reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

AGUTEK JUZ LEŻY NA PORODÓWCE PODPIETA POD KTG

Matko Dziewczyny chyba nie macie mi za złe ze tak czesto pisze ale jak tylko dostaje smsa od Agutki to chce Wam przekazac wiesci. Kurde az sie trochu zdenerwowałam.

MYCHA CO U CIEBIE ??

reklama
Hej mamuśki!

No narazie melduję sie 2 w 1 - nic sie kurcze nie dzieje. Wczoraj wieczorem tylko pobolewał brzUch , w nocy spokój, spałam jak dziecko ::) to czekanie mnie wykończy :p wysłałam męża do sklepu i po herbatkę z liści malin ;D

MARGOLISKU WITAJ KOCHANA W DOMKU !!!

AGUTKO
TRZYMAJ SIę !!!!!

Dostałam kolejnego smska od Agutki. KTG nie pokazuje skurczy biedna została podpieta pod kroplówke i ma Dziewczynki do Was pytanie a mianowicie AGUTKA pyta sie czy takroplówka ma jakis sens ?? Bidulka az sie popłakała :( Bo rozwarcie jest nadal tylko na te
3 cm.Dobra ja lece na KTG jak bede cosik jeszcze wiedziała to dam znac.

Nadziu ale z czego jest ta kroplówka> bo jak oksytocyna to dobrze ;) a jak ma rozwarcie na 3 cm to dobrze! wszystko na dobrej drodze! niech się nie denerwuje, oni nie dają jej nic czego by nie potrzebowała!!
Pozdrów ją ode mnie

Hej! My nadal 2w1, teraz idziemy na jakiś spacerek - może pomoże...
Agutka trzymam kciuki - podejżewam, że ta kroplówa to z oksytocyną :) Jak nic Zuzia bedzie dziś po drugiej stronie brzuszka z mama :)

hejka dziewczyny, ale się tu dziejeee...
a ja nadal 2w1 i pewnie tak jeszcze trochę zostanę, hehee
trzymam kciuki za Agutkę nie przejmuj sie laska, bedzie dobrze....

Pozdrowionka wrześnióweczki 8)

Ja tez nadal bez zmian, przed chwila odkurzylam i umylam podlogi w calym domu, a jest tego od groma! Jestem wykonczona, kregoslup mi peka, moze to cos ruszy Oliwcie ???

Agutko 3maj sie dzielnie dziewczyno! ta kroplowka napewno jest potrzebna, moim zdaniem Zuzia juz dzisiaj bedzie z mamusia ;)

reklama
Luczynko ja dopiero sprzątanie domu(też mam tego sporo) mam przed soba, a potwornie mi się nie chce :( ale co zrobić, lepiej posprzątać samej niz zlecic robote mężowi a potem narzekać, że np niedokładnie... heheheheeee

a maleństwo ostro daje czadu, az brzusio skacze :D

Do góry