reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Hej mamuśki!
No narazie melduję sie 2 w 1 - nic sie kurcze nie dzieje. Wczoraj wieczorem tylko pobolewał brzUch , w nocy spokój, spałam jak dziecko : to czekanie mnie wykończy wysłałam męża do sklepu i po herbatkę z liści malin ;D
MARGOLISKU WITAJ KOCHANA W DOMKU !!!
AGUTKO TRZYMAJ SIę !!!!!
No narazie melduję sie 2 w 1 - nic sie kurcze nie dzieje. Wczoraj wieczorem tylko pobolewał brzUch , w nocy spokój, spałam jak dziecko : to czekanie mnie wykończy wysłałam męża do sklepu i po herbatkę z liści malin ;D
MARGOLISKU WITAJ KOCHANA W DOMKU !!!
AGUTKO TRZYMAJ SIę !!!!!
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Dostałam kolejnego smska od Agutki. KTG nie pokazuje skurczy biedna została podpieta pod kroplówke i ma Dziewczynki do Was pytanie a mianowicie AGUTKA pyta sie czy takroplówka ma jakis sens ?? Bidulka az sie popłakała Bo rozwarcie jest nadal tylko na te
3 cm.Dobra ja lece na KTG jak bede cosik jeszcze wiedziała to dam znac.
3 cm.Dobra ja lece na KTG jak bede cosik jeszcze wiedziała to dam znac.
Ja tez nadal bez zmian, przed chwila odkurzylam i umylam podlogi w calym domu, a jest tego od groma! Jestem wykonczona, kregoslup mi peka, moze to cos ruszy Oliwcie ???
Agutko 3maj sie dzielnie dziewczyno! ta kroplowka napewno jest potrzebna, moim zdaniem Zuzia juz dzisiaj bedzie z mamusia
Agutko 3maj sie dzielnie dziewczyno! ta kroplowka napewno jest potrzebna, moim zdaniem Zuzia juz dzisiaj bedzie z mamusia
reklama
lucy79
Fanka BB :)
Luczynko ja dopiero sprzątanie domu(też mam tego sporo) mam przed soba, a potwornie mi się nie chce ale co zrobić, lepiej posprzątać samej niz zlecic robote mężowi a potem narzekać, że np niedokładnie... heheheheeee
a maleństwo ostro daje czadu, az brzusio skacze
a maleństwo ostro daje czadu, az brzusio skacze
Podziel się: