reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Aga u mnie też w okolicy nie ma sklepów z ciązowymi ciuszkami ale ja kupiłam sobie spodnie ciązówki do pasa w sklepie gdzie sa zwyczajne spodnie poprostu zapytałam i byłam mile zaskoczona, że w asortymencie maja równiez spodnie ciązowe.
Wiec Ty tez może popytaj. Czasami w sklepach z ciuszkami dla dzieci też mają troche ciążowego asortymentu.

Dziewczyny przecież są sklepy internetowe!

Osobiście polecam stronkę :laugh:

http://www.e-mama.pl/ ale są też inne

kupiłam u nich spodnie i bluzkę i jestem naprawdę zadowolona.Natomiast co do cen to nie spodziewajcie się że takie ciuchy są tańsze w normalnych sklepach bo tak nie jest, wiem bo mam porównanie!.

Poszukajcie i znajdzcie coś dla siebie ;)

Na wizycie nie byłam ale rozmawiałam z ginem przez telefon. Wypytał mnie dokładnie o objawy i stwierdził że jeśli nie ma krwawienia lub podejrzanego plamienia to mam się nie przejmować, a gdybym poczuła się gorzej to zaraz mam sie kontaktować. I tyle :)

Mycha fajnie że nic złego sie nie dzieje.
Dziwczyny ja myśle ze my czesto zapominamy że musimy teraz bardziej o siebie dbać, wiecej odpoczywać. Nie posprzątałam - cóż zrobie to później, naczynia nie pozmywane - są jeszcze w szafce czyste, nie wyprane - eeee na pewno cos czystego sie znajdzie ;D ;DTeraz najważniejszy jest odpoczynek

Cleo święte słowa ja też musze tak do tego podchodzić, a poprostu zapominam, że powinnam uważać!!
Sprzątanie domu, w końcu nie ma błota i pół metrowego kurzu na meblach!
Luz i relaks od dziś to moje motto...... to znaczy postaram się by tak było ::)

A ja z kolei dostałam kopa imam ochotę cały czas coś robić. Aż mąż na mnie krzyczy, żebym uważała na siebie :)
Dzisiaj wzięłam się za mycie okien :)

też miałam myć dzis okna ale zrobiło sie zimno a ja nie mam zamiaru sie przeziębić co ostatnio często mi sie zdarzało, poczekam na lepsza pogodę

reklama
A mój mąż zobaczył,że zaczynam mieć więcej energii i sam w poniedziałek posprzątał całe mieszkanie i pomył okna ;D
Pozostało mi to co zwykle,czytanie,zabawa z kotem,telewizja i Wy moje Kochane ;)
Mycha,myślę,że wszystko jest dobrze ;)

Do góry