reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
No juz po KTG. W czwartek kolejne KTG a w niedziele maprzyjechac z torba i mnie zostawia mam nadzieje ze w poniedziałek mi wywołaja poród bo jak mam tam lezec to chyba zgłupieje. Ale oczywiscie u mnie tak jak u Madzi zadnych porzadnych bóli a jak cos zaboli to tylko przez jakis czas i dziekuje do widzenia bole mijaja wrrrr.

MIska kurde mnie tez sie cosik zdaje ze to juz. Wiec tak jak Madzia moze pojedz do szpitala.

Mju Baska kurujcie sie dziewczyny ja mam tylko jakis katar i mam nadzieje ze tylko na tym sie skonczy.

Jesli chodzi o szpital na Czerniakowskiej jestem w szoku. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Położna przemiła kobieta i lekarka bardzo miła i delikatna. Nie to co na karowej wstretne babsztyle. Wiec roddzic bede tam. przynajmniej tak mi kazała lekarka w niedziele z torba przyjechac.

MATKO JAKA OLEŃKA JEST SLICZNA GRATULACJE MEGUŚ DLA CIEBIE NO I DLA TATUSIA RÓWNIEŻ

obraz025ym7.jpg

A to aktualne zdjęcie zrobione 2 godzinki temu. Mała nawet raczyła otworzyć oczka do fotki. A oczy ma po tatusiu i basta.

MEGI GRATULUJE SLICZNEJ CORECZKI:)
Dziewczyny ktora z was ma termin na 21?????bo ja mam na 21 i chcial bym wiedziec czy macie tez te straszne bole kregoslupa a szczegolnie w nocy:(

MEGUś NO Cóż MOżNA RZEC ::) OLEńKA KOCHANA !!! JAK TYLKO WRóCISZ DO DOMU Z MAłą TO PROSIMY O WIęCEJ ZDJęć ;)

POZDROWIENIA DLA TATUSIA ;)

MEGI I TATUSIU OLEŃKI GRATULACJE! Oleńka śliczna, no ale cóz przeciez wszystkie Ole tak mają... ;)
Ja nadal mam dosyć, brzuch mnie boli i mi się spina ale w koncu co wieczór tak mam a rano i tak przejdzie...

Miśka ja tez amm od poludnia bardzo twardy brzuch i strasznie napiete miesnie w okolicach podbrzusza, o bólu krzegoslupa od samego rana juz nei wspomne :( nie mam tylko zadnych skurczy ale kto wie...moze przyjda z czasem ;)

Megi córeczka jest przesłodka, a to ze wszystkie Ole sa takie to prawda bo ja mam siostre o tym imieniu-sliczna dziewczyna i wspaniala osobowosc; wiec Wasza tez taka bedzie ;) jeszcze raz GRATULUJĘ

mycha w moim przypadku czop odchodzi w takich samych wlasni okolicznosciach, dzisiaj tez tak bylo ;) mam nadzieje ze to cos da; czeka mnie jeszcze wieczorem kapiel na zmiane w cieplej i chlodnej wodzie. Zobaczymy jutro czy to cos pomaga.

MADZIU I NADZIU, dzięki dziewczyny!!! zobaczymy jaka nocka bedzie, jak bedzie tak samo aln=bo gorzej to jutro udezam do mojej położnej!!! :)

LUCZYNKA, to ja mysle ze te skurcze powinny przyjść szybko, tak jak u mnie, takze napewno przyjda!!

GRATULACJE DLA MEGI!!! SLICZNE ZDJĄTKA!!!!!

reklama
Do góry