reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ooo,Nadziolek powrocil. Witamy ponownie,hihi. :-* :-* :-* :-* No no,ten 17 to sie udal. Czyzbysmy mialy wtedy razem lezec na porodowkach i pisac do siebie smski z przebiegu porodu? Super,ze z Juleczka i Toba wszystko ok. I oby tak dalej!
Ja wlasnie sobie polezalam po obiadku,bo cos mnie jedzenie zmulilo (dziwne ),a teraz musze sobie umyc lepetynke,bo na 17.30 ide do szkoly rodzenia,no i musze jakos wygladac. Przy okazji obadam sobie w przyszpitalnym sklepie,ile kosztuja staniczki do karmienia.
Ja wlasnie sobie polezalam po obiadku,bo cos mnie jedzenie zmulilo (dziwne ),a teraz musze sobie umyc lepetynke,bo na 17.30 ide do szkoly rodzenia,no i musze jakos wygladac. Przy okazji obadam sobie w przyszpitalnym sklepie,ile kosztuja staniczki do karmienia.
edi
mamusia Wojtusia
Nadziu witaj ;D dawno Cie tu nie było :laugh: dobrze,że u Ciebie i Twojej Julci wszystko dobrze
Alez miło spędziłam czas przyjaciółka od bliźniaków mnei odwiedziła i przywiozała zdjęcia z wakacji.Takie fajne te jej chłopaki a teraz mężulo podgrzewa pierożki
W kwestii energii to też mam jej najwięcej rano i wtedy prasuję,albo coś
Alez miło spędziłam czas przyjaciółka od bliźniaków mnei odwiedziła i przywiozała zdjęcia z wakacji.Takie fajne te jej chłopaki a teraz mężulo podgrzewa pierożki
W kwestii energii to też mam jej najwięcej rano i wtedy prasuję,albo coś
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
U mnie z okresu i dwóch pierwszych usg na 21 a z ostatniego usg na 26 wrzesnia.
A mąż powiedział, że lepiej jakbym urodziła trochę wczesniej, bo w październiku to on nie za bardzo będzie mógł wziąć urlop
Więc chyba będziemy musieli porozmawiać z Dzidziusiem na ten temat
A mąż powiedział, że lepiej jakbym urodziła trochę wczesniej, bo w październiku to on nie za bardzo będzie mógł wziąć urlop
Więc chyba będziemy musieli porozmawiać z Dzidziusiem na ten temat
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Matko,Wy znowu o sexie! Ja to sie mam... : HELP! ;D
U mnie z okresu 09.09,z 1 usg 17.09. a z ostatniego usg 06.09. Obym urodzila nie pozniej niz tego 6tego,hihi. ;D Ale dopoki ogonek nie dojrzeje,to jabluszko nie opadnie. Mam tylko nadzieje,ze nie urodze 10.09... No,ale w sumie,to juz nie ode mnie zalezy,hehe.
U mnie z okresu 09.09,z 1 usg 17.09. a z ostatniego usg 06.09. Obym urodzila nie pozniej niz tego 6tego,hihi. ;D Ale dopoki ogonek nie dojrzeje,to jabluszko nie opadnie. Mam tylko nadzieje,ze nie urodze 10.09... No,ale w sumie,to juz nie ode mnie zalezy,hehe.
reklama
Podziel się: