reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cudzie kochany ja mam ten sam problem :p co chwila coś mnie boli tu i tam i też nie wiem co się dzieje ::) wszędzie piszą ze te bóle mają być regularne i to jest chyba jedyny wyznacznik ::)

Myślałam ze będzie juz jakaś wiadomość od Agutki a tu cisza, więc na pewno urodziła ;D

reklama
Cisza nic nie wiadomo o Agutce. Myślę, ze jutro Nadzia nam napisze, że Agutka już ma Zuzię przy sobie ;)

Thea - byłam dziś w sklepie H&M nie wiedziałam, że tam mają takie fajne ciuszki dziecięce. Takiej bluzy nie było z uszkami ale kupilam inną co ma na końcu kapturka supełek też jest superowa i wogóle kupilam tam kilka ciuszków dla małego w rozmiarze 62 :)

Mam pytanie do rozdwojonych mam wrześniowych w jakie ciuszki mieści się wasze maleństwo??? W rozmiar 56 spokojnie czy są za małe i używacie rozmiaru 62???

baska - zawsze pisza, ze h&m ma zawyzona numeracje ciuszkow i ze te 56 sa takie jak 62 raczej. dlatego ja kupilam dwa dresiki wlasnie w rozmiarze 56 i sa rzeczywiscie bardziej zblizone do pozostalych 62.

a co do rozmiarow, to wszystko zalezy od wielkosci dziecka :) coreczka mojej przyjaciolki urodzila sie 56 cm i chodzila w rozmiarze 56 do 6 tygodnia.

Kurcze siedzę przy tym kompie i mam wrażenie że boli coraz bardziej :p ::) ale nie wiem kurcze czy to jest to :p i jak sobie pomyśle że miałabym jechac do szpitala a tam skierowali by mnie spowrotem do domu, ze to fałszywy alarm to mi sie odechciewa :p no i co tu myslec? no nic jak tak dalej pójdzie to pojadę i tyle :p

Witajcie Mamuski :)

W nocy o godz.00:42 dostałam smsa od AGUTKI i jak tylko wstałam to pisze:

" Dobry wieczór tu Zuzanka :) przyszłam na swiat 9 wrzesnia 2006r o godz. 19.55 :) Waże 3680g, mam 58cm. i dostałam pełne 10 pkt :) Mam ciemne włoski i cudne niebieskie oczka :) od razu chwyciłam za cycoszka, a teraz smacznie spie u boku Mojej kochanej Mamusi Cmokam :-* "

GRATULUJE MOJA KOCHANA AGUTKO :-*:-*:-*:-*

MYCHA CO U CIEBIE??

Ja nadal 2w1 i dzis znowu to KTG.

MJU a jak Ty sie czujesz?? Aaa telefonik juz do Ciebie zapisałam.

Jejku Agutku cieszę się ogromnie i juz do Ciebie piszę ;D
Ja nawet spokojna nocke miałam,ale coś czuję,że ten czas mija ;)

reklama
GRATULACJE DLA NASZEJ AGUTKI I JEJ KOCHANEJ ZUZIEŃKI!!!

A ja wczoraj wieczorem też miałam jakieś dziwne bóle w dole brzusia ale po prysznicu położyłam się i zasnęłam a bóle przeszły. Ja jakoś nie chciałabym urodzić w weekend więc nawet sexiku nie było aby nie wywoływac wilka z lasu, co innego dziś - jak najbardziej niech na wieczór coś się zacznie dziać a i prysznic wezmę dłuższy  ;)

W nocy obudziłam się i co? czuję, że mnie gardło zaczyna pobolewać  :( Bardzo bym nie chciała się na koniec rozchorować i być kaslącą mamusia po porodzie, bo to nic przyjemnego  :(  nie mówiąc już o możliwości zarażenia Maleństwa jakimś paskudztwem.

Do góry