reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Kolejna porcja smsków od swiezej Mamuski:

" Hej Anusiu Samopoczucie super tylko krocze boli ale naprawde warto tak teraz pocierpiec :) Cała nocke nie spałam bo nie mogłam sie napatrzec na te palusie nosek minki i wszystko mojej księżniczki która od 21 ciągle spi i obudziła sie tylko na karmienie o 4.30. Buzki "

Jak tylko cosik bede wiedziała to szybciutko dam znac :)

Matko ale ma fajowo ja tez chce :) A dzis 10 a mnie nic nie boli i nic sie nie dzieje zadnych czopów i skurczy :(

MEGUS ja chyba tez cosik łapie bo katar to ciurkiem z nosa leci :(

reklama
Niom dokładnie Meguś. Bo kurde niewiadomo jak sie ubrac. Raz słonce i ciepło zaraz deszcz i wiatrzysko. Wiec duzo zdróweczka :)

Ja zmykam i sie szykuje na KTG.

Wiec zyczę wszystkim Wrzesniówka i tym 2w1 i tym rozdwojonym milusiej niedzielki :)

OGROMNE GRATULACJE DLA AGUTKI I MAŁEJ ZUZANKI !!!

Pierwsze co jak wstalam to weszlam wlasnie na bb zeby dowiedziec sie co u AGutki, no i prosze :) Jak ja jej zazdroszcze ze masz juz swoja Malenka przy osbie, a u nas znowu nic :( Cała noc byla psokojna, zadnych boli, ani skurczy, ja chyba przepisze sie na pazdziernik :(

Hej!
GRATULACJE DLA AGUTKI
Ale fajnie to już Kubusiowy pokoik ma swojego małego lokatora :)

A u mnie dziś termin i NIC... Nic nie boli, nic się nie kurczy, spałam świetnie... jestem tylko coraz bardziej wkurzona bo non stop ktoś dzwoni i pyta czy już... brrr
Miłej niedzieli, może wypuszczę sie dziś do lasu na spacer to może coś pomoże...

melduje sie 2w1 7 dni po terminie ::) trafi mnie juz to wyczekiwanie; jutro mam sie zglosic do szpitala chociaz ja mam nadzieje ze to juz dzissss; ja powaznie na pazdziernik sie przepisze ::) grateczki dla agutki ja tez juz chce; chodzic juz nie moge wszystko boli a skurczy brak :(:(:(

Agutko moje najszczersze gratulację

4 dni do terminu

I nic ale ma jeszcze czas :) Ja już naprawdę spokojnie do tego podchodzę, wiem że nic niemoge zrobić wiecej aby przyśpieszyc jej przyjście na świat. A nie chcialabym przez wlaśną głupotke zrobić jakś krzywdę dziecku - takw iec czekam. A ze pierwsza teżbła przenoszona, moja mam też wszystkie 3 przenosiła to dalam sobie przetłumaczyć ze widocznie u mnie też tak będzie. Pozatym moje cylke są przeważnie 30 dniowe a om jest wyznaczany wg cylki 28 wiec jak już pisałam szykuje się na 16. Wczoraj sie zbadałam i nie mogłam wyczuć szyjki a to znacza ze już jest plaściutka ale o rozwarciu nie ma co marzyć, jutro na 10.20 do gin idę więc zobaczymy co mi powie.
Pobiłam dziś w nocy własny rekord we wstawaniu do łazienki a było tego 5 razy <szok>

Mycha co u ciebie? Czy cos sie rozwineło z tych pobolewań?

Agutko to cudownie, Zuzankooo witaj na świecie Słoneczko ::) ::) ::) :) :)świat kubusiowy już czeka.
Powodzenia dla Mamusi i Dzidziuni.

reklama
Do góry