reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

MYCHA, działa i to bardzo, ja przez te ostatnie 2 tyg. brałam 3 razy dziennie po 2 sztuki, plus leki, zeby mały nie wyskoczył za szybko na świat, więc jeśli chcesz żeby twoja malutka juz sie pojawiła na świecie to juz więcej go nie bierz!!! :) Ja tylko do niedzieli  ;D

Acha, i jeszcze masaż brzusia, podobno to też przyspiesza skurcze :)

reklama
Ja brałam magnez nie na skurcze tylko dlatego że te dłonie mi tak drętwieją :p ale brałam 1 tabl dziennie wieczorem przed pójściem spać, ale od dzisiaj juz nie biorę ;)

No ja biorę duuuuużo magnezu :) chociaż dzisiaj lekarka powiedziała ze juz nie powinnam :) a ty moze spróbuj masować brzuszek, zatrudnij mężusia do tego ;D ;D ;D

Wow jak mnie zaczyna boleć kręgosłup.
Ale to efekt dzisiejszego "aktywnego" dnia ( robiłam jabłuszka na zimę na szarlotkę i przebierałam grzybki, które dziś znów przywiózł mój tato i byłam na spacerku rowerkowym z Krzysiem).

Ja też już nie biorę magnezu od tygodnia.
Jutro wybieram sie do gina (po południu) więc może mi powie, że jest już jakieś rozwarcie czy coś takiego ;)

Ja wlasnie wrocilam ze szkoly rodzenia (mielismy spotkanie z pediatra i uczylismy sie kapac Dzidziusie :D ),zjadlam kolacyjke i ide sie wypluskac,a pozniej do lozeczka mniam. :D
Jutro na 17.30 mam umowione spotkanie z prawniczka,ktora pomoze mi napisac pozew do sadu,bleh... ::) Jakos tak dziwnie mi z tego powodu,ale mam nadzieje,ze przejde to bez zadnej lezki i z usmiechem na buzi... Tak dla Zuzanki...

Dobrej nocki Wrzesnioweczki! :-*

Megi nie tylko ty nie zaśniesz ;) ja znowu będę siedzieć do 24.00 lub 1.00 i czekać na męża ;)
Prawda jest jednak taka że nasze forum jest coraz bardziej spokojne bo coraz więcej dziewczyn rodzi i jest nas coraz mniej a rozdwojone mamusie nie mają czasu i wcale sie nie dziwię ;)
A ja dzisiaj myśłałam że zwariuję, znowu miałam doła bo cały czas sama siedzę, mąż przyjedzie późno a ja psychicznie czuje się fatalnie. Nudzi mi sie i nie mam się czym zająć. Posprzątane mam, na TV już patrzeć nie mogę i wydaje mi się że wszystko jest do dupy ... :p :-[

Ja jeszcze poleze i sobie pewnie poczytam do snu,hehe. ;) Ale juz mnie wszystko boli,dlatego sily na siedzenie nie mam... ::) :p

Mychus do dupy to jest papier toaletowy. ;D :-*

reklama
Do góry