reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mycha bierz prysznic tyle ile się da,on przyspiesza poród,a szczególnie wylegiwanie w ciepłej wodze.
Aguś fajnie by było gdybyś urodziła 9.09.06r fajna data!!Trzymam kcuki,dawaj znać o każdej porze! ;)

Aga Mazury podwójne gratulacje,buziaczk dla maluszków!!!

reklama
Mju,no co za glab. :| Wszedzie zdarzaja sie te walniete wyjatki... ::)

Mamaosiu,ja wlasnie mam termin z om na 09.09.06 ;D Wiec byloby wprost ksiazkowo,jakbym urodzila w terminie z karty ciazowej. :D Dam znac,na bank! :-*

A ja to dzis,chyba,z wrazenia nie zasne. :p Sadze,ze moja mama tez. ;)

A na Winobraniu to jeszcze nie byłam,troszke przerażają mnie te tłumy.Tak myśle o jutrzejszym dniu ale musze jeszcze pogadać z Tomkiem?!

Mamaosiu,no tlumy sa i to takie,ze bleh. :| I jeszcze te smierdzace jedzenie tam. :mad: Jakby mnie nie zatrzymali w szpitalu,to daj znac,jakbys sie tu wybierala,to sie spotkamy,jesli chcesz. ;) Ale (moze sie juz setny raz powtarzam :p ),obym jednak zaczela rodzic. ;D

Kurcze pewnie ze bym się spotkała ale Ty teraz odpoczywaj do porodu,musisz mieć ogromne siły i spokuj.
Tam jest szał tyle wiary i wszyscy sie przeciskają przez te stragany,a i tak się spotkam,obecuje.A najbardzej to bym chciała zapoznać Szymka z małą Zuzią!! ::) :p

Okej,to sie umowimy,jak po porodzie dojde juz do siebie. :D Na pewno! :-* I poznamy Nasze Dzieciatka ze soba,hihihi. ;D

A tymczasem,to ide juz sobie stad,polukac tv,bo tak mi sie juz Zuzka rozkrecila w brzuszku,ze caly czas dostaje kopniaki,boksy i rozne takie,gdzie tylko popadnie... A w dole brzucha,to juz najczesciej...

Dobrej nocki Mamuski! :-*

No ja juz po wizycie. taka koleja ze dopiero przed 20 sie dostałam. Byłam ze swoja mama. Mój lekarz nadal obstaje przy swoim ze juz Julka powinna sie urodzic. Powiedział zebym poszła jutro na KTG a w poniedziałek mam sie zgłosic ponownie do lekarza. Powiedział ze nie bedziemy ryzykowac. Ja juz sama nie wiem co mam robic normalnie ryczec mi sie chce. Moze w poniedziałek sprobuje w innym szpitalu bo ta karowa strasznie mnie wnerwiła. Juz mam tego serdecznie dosyc :(

Mju zamieszcze swój nr telefonu w kontaktach.

Tez juz sie połoze bo juz mam dosyc dzisiejszego dnia Buziaczki Mamuski

ja tez juz spadam, ale najpierw ide do wanny-maz szykuje mi ciepla kapiel z olejkami :) miodzio ;)
zycze wszystkim spokojnej nocki, ciekawe ktora jutro bedzie mama ??? :)

reklama
Śliczne podziękowanka za gratulacje :) my nareszcie w domku, jutro jak malutka zaśnie siądę i opiszę jak tam było :laugh: :D ;D
co do kąpieli - Mychuś powiem Ci tylko póki co , że ciepły prysznic na mnie podziałał i to mocno, przyśpieszył akcyjkę do tempa ekspresu :)

uściski dla wszystkich brzucholków i dzidziolków ;)

Do góry