reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No wlasnie,dlatego pisze,ze od zewnatrz juz czas,hihi.
No,a ja sie juz ubieram i robie wypadzik z domku o 17 - szkola rodzenia na mnie czeka! ;D Ciekawe,o czym dzis bedziemy rozmawiac.
No,a ja sie juz ubieram i robie wypadzik z domku o 17 - szkola rodzenia na mnie czeka! ;D Ciekawe,o czym dzis bedziemy rozmawiac.
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Dziekuje Wam Mamuski za powitanko teraz juz jestem nazwolnionku dla Julki juz wszystko mam ciuszki poprane tylko nie ma komu porasowac hihihi
No z tymi terminami to jakos dziwnie Mju własnie tez sie zastanawiałam nad Bilanskim szpitalem wiec moze byc tak ze sie spotkamy bo terminy mamy takie same z usg i z om Ale kurcze tyle sie teraz słyszy ze wszedzie jak nie remont to brak miejsc hihihi Matko zeby mnie nie odesłali do innej miejscowosci bo jeszcze w karetce urodze hihihhi
Ja to sobie moge ewentualnie przyspieszyc zawieszaniem firanek i scieraniem kurzu z szafek hihihi bo do tego drugiego no cóż hmmmm wiecie jak jest
No z tymi terminami to jakos dziwnie Mju własnie tez sie zastanawiałam nad Bilanskim szpitalem wiec moze byc tak ze sie spotkamy bo terminy mamy takie same z usg i z om Ale kurcze tyle sie teraz słyszy ze wszedzie jak nie remont to brak miejsc hihihi Matko zeby mnie nie odesłali do innej miejscowosci bo jeszcze w karetce urodze hihihhi
Ja to sobie moge ewentualnie przyspieszyc zawieszaniem firanek i scieraniem kurzu z szafek hihihi bo do tego drugiego no cóż hmmmm wiecie jak jest
Nadzia moja bratowa pracuje w inspekcji zdrowia i jest jakaś akcja, że (chyba) na starynkiewicza i jeszcze gdzieś się wdała sepsa i dlatego szpitale pozamykali. Położna z którą rozmawiałam w bielańskim tez cos o tym przebąkiwała... Ja napewno w bielańskim chyba, że nie bedzie miejsc bo tam mam swoją gin, ale mnie uspokajała, że pacjętki ze szpitala mają pierwszeństwo, tyle, że to pierwszeństwo to trudno ustalić i umówić hihihi (oj chyba przez łzy ze strachu )
reklama
Podziel się: