nadzia
Wrześniowe mamy'06
Agamamaania Twój mąż ma racje Normalnie szok dzis mi tez lekarka powiedziała ze nawet jak w sobote pójde na KTG to nie jest jednoznaczne ze mnie w tym szpitalu zatrzymaja. To jak by juz druga osoba mi potwierdziła w tym szpitalu pani nie urodzi normalnie szok.Traktuja ludzi jak zło konieczne.
MAMUSKI Dziekuje za wsparcie ale ja tak jak Wy juz mam serdecznie dosyc. Ale dobrze ze moge tu sie Wam dziewczyny wyzalic.
Dostałam własnie dwa telefony do położnych z Bielanskiego i nie wiem czy tam nie zadzwonic. Moze jak bym sie skonsultowała jeszcze z innym lekarzem to by cos powiedział. Wtedy miała bym jasnosc ze faktycznie cos sie dzieje lub ze wszystko ok i tylko czekac i czekac. Normalnie kocioł.
Ale nasza słuzba niestety taka jest po co człowiek te składki płaci??
MAMUSKI Dziekuje za wsparcie ale ja tak jak Wy juz mam serdecznie dosyc. Ale dobrze ze moge tu sie Wam dziewczyny wyzalic.
Dostałam własnie dwa telefony do położnych z Bielanskiego i nie wiem czy tam nie zadzwonic. Moze jak bym sie skonsultowała jeszcze z innym lekarzem to by cos powiedział. Wtedy miała bym jasnosc ze faktycznie cos sie dzieje lub ze wszystko ok i tylko czekac i czekac. Normalnie kocioł.
Ale nasza słuzba niestety taka jest po co człowiek te składki płaci??