
Magda
kamilka677
Fanka BB :)
agusiakemisia- no ja też coś z tym mam, że buźka mi się świeci, ale to już od jakiegoś czasu, a temp ciała to też dużo wyższa niż przed ciążą, zawsze marzłam jak glupia, a teraz śpię pod samym kocem, czasem potrafię jeszcze się obudzić spocona a stopy to mam zawsze takie ciepłe, że szok ) jest nas więcej )
Kemisiak
kamilka dokladnie ja tez z tymi stopami teraz tylko cieple ale bywaly ze mnie podeszwy parzyly, mordka na okraglo sie swieci praktycznie. strach pomyslec co by bylo jakby to byl sierpien teraz ...
dzieki laski jakos mi lzej ze to nie tylko ja ;-)
dzieki laski jakos mi lzej ze to nie tylko ja ;-)
nusia181
dziewczyny ja zawsze bylam zmarzlakiem. LAto czy zima stopy i rece zimne. W nocy tez kaloryfery miusialy być rozkrecone. A teraz kaloryfery zakrecon, czasami jeszcze okno mam otwarte, w nocy budze się spocona, i spie pod kocykiem. a maz - zawsze mu cieplo bylo a w nocy opatulony jakby mieszkal na Alasce
kadza
o jej ale od wczoraj mam kiepski humor wszystko mnie dobija. Mój wygląd, mam wrażenie że sie mojemu juz nie podobam, ehhhh kicha normalnie. Ryczec sie tylkoo chce. Masakraaaa mam nadzieje ze to minie szybko.
Nusia - a ja mam odwrotnie - mi zawsze gorąco, w 1wszej ciąży to w ogóle byłam gorąca jak nie wiem co, a teraz od początku tej ciąży mi zimno od paru dni dopiero wracam do normy i śpię odkryta
Kadza - oj nie wiesz jak ja Cię rozumiem...
No własnie bo ja się czuję jak nigdy, dennie i do du.... Ja zawsze optymistka,pełna życia - teraz jak jakiś duch..masakra zróbcie mi coś, jakiś kop w zadek, jakaś terapia wstrząsowa - no nie wiem.
Absolutny brak chęci na cokolwiek, wielka, gruba, nieporadna ktoś mi wyciągnął mózg i chęci i gdzieś schował normalnie....
Kadza - oj nie wiesz jak ja Cię rozumiem...
No własnie bo ja się czuję jak nigdy, dennie i do du.... Ja zawsze optymistka,pełna życia - teraz jak jakiś duch..masakra zróbcie mi coś, jakiś kop w zadek, jakaś terapia wstrząsowa - no nie wiem.
Absolutny brak chęci na cokolwiek, wielka, gruba, nieporadna ktoś mi wyciągnął mózg i chęci i gdzieś schował normalnie....
kamilka677
Nusia- mój też coś ciężko tą ciążę przechodzi, bo dokładnie jak Twój, też zawsze był taki gorący a teraz to śpi opatulony, tylko mu głowa wystaje spod kołderki )
kadza- nie smuć się Kochana, wiadomo, że jesteśmy trochę grubiutkie i nie wyglądamy tak jak byśmy chciały, ale tak to już jest, jeszcze troszkę przyjdzie wiosna, maluszki z nas wyskoczą a my pojdziemy do fryzjera, zgubimy kg, ubierzemy się ładnie i będziemy znów zachwycać, ja to się nie mogę doczekać aż zrobię coś z włosami, kupię nowe ciuchy i jakoś o siebie bardziej znów zadbam jak kg zlecą... bo też jak wielorybek się czuję, także nie jesteś sama pamiętaj!!!!
A swojemu napewno się podobasz i kocha Cię tak samo mocno, wkońcu nosisz jego dzidzię w brzuszku prawda
olavip- to samo co Kadza, nie ma się czym smucić, może to tylko słabszy dzień, każda z nas już takie ma ;p mnie znów stres zjada, myślę tylko jak poród przeżyję, czy dam radę, bo jestem panikara i szpitala się boję jak nie wiem, będę się krępować, obcy ludzie itd, a tu maluszek i trzeba karmin zająć się a ja jestem we wszystkim zielona, wiadomo, że teraz nikt nas lepiej nie zrozumie jak my same, bo każda ma podobne dylematy... główka do góry !!!
kadza- nie smuć się Kochana, wiadomo, że jesteśmy trochę grubiutkie i nie wyglądamy tak jak byśmy chciały, ale tak to już jest, jeszcze troszkę przyjdzie wiosna, maluszki z nas wyskoczą a my pojdziemy do fryzjera, zgubimy kg, ubierzemy się ładnie i będziemy znów zachwycać, ja to się nie mogę doczekać aż zrobię coś z włosami, kupię nowe ciuchy i jakoś o siebie bardziej znów zadbam jak kg zlecą... bo też jak wielorybek się czuję, także nie jesteś sama pamiętaj!!!!
A swojemu napewno się podobasz i kocha Cię tak samo mocno, wkońcu nosisz jego dzidzię w brzuszku prawda
olavip- to samo co Kadza, nie ma się czym smucić, może to tylko słabszy dzień, każda z nas już takie ma ;p mnie znów stres zjada, myślę tylko jak poród przeżyję, czy dam radę, bo jestem panikara i szpitala się boję jak nie wiem, będę się krępować, obcy ludzie itd, a tu maluszek i trzeba karmin zająć się a ja jestem we wszystkim zielona, wiadomo, że teraz nikt nas lepiej nie zrozumie jak my same, bo każda ma podobne dylematy... główka do góry !!!
Kemisiak
kadza - ja tez tez cie rozumiem ... przed ciaza schudlam jeszcze 15 kg i zaczelam sie wbijac w ciuszki o jakich mi sie nie snilo... a teraz ... tluste boczki , wlosy nawet nie ulozone - w kitku zwiazane i opaska trzyma grzywke, o make up zapomnij.... ostatnio jak przegladalam toaletke to sie zjarzylam ze tusz do rzes mi wysechl... wiec sobie wyobraz, chodze w dresach albo leginsach, na topie jest polarowa bluza na motor mezowa- wszystko trendy blada jak sciana /// zalamka - pocieszam sie tylko mysla ze jeszcze troche malenstwo sie urodzi i obiecalam sobie ze nie bede sie wszedzie autem wozic - bedziemy spacerowac - prawie jak postanowienie noworoczne
niusia- u mnie to samo normalnie spie pod koldra i na swojej czesci mam jeszcze koc a w domu nie mmniej jak 23 stopnie a teraz ... kaloryfery zakrecone , spie na nagusa praktycznie , a do tego dzis przy otwartym oknie co ta ciaza robi z czlowiekiem
niusia- u mnie to samo normalnie spie pod koldra i na swojej czesci mam jeszcze koc a w domu nie mmniej jak 23 stopnie a teraz ... kaloryfery zakrecone , spie na nagusa praktycznie , a do tego dzis przy otwartym oknie co ta ciaza robi z czlowiekiem
reklama
kadza
no własnie ja przed ciążą też ciwczyłam ładnie schudłam i 16kg przybyło no masakra jakas.
Ja też dresy ewentualnie legginsy mam 2 pary spodni ciążowych. Kosmetyki też leżą i czekają niewiadomo na co aż chyba je wyrzuce. Próbuje sie malowac ale nie wiem jakos sie nie widze w tym makijażu i jak próbuje sie ładnie ubrac też nie wyglądam za fajnie.
Mamm w planach jak sie da jak najszybciej cwiczyc. Na solarke bym pochodziła bo jestem taka blada że nawet takich podkładów w sklepach nie mają na mnie hehehe.
Zobaczymy jak to będzie , narazie i tak nic nie zrobie więc nic mi nie zostaje prócz "lamentów"
Ja też dresy ewentualnie legginsy mam 2 pary spodni ciążowych. Kosmetyki też leżą i czekają niewiadomo na co aż chyba je wyrzuce. Próbuje sie malowac ale nie wiem jakos sie nie widze w tym makijażu i jak próbuje sie ładnie ubrac też nie wyglądam za fajnie.
Mamm w planach jak sie da jak najszybciej cwiczyc. Na solarke bym pochodziła bo jestem taka blada że nawet takich podkładów w sklepach nie mają na mnie hehehe.
Zobaczymy jak to będzie , narazie i tak nic nie zrobie więc nic mi nie zostaje prócz "lamentów"
Podziel się: