reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja ciągle chodzę niewysana.Nadziu termin na usg przeważnie w końcowym terminie będzie się przesuwał,bo albo dzidzi jest mniejsza albo większa.I zależnie od wagi wyznacza się go wcześniej albo póżniej.

reklama
Ooo,Nadziolek powrocil. :D Witamy ponownie,hihi. :D :-* :-* :-* :-* No no,ten 17 to sie udal. ;) Czyzbysmy mialy wtedy razem lezec na porodowkach i pisac do siebie smski z przebiegu porodu? :p :D Super,ze z Juleczka i Toba wszystko ok. :D I oby tak dalej! :D

Ja wlasnie sobie polezalam po obiadku,bo cos mnie jedzenie zmulilo (dziwne :p ),a teraz musze sobie umyc lepetynke,bo na 17.30 ide do szkoly rodzenia,no i musze jakos wygladac. :p Przy okazji obadam sobie w przyszpitalnym sklepie,ile kosztuja staniczki do karmienia. ;)

Nadziu witaj po długiej przerwie!! ;) mam nadzieję że teraz znajdziesz więcej czasu na BB. Julcia rośnie, duża dziewczynka już z niej co?? ;) pozdrawiam

Nadziu witaj ;D dawno Cie tu nie było :laugh: dobrze,że u Ciebie i Twojej Julci wszystko dobrze ;)

Alez miło spędziłam czas ;) przyjaciółka od bliźniaków mnei odwiedziła i przywiozała zdjęcia z wakacji.Takie fajne te jej chłopaki ;) a teraz mężulo podgrzewa pierożki ;)

W kwestii energii to też mam jej najwięcej rano i wtedy prasuję,albo coś ;)

Nadziu ja ma termin z OM 10.09 a z USG 17 :) MOże się zdecydujesz na Bielański? Ja tam zapewne będę rodzić to się spotkamy... albo i nie... bo nigdy nie wiadomo kiedy Dzidki zechca przyjść na swiat ;D

U mnie z okresu i dwóch pierwszych usg na 21 a z ostatniego usg na 26 wrzesnia.
A mąż powiedział, że lepiej jakbym urodziła trochę wczesniej, bo w październiku to on nie za bardzo będzie mógł wziąć urlop :(
Więc chyba będziemy musieli porozmawiać z Dzidziusiem na ten temat :D

Ponoc seks do końca w środku i zawieszanie firanek pośpieszają.Ja tęż będę mojego namawiac na seks już na początku września.

Matko,Wy znowu o sexie! :p Ja to sie mam... ::) :p HELP! ;D

U mnie z okresu 09.09,z 1 usg 17.09. a z ostatniego usg 06.09. :D Obym urodzila nie pozniej niz tego 6tego,hihi. ;D Ale dopoki ogonek nie dojrzeje,to jabluszko nie opadnie. :p Mam tylko nadzieje,ze nie urodze 10.09... No,ale w sumie,to juz nie ode mnie zalezy,hehe. ;)

reklama
Wszystko zależy od naszych dzidziulków.Od tego jak dobrze im w brzuszkach i jak szybko będą chciał obejrzec mamusie. :D

Do góry