reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

mju ja wczoraj tez mialam takie fale gorąca i dziwne oddychanie, nie wiem co to było ale leżałam potem w łózku przez godzinę. Nie wiem co to było, do lekarza nie dzwiniłam, jak sie będzie powtarzać to wtedy. Mam nadzieje ze to nic złego.

reklama
Cleo mam dokładnie te same przemyślenia, na razie jest ok. Wizytę mam 14, a jutro ide na badanie krew, morfologia, wr i hbs. Ale jak mi się to dziś powtórzy to chyba zadzwonię i wtedy napewno napisze co mi gin powiedziała.

Heja dziewczyny ;)

A mie starsznie męczy drętwiejąca ręka. Dziwne że tylko ta sama a głównie palce mi drętwieją. Przeczytałam
że ten objaw nosi nazwę zespołu cieśni nadgarstka

Objawy

# drętwienie, ból i kłucie, kciuka, palca wskazującego, środowego ewentualnie palca serdecznego, często nasilające się w nocy.
# ból, który promieniuje z ręki poprzez przedramię i ramię do barku
# osłabione czucie w palcach

wszystkie te objawy mam i mówię wam paskudne uczucie. Ból budzi mnie w nocy :p

Odebrałam też wyniki z badań. Mocz OK, HBS - ujemny, Krew OK oprócz leukocytów które mam cały czas podwyższone :p nareszcie w piątek wizyta dowiem się ile waży nasza pszczółka i zobaczę ją na USG ;D

Wczoraj urodziła kolejna sierpnióweczka :)

juz po specerku, zakupy zrobine a zaraz będę kończyć odbiadek bo wszystko już przygotowałam :). Potem pójdziemy z Zuzą do piaskownicy bo szkoda mi jej aby sie w domku nudziła.
Wiecie co, nie wiem czy tylko ja tak mam ale ostatnio jestem bardzo rozleniwiona, nic mi się nie chce. Najchetniej nic innego bym nie robiła tylko czytała ksiażki.

Cleo ja to mam różnie, raz mi się chce wszystko robić naraz a raz najchętniej bym lezała i nie robiła nic ;)

moze to nasz organizm sie dopomina o odpoczynek bo potem bedziemy musiały być na podwójnych obrotach a te co mają już dzieci nawet na potrójnych :) szkoda tylko że sie nie da odpoczać na zapas  ;)

a u mnie to tak różnie,najbardziej aktywna jestem ranem (chyba zawsze tak miałam) budze się około 6,do 9 mam energii za dwóch.A później,im dalej tym gorzej :) po obiadku energii coraz mniej (zwykle mam godziną drzemkę między 16-17) a po klacji ledwo siły na kąpiel.

Witam wszystkie Wrzesnióweczki Dawno nas tu nie było. Dzis jestem pierwszy dzien na zwolnionku i leniuchuje sobie razem z moja córcia Julcia :) Wczoraj byłam u gina i wszystko jest oki zlecił mi juz ostatnie badania na wr toxo. Z julcia wszystko w porzadku gin powiedział ze mała powinna maksymalnie wazyc po urodzeniu 3500 Teraz wazy juz 2441 i jak to lekarz powiedział jest małym chomisiem :) Najsmieszniejsze jest to ze po wczorajszym usg termin porodu mi wypada na 17.09 a z poprzednich na 08.09 a z OM na 10.09 ciekawe ale powiedział ze to bez róznicy
Jezeli chodzi o te mniej miłe sprawki to bez zmian i to dobrze bo juz sie przyzwyczaiłam do takiego stanu rzeczy.
Kurde martwi mnie tylko brak miejsc w warszawskich porodówkach a najgorsze to jest to ze szpital w którym chciałam rodzic (Solec) znawu jest w remoncie i planowany koniec remontu wypada w pazdzierniku Trudno bedzie trzeba szukac innego :)
Pozdrowionka dla Wszystkich buzaczki :-*

reklama
Do góry