reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cześć dziewczyny! :)

Przede wszystkim AGUTKO KOCHANA GRATULACJE OGROOOOOMNE, CAłUSKI DLA CIEBIE I ZUZINKI
AZ MI SIE BECZEć CHCE ::) ::) :-[ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Jak widać ja dalej 2in1, ale powiem Wam ze gdyby mąż był wczoraj w domu to pojechałabym do szpitala. Bo skoro to nie były te bóle co trzeba, no to ja dziękuję za takie przepowiadające :p ::) Poza tym zasnęłam dopiero ok 4.oo rano, bo mała tak mocno się wierciła od wieczora ze hej, a w nocy sie już tak wystraszyłam że coś jej sie złego dzieje, bo naprawdę jeszcze nigdy nie odczówałam tak boleśnie jej ruchów. ::)
Ale jeżeli tylko dzisiaj znowu poczuje takie bóle zaraz jadę to zbadać.

MAMAOSKA dzięki za smska !!!! pozdrowionka :-*

reklama
Agutko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i malutkiej i wielkie gratulacje !!! :-*Niech Ci się córcia zdrowo chowa :)
Mycha - ja myślę że niebawem urodzisz, ja też miałam takie wrażenie że Igor wierci się bardziej niż kiedykolwiek i urodziłam

Mycha teraz jak cebie nie ma od rana na BB to odrazu myśle że już urodziłaś!! ::)
Cleo i za Ciebie trzymam kciuki,masz racje wszystko musi iść swoim torem,bez paniki przecież musisz urodzić.
Dziewczyny życze Wam DDUUZZOO CERPLIWOSCI!!! Już niedługo!!!!

Dziewwczyny większość z was ma jeszcze "czas" a ja ( o Dzikusce już nie wspomnę) już termin... AAAA wyobraźnia mi się już uruchamia zaczynam się bać czyt wszystko ok... Kurcze przez 8 miesięcy się bałam, że wszystko będzie za wcześnie a tu taka niespodzianka... na odwrót!
Cholibka najpierw człowiek się boi i płacze, że nie ma okresu (jak sie jeszcze nie chce dziecka a okres się spóźnia), potem jak juz się dziecka chce to się płacze, ze znów dostało się okresu ( my się staraliśmy ponad pół roku), potem lęk, że się nie donosi, że cos się stanie a teraz! Buum Dzidzia nadal w brzuchu :)

TO ja spadam, jedziemy na obiadek do mamy ;D MOze babcia przemowi Oliwce do rozumu i nakloni ja do wyjscia :laugh:
Zycze wszystkim spokojnej niedzieli (no chyba ze zakloci to tak dlugo wyczekiwany przez kazda z nas porod ;) ).
Pozdrawiam.

Agutko - ogromniaste gratulacje.

Mycha - mnie sie wydaje, ze już w tym tygodniu urodzisz więc cierpliwości a malutka będzie z tobą ;)

Zaraz jedziemy do moich rodziców na obiadek :)
Ja też chcę już maluszka przy sobie. Widzę, ze ja chyba będę tą pażdziernikową mamusią.

Dziewczyny ja mam takie pytanie,od 10:30 strasznie boli mnie krzyz i ten ból ciagnie sie po same nogi,przez to czuje sie fatalnie.Niewiem czy to jeden z oznaków zaczynającego sie porodu.Nie chcę jechac do szpitala bo jesli nic sie nie bedzie dzialo to i tak zatrzymaja mnie na obserwacji.Mam czekać na jakies konkretniejsze oznaki?Tylko na jakie? ::) ::)

GRATULACJE DLA AGUTKI I MAłEJ ZUZANKI!!! Dużo zdrówka dziewczynki:)

A pozostałym mamuśkom i tym oczekującym także, życze udanej niedzieli....

reklama
Dziewczyny ja mam tylko nadzieję że te Wasze przepowiednie się sprawdzą i oby jak najszybciej ;)

Natalko wydaje mi się że coś się zaczyna u Ciebie dziać :) czekaj na jakieś skurcze brzusia ;)

Narazie i miłej niedzieli

Do góry