reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Witam. My już w domku. Krzyś jest trochę w szoku. Bardzo był zadowolony, że dzidzia jest już w domu ale najgorsze było pierwsze karmienie - strasznie się popłakał ale już zaczyna dochodzić do siebie ;)
Oleńka tylko je i śpi, no i kupki robi.
Zdjęcia zaraz wkleję do wątku ze zdjęciami.

reklama
Megi witaj w domku!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Jak sie czujesz? jak widzisz ja dalej nic i juz chyba przestałam wierzyć w jakieś różne sposoby na wywołanie porodu ::)

wklejaj zdjecia!!

Czuję się bardzo dobrze - lepiej niż po Krzysiu.
Na razie tylko tylę bo chce sobie troszkę poleżeć. Ale będę do Was zaglądała.

A powiem jeszcze, że lekarze i położne powiedziały mi, że jestem stworzona do rodzenia dzieci ;)

Ja oczywiscie mam tez super stan podk.... bo inaczej juz tego nie nazwe. Oby do niedzieli jutro jeszcze badanko przez gina i ktg i zobaczymy czy w ta niedziele wyladuje w szpitalu. Jak by sprzedawali ta oksytocyne to chyba juz bym sobie ja zaaplikowała sama.

DZIKUSKA ANUŚ TRZYMAMY KCIUKI MOCNO DZIEWCZYNKI :)

Nadzia - bądz cierpliwa. Moja kolezanka z pracy miała termin na 10.09 i do tej pory nie urodziła. Lekarz powiedział jej, ze do niedzieli jeszcze poczekają i weżmie ją w obroty. Widzisz nie jesteś sama w wiekszości jest chyba tak, ze kobieta rodzi po terminie. Wiem, że te czekanie jest denerwujące ale co możemy zrobić.

Megi - odpoczywaj jak najwięcej. Teraz masz dwójeczkę to nie jest takie proste. Musisz dużo uwagi też poświęcać Krzysiowi ;)

A co u Agutki??? Jeszcze nie wyszła z Zuzinką ze szpitala???

AGUTKA pisałam wczesniej jest z Zuzanka w szpitalu mała dpoadła żółtaczka i wyladowała w solarium poza tym juz ok bo Malenka przytyła a AGUTCE cycochy pekaja od pokarmu a tak sie martwiła :)

Basia wiem ale kurde normalnie wrrr godziny sie tak ciągną ze szok W życiu nie myslałam ze ostatni miesiac jest az taki dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi. I jeszcze ta nie pewnosc czy wszystko ok z Malenka to mnie poprostu dobija

reklama
A wiecprzed chwilka dostałam smska od AGUTKI

" Zuzia ma jutro kontrolne badania te żółtaczkowe i jak wyjda to do domku Wiec trzymajcie mocno kciuki "

Wiec oczywiscie trzymamy kciuki za Zuzankę i Agutkecoby juz jutro do domku wróciły

Do góry