reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Luczynko no ja wybróbowałam już chyba wszystko: sex, prysznic ciepły i zimny, masaże brzucha i brodawek, herbata z liści malin i olejek rycynowy i kompletnie nic !!!!! ja nie wiem jak to jest? nie chciałabym mieć wywoływanego porodu oksytocyną bo to ponoć jest dużo gorszy ból niż gdy poród zaczyna sie sam, ale zaczyna mi być wszystko jedno
Spadam do łóżka to narazie
Spadam do łóżka to narazie
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Megi! prześliczna córeczka! Gratulacje!
A my się chyba dziś wybierzemy na pierwszy spacer. Jest ładna pogoda więc chyba skorzystamy choć trochę mam stracha. Oby wszystko było dobrze.
A w szpitalu lekarz mówił masaż brodawek 3x dziennie po pół godziny każda.
A my się chyba dziś wybierzemy na pierwszy spacer. Jest ładna pogoda więc chyba skorzystamy choć trochę mam stracha. Oby wszystko było dobrze.
A w szpitalu lekarz mówił masaż brodawek 3x dziennie po pół godziny każda.
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Hej dziewczyny
Margolisku ale fajnie masz że wybierasz sie na spacerek z dzieciakami. A jak sobie wogóle radzisz z dwójką?? bardzo mnie to ciekawi A co do tego masażu brodawek, o którym piszesz to chodzi o masowanie żeby poród wywołać ?? ciekawi mnie wogóle jaki jest najlepszy sposób na to masowanie? recznikiem, palcami czy jak?mnie osobiscie wcale to się nie podoba
Margolisku ale fajnie masz że wybierasz sie na spacerek z dzieciakami. A jak sobie wogóle radzisz z dwójką?? bardzo mnie to ciekawi A co do tego masażu brodawek, o którym piszesz to chodzi o masowanie żeby poród wywołać ?? ciekawi mnie wogóle jaki jest najlepszy sposób na to masowanie? recznikiem, palcami czy jak?mnie osobiscie wcale to się nie podoba
reklama
uleczkaa
Zaciekawiona BB
KOLEJNA NOC W BOLUBRZUCH TAK BOLAL ZE NIE MOGLAM NA DRUGA STRONE SIE PRZEKRECIC A JAK SPIE NA JEDNEJ ZA DLUGO TO REKA DRETWIEJE I JESZCZE TEN OKROPNY BOL KREGOSLUPAJA CHCE ZEBY SIE TO JZU SKONCZYLO NIECH MALUSZEK JUZ WYCHODZI A TEN MASAZ BRODAWEK TO NIC PRZYJEMNEGO TAK NA SUCHO JA TO CIAGLE PIJE HERBATKI MIETOWE HIHIHHI
Podziel się: