reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

EDI dzięki za smska :-*

Nadziu najgorsze jest to że kurde ja już nie wiem czy to się skurcze zaczynają czy coś sie z dzidzią dzieje ::) :p mam tysiąc myślii na minutę i dopuki nie urodzę i nie zobaczę Milenki na własne oczy to będę się męczyć strasznie :-[ najlepiej chciałabym urodzić jutro, bo jutro mam dostać przelew z ZUS, a musze jeszcze popłacić raty i inne rzeczy. Nie mówię juz o sobie. Nie kupiłam sobie nic od czasu ::) sama już nie wiem, a kończą mi sie jak na złość wszystkie kosmetyki ::) :p więc jak tylko jutro dostanę kasę (zakładam ze tyle ile mi się nalezy) to start na zakupy uzupełnić lodówkę i do drogerii kupić coś dla siebie i mogę iść rodzić ;)

ale oczywiście jeżeli zacznę rodzić dzisiaj też będzie super :laugh: ahhhhh dogodzić kobiecie to jest wyzwanie :laugh: czasem sama ze sobą nie umiem wytrzymać :p ;)

reklama
BASKA duzo zdrówka zyczę

MIJA79czekamy na wiesci po wizycie

MYCHA kurde ja tez tak mam i normalnie czasami wariuje Dzis tak sobie lezałam i mysle mogłabym juz rodzic teraz a pozniej jakies schizy matko jestem sama wdomu a jak nikt nie odbierze telefonu normalnie kurde juz jakies głupie mysli mam wrrrr. A co do zakupów to ostatnio zakupiłam sobie kapcie do szpitala za całe 8 zł uuu zaszalałam ;D
Dzis na 15 na ktg lece ale juz inny szpital :)

Własnie dostałam smska od AGUTKI:
" Zuzia od 9 rano przybrała 10g Wiec sa postępy :) Ale niestety zrobiła sie żółta i nas zostawili- oby tylko do jutro bo mi serce pęka jak jej sie dzieje krzywda. Buziaki"

Wiec niestety Agutek chyba dzis nie wróci do domku :(

GRATULACJE DLA CLEO I MARGOLIS, ŚLICZNA 2- JECZKA :) :) :)

BAŚKA zdrowiej szybko!!!

A ja od wczoraj to ledwo chodzę i zastanawaiam się czy ti już sie coś u mnie zaczyna dziac :) no więc skurcze co chwila, brzuch twardy jak orzech i do tego straszny ból, plus ch.....ny ból w krzyzu :(
Dzisiaj cała noc nie przespana, co zasypiałam to mnie skurcz budził i trn ból pleców, i tak na zmiane, moze to juz to????? co wy na to???????????? teraz juz moze byc, czekam na to :)

Baska co tak na koniec cię choroba dopadła. Kuruj się swoimi sposobami, bo trzeba zbierać siły na poród :)

Margolis cudne dzidzie :)

Mija, czekamy na info, co tam dziś gin dobrego Ci powie.

Ja tam nie mam problemu kiedy rodzić, mogłabym nawet już jechać na porodówkę. Zeby tylko nie słuchać więcej "to ty się jeszcze kulasz?"itp. Chociaż boję się i to z dnia na dzień coraz bardziej. Zazdroszczę Agutce, która nie obawiała się porodu.

Dziś zafundowałam sobie długi spacerek i mycie okien. I żadnych bóli!!!
ja już chcę dzidzię....

mycha12 pisze:
EDI dzięki za smska :-*

Nadziu najgorsze jest to że kurde ja już nie wiem czy to się skurcze zaczynają czy coś sie z dzidzią dzieje ::) :p mam tysiąc myślii na minutę i dopuki nie urodzę i nie zobaczę Milenki na własne oczy to będę się męczyć strasznie :-[ najlepiej chciałabym urodzić jutro, bo jutro mam dostać przelew z ZUS, a musze jeszcze popłacić raty i inne rzeczy. Nie mówię juz o sobie. Nie kupiłam sobie nic od czasu ::) sama już nie wiem, a kończą mi sie jak na złość wszystkie kosmetyki ::) :p więc jak tylko jutro dostanę kasę (zakładam ze tyle ile mi się nalezy) to start na zakupy uzupełnić lodówkę i do drogerii kupić coś dla siebie i mogę iść rodzić ;)

ale oczywiście jeżeli zacznę rodzić dzisiaj też będzie super :laugh: ahhhhh dogodzić kobiecie to jest wyzwanie :laugh: czasem sama ze sobą nie umiem wytrzymać :p ;)

Myszuś
zaglądam i nic ???????
No ja już doczekać się nei mogę tej Twojej Córeńki !!!!!!

A mi znowu dzisiaj odszedł czop, ale zarówno za pierwszym jak i za drugim razem dzięki przytulankom z mężem więc polecam ;D ale ile tego tam jest ::) :o jestem w szoku ;) kurcze moze dzisiaj cos się zacznie dziać. Mi gin wczoraj powiedzial że sex i masowanie brodawek powinno przyspieszyć poród,. Hmmmmm więc czekam niech przyspiesza ;)

Hej!
MARGOLISKU GRATULACJE PODWÓJNE

Ja nadal 2w1 :mad: I jestem juz wsciekła. Noc nie przespana bo zaczęło mnie boleć gardło i ucho ( mnie zawsze jak boli gardło to boli tez i ucho). Gin mnie obejrzała, zrobiłam KTG i ..... mam się pojawić za tydzin w poniedziałek! :mad: :mad: :mad:
jeszcze troche a normalnie zwarjuje, mam juz serdecznie dosyc telefonów czy juz urodziłam, kurcze przeciez jak urodzę to się dowiedzą, mam dosyć tego, że ciągle "nasłuchuję" organizmu czy to już. gin mi powiedziała, że szyjka długaska i do tego cofnieta do tyłu - zerowe przygotowanie do porodu ( cos chyba musiałam źle zrozumieć ostatnim razem z tymi dwoma palcami), masażu szyjki mi robić nie chciała bo powiedziała, że tylko się nacierpię - taki masaż przez lekarza to naprawde ku... boli.
Generalnie jestem wściekła.

reklama
obraz018ap8.jpg

Do góry